🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 2

• 32 717
  • 840
  •   1
Отговори
# 825
Поли можеше да избере песен, и да я изпее по начин, по който изобщо да не стои въпросът тя или друг ще си тръгне днес.
Така че вероятно наистина някои неща са по договор.

# 826
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ех, Храстче, ех, Поли...Sleepy

# 827
Много позитивна енергия носи това момиче, костюмът също беше приятен. Така както е тръгнало ще останат по-мрачните костюми, жалко...
Обаче трябва да му се признае на Владо Пенев, че тази вечер беше много по-адекватен от предишния път.

# 828
Да, Владо Пенев днес беше ок. Явно е чел коментари.

# 829
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Поли можеше да избере песен, и да я изпее по начин, по който изобщо да не стои въпросът тя или друг ще си тръгне днес.

Хонорара им е за лайф - колкото по-дълго стоят, толкова повече получават. Никой не иска да си тръгне пръв, а ако от екипа решават кой да е, няма да му дадат от най-хубавите маски.
Така миналата година опропастиха хубавата овчица заради Гани, сега Храста замина.

# 830
Много страдате за Поли,но си мисля,че такава е била уговорката.като са я поканили е казала,че няма време.Малко дете,не знам има ли участия сега,мъжът до нея с какво се занимава?Май живеят тук,но може би пътуват често до Нидерландия,не знам.Може да са и казали,щом си заета,ела за малко.Такъв ще ти е хонорара и са се спазарили.

# 831

Хонорара им е за лайф - колкото по-дълго стоят, толкова повече получават. Никой не иска да си тръгне пръв, а ако от екипа решават кой да е, няма да му дадат от най-хубавите маски.
Така миналата година опропастиха хубавата овчица заради Гани, сега Храста замина.
Точно това пиша. За избора на песен и начина на изпяване. Не е ли избор на участника? Според мен маската е добра.

# 832
Много страдате за Поли,но си мисля,че такава е била уговорката.като са я поканили е казала,че няма време.Малко дете,не знам има ли участия сега,мъжът до нея с какво се занимава?Май живеят тук,но може би пътуват често до Нидерландия,не знам.Може да са и казали,щом си заета,ела за малко.Такъв ще ти е хонорара и са се спазарили.
Най - вероятно е така. Както и в риалититата Simple Smile

# 833
Изборът на песен на Очите бяха една от главните причини да я харесвам. Не защото обичам Black Sabbath особено, просто коренната смяна на стил ми харесваше. Много артистично, много добре обмислено. Шоу, не просто пеене. Ако беше продължила, щеше да има още много изненади.

# 834
Пфууу, една маска да захаресвам и те я изкараха от шоуто. Беше много свежа и някак забавна. Язък. Яд ме е, че отпадна. Предпочитах Златния да отпадне.
Пп На второ четене маските започват все повече да ми харесват. Само маската на Златния - не.

# 835
За златния обаче всички са на 1 мнение Simple Smile

# 836
Златния ми прилича на шеф Ивайло Петров. Вчера го видях на живо и има голяма прилика в непохватната походка.

# 837
Сега успях да изгледам изпълнението на Баба Яга, бях го пропуснала. За мен това е гласът на Боби Турбото.

# 838
  • София
Поли ми се издигна в Очите (хаха) с избора на песента. И ОЧЕвидно се кефеше докато пееше. Дано да е по сценарий напускането й, не ми беше хрумвало, че е възможно. Чудех се по принцип може ли толкова бързо да знаят резултатите. В други предавания повече време уж им отнема - пускат реклами докато "преброят" гласовете...

# 839
Договорка е вероятно, иначе не мога да приема че изкараха най-свежата маска с едно толкова добро пеене, а оставиха верно бездарните и грозната Свещ.

Общи условия

Активация на акаунт