COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 5

• 1 007 142
  • 22 282
  •   1
Отговори
# 7 260
  • София
Съмнявам се да е мутирал, а хората го удариха на живот, после се затвориха по офиси, вътрешни части на кръчмите, децата тръгнаха на училище и там стана пресечната точка на потоците и това, което се очакваше се случи.

# 7 261
Съмнявам се да е мутирал, а хората го удариха на живот, после се затвориха по офиси, вътрешни части на кръчмите, децата тръгнаха на училище и там стана пресечната точка на потоците и това, което се очакваше се случи.

Хората си живяха и Януари и Февруари.

# 7 262
Хеликаза,
А според теб на какво се дължат резките скокове в Швейцария...
Хайде ние не спазваме мерки, не тестваме, ама швейцарците едва ли са си увеличили многократно тестовете за две, три седмици или пък са ги пестили досега.
Започват октомври месец със седмица с около 500 случая, после правят няколко дни с по 1400 и вече са над 2800 случая за няма и десет дни

# 7 263
  • София
Хората си живяха и се видя докъде стигнаха, а през март и ние затворихме.

# 7 264
  • в страната на чудесата
Недоволна, все едно къде работиш, винаги е полезно да четеш задълбочено. Говорихме за повишената честота на болестите на щитовидната жлеза и Чернобил. Не на рака, за който писах аз. Сега дали ти се изясни?
А защо ли преди Чернобил не познавах никой с проблеми на ЩЗ? Не ми се коментира какво се случи няколко години след това. Знаеш ли колко радиоактивен йод 131 поехме тогава?
Защото беше на 20 години.
Именно това казвам - че Чернобил се свързва с повишената честота на рака на ЩЗ, а не с днешната повишена честота в пъти на другите заболявания на щитовидната жлеза. Последната е поради друга, изследвана и уточнена причина.

# 7 265
Ние не говорим докъде са стигнали, а как се развиха нещата. За 10 дена 5 пъти увеличение на случаите не е имало в нито една страна, та какво каза за мутацията?

# 7 266
# 7 267
  • на пъпа на Златията

Хората си живяха и Януари и Февруари.

Я виж смъртността в България януари и февруари?
И кога  започна да намалява?  След като  децата излязоха във грипна ваканция а ние се затворихме . Не било ковид ли , грип ли е било тогава .  ? Знаеш ли колко хора тогава изкараха "тоя грип" и то  без да са контактували кой знае  колко. Поне аз познавам 10 .

# 7 268
Прочетете ми пак коментара, никъде не говоря за смъртност. Уточнявам, че в предишната вълна в Европа Ro се движеше много по бавно, е и тогава децата ходеха на училище и кръчмите работеха, ако не е мутация, какво е тогава според Вас?

# 7 269
  • София
Човешка самонадеяност.

# 7 270
  • Bulgaria
Прочетете ми пак коментара, никъде не говоря за смъртност. Уточнявам, че в предишната вълна в Европа Ro се движеше много по бавно, е и тогава децата ходеха на училище и кръчмите работеха, ако не е мутация, какво е тогава според Вас?
Може би защото предния път сме започнали от 0-та и е нужно време, за да се разрази епидемията. Сега вече е пламнало навсякъде и започваме сравнително с висока заболеваемост.

# 7 271
  • При семейството си
Човешка самонадеяност.

Но в световен мащаб, нали?

https://www.worldometers.info/coronavirus/

# 7 272
Вирусът не беше разпространен на много места/точки. Сега си расте от стотици хиляди места.

# 7 273
  • София
Да, в световен. Тук-там подходиха по-мъдро.

# 7 274
  • на пъпа на Златията
Ох и аз започвам да се замислям - какво е.
Ма ето говорят и за Швейцария. Ми той вируса  си се разпространяваше горе долу предвидимо . Сега някакъв бум и не само в България . Тоя бум трябваше да е още  началото на септември . Който да се беше заразил по моренца и почивки , щеше да избие още докато децата не бяха тръгнали на училище./
Започнах да си мисля  за конспиративни истории или за  някакъв вид война . Имам чувството че някой ни е хвърлил нещо от въздуха .

Общи условия

Активация на акаунт