🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 2

• 33 199
  • 840
  •   1
Отговори
# 570
Никак не пее Плашилото. Освен ако не се прави изключително успешно. Дори и на запис да е, не му се е получило.
Изпуснах ви малко, ще видя колко ще мога да следя.
А Булката изключително ми звучеше като чалга певица, но не ги познавам добре и не мога да се сетя, като коя.

# 571
Аз се замислих да не би Плашилото да е DJ Dido от Deep Zone Project - има певица, работи и с други музиканти...

# 572
  • София
Плашилото ми прилича на 100 кила.

И на мен ми напомня на неговия глас.

# 573
100 кила не е ли по-дребен?

# 574
Аз се замислих да не би Плашилото да е DJ Dido от Deep Zone Project - има певица, работи и с други музиканти...
Напълно е възможно да е той.

# 575
  • Бургас
Идея нямам кой може да е плашилото, но смятам, че той трябва да отпадне тази вечер. Най-дървен ми е и не пее.
100 Кила според мен щеше да направи шоу, идва му отвътре.

# 576
  • София
Разбирам, че панела трябва да ни заблуждава, но се излагат като казват, че Булката е Златка....ако Златка пееше така брутално, много си е сбъркала професията...

# 577
  • 221B Baker Street
Ако Булката е Невена, то плашилото може да е Венко... Може семейно да са дошли...

# 578
Ако Златният не ни изненада, то искам той да отпадне.
Златка Райкова пееше доста добре в Капките преди 2 години, бях доста изненадана.

# 579
Членовете на панела ми изглеждат като да не може да се сработят и звучат леко банално с това "дава ми се ". Повече от трима няма нужда да бъдат.
Раева не ми харесва толкова много със светла коса, но е свежа.

# 580
Ако Булката е Невена, то плашилото може да е Венко... Може семейно да са дошли...

Или пък Плашилото да е Борис Солтарийски и с Невена да са дошли като колеги. Laughing

# 581
На мен този панел в пъти повече ме кефи от този в първи сезон. Личи им, че наистина се опитват да напаснат улики, фигура, костюм, глас, актьорски заложби. Миналата година беше абсолютна пародия.

# 582
Айде сега, тоз пък кой е.

# 583
Най-вероятно тази вечер ще разберем кой е Плашилото. По движения ми прилича на Евгени Минчев, но по глас... не.
И Булката по движения е Златка, но тя няма такъв глас.

# 584
  • Варна
Димитър Маринов професор ли е? /Рицаря/

Общи условия

Активация на акаунт