Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 316
  • 832
  •   1
Отговори
# 210
Малката черна рокля е единствената черна дреха, която обожавам. Имам 4. И винаги съчетавам с черни обувки и чантЕ. Simple Smile Когато нося друга черна дреха - блуза/потник /пола /панталон, всичко останало е цветно.

# 211
Аз нямам черни дрехи. Не ми харесват, не ми отиват. Имам черни обувки и една черна чанта.

# 212
Много харесвам черно по този начин, и в четвъртък се обзаведох с нещо подобно. Полата не е плисе, а тюл, но в сайта така е снимана, че нищо не се разбира. И такава ще си намеря. Ще се снимам по-късно.

Имам и черна рокля, но тя е с детайли, не е съвсем изчистена.

Във възторг съм от Trinny, благодаря на Агент, че сподели.

Ходих в Зара- море от любимите ми цветове, най-сетне! Бяло, черно, люляково и бордо! Two Hearts

# 213
  • София
И аз не нося черно, особено близо до лицето. Имам само 1 черен топ. Черното до лицето подчертава бръчки и всякакви несъвършенства, освен всичко останало.
Връхни дрехи и рокли в черно изобщо нямам. Панталони и обувки нося, но те не ми се струват траурни.

# 214
  • София
Аз пък нося бежово и черно заедно. Не обичам да се обличам цялата в черно.

# 215
7 часа разлика (от вчера)

Моля, не цитирайте.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 15:59 от Angel_wing

# 216
Великолепна си, Angel_wing, истинска радост за окото!!! И двата аутфита, напълно противоположни един на друг, изглеждат прекрасно върху теб Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 10:48 от Light Beam

# 217
  • В полите на Пирин планина
Аз черно нося, но предполагам графит и тъмно синьо.
Ейнджъл, страхотно! 🌷

# 218
Да, черното не отива на всеки.
На мен пясъчните цветове не ми ходят.
Днес сортирам гардероба на мен и малкото, летни прибирам, вадя есенно-зимни.
И отделям за на познати за децата.

# 219
  • Sofia
Герда, не знам точно къде си от двата града, но ние сме в Сф и на мен изобщо не ми е хрумвало за сезонната смяна на гардероба. В момента ми е идеално време за потник или къс ръкав, даже сутрин излизам по тях и без връхна дреха и ми е идеално на 14-17 градуса, а се прибирам в най-голямата жега в 17-18ч.  Пък го дават пак да се затопля  и нощните, и дневните Т.  Отдавана не помня толкова топъл септември без големи пропадания в температурите.
Виж щерката (на 13 г от 9дни) в момента е със смесен такъв - има блузи и туники с къс и дълъг ръкав (по-тънки и малко по плътни). Само потници и рокли без ръкави и късите панталонки и поли са прибрани, че няма кога да излиза с такива, тя е в едносменно у-ще и излиза сутрин рано.

# 220
Тръгвам на работа, малкото на градина и няма да имам никакво време в последния момент дя оправям летни и зимно-есенни дрехи.
 Даже трябва да "накатя екипи" за мен и за дребното за една седмица.

# 221
  • София
Аз започнах, но нещо се уморих на средата.

# 222
Аз нямам чак толкова дрехи, че да прибирам летни и да вадя зимни. Всичко си стои където си стои, само еветнуално можа да сваля по-дебелите по-ниско и да кача летните по-високо. Гардеробът ми е отворен тип и голяма част от дрехите ми са в платнени кутии.

# 223
  • София
Моите гардероби са малки и местенето е сложно. 🙄 Сега пък не ми достигат торби...

# 224
  • София
Аз сменям летните със зимни, когато захладнее сериозно и трябва непрекъснато да отварям дивана за топла дреха. (Държа несезонните под дивана, защото в гардероба няма място). Обикновено местенето ми отнема половин ден и е много уморително.

Общи условия

Активация на акаунт