Как върви захранването - част 9

• 14 847
  • 390
  •   1
Отговори
# 120
isaikova,
аз почнах с 2 с.л. днес дадах 4 - той повече не поиска, смятам утре да дам 1/3 от бурканчето, от тези на ХИП, значи към 30 гр, а др ден колкото поиска. И след това ще въведа и моркова, но ще направя пауза от 1 ден.

# 121
  • София
Да,попитах те ,защото питаше кога да му дадеш това количество,което то пожелае.
Ами правилно-добре правиш.И аз така почнах по лъжичка ,две,30гр,50гр,80гр.Все пак колкото и детенце поиска,без да насилваме Wink

# 122
Здравейте отново,
сетих се за едно нещо и реших да не чакам а да попитам.
Сега се захранваме с тиква, след това тиква и морков, после морков и ябълка. Когато въведа и 3 храна, трябва ли да продължа да давам от 1-та при нас това ще е тиквата, или не е задължително.

# 123
  • София
не, не е задължително. Независимо каква е била. А даже и третата може да ти е без тиква, както като гледам и ще бъде реално.
Но тиквата си е полезна и е хубаво да не я забравяш напълно Wink

# 124
Другари, най-накрая мога да заявя, че започнахме захранването - вчера бебка опука около 50 мл пасиран ориз (с водичка). Иначе до сега сумарно е изяла около 6 лъжички картоф, 4 тиквичка и няколко ориз.... Та се чудя да се радвам ли или да жаля за мързеливите спокойни дни  Laughing

# 125
  • София
хеххехеехехе - еее Мъни, честито ви Wink

# 126
хеххехеехехе - еее Мъни, честито ви Wink
Мерси!   bouquet
То нашето си е направо епопея  Joy

# 127
Мъни честито захранване. smile3501
Искам да попитам за банановата каша, пише че е млечна- но мога ли да е дам като 2 или 3 вид каша, след оризовата и евентуално след ябълкова.

# 128
А пък аз да се оплача.Не мога да се сдържа....От 10 дена моята беборана нищо, освен кърма не е яла SadПреболедува от летния грип.С витамини и Панадол се справихме, слава Богу, без антибиотик.Преди това пък беше седмица на диета заради реакция, която получи от пъпеша мислехме, че е от шоколада, който аз изядох).
Хапваше си от оризовата каша, но и нея тотално отказва вече.Много ми е мъчно и се притеснявам, че не приема витамини Sad Получва обилно слюноотделяне.Ако отказът й да се храни е заради зъбките, това означава ли, че още дълго ще се мръщи от храната?Чудя се кога ще прояде това дете...
Мъни, браво на вас!Вече сте в отбора на хранещите се Grinning А вие защо отказвахте твърдата храна?

# 129
  • Димитровград
В кърмата витамините и са предостатъчно.Като се стабилизира детенце ще започнете наново захранването отначало и всичко ще е ОК. Peace

# 130
daisy_st , детенце просто не проявява интерес към храната. Расте и наддава чудесно, въпреки (или пък точно заради  Wink) че е само на кърма.
Освен това ту я мъчат зъбки, ту отиваме на море; летният вирус ни нападна ... и така си остана само на кърма (вирусът го преборихме само с кърмене -без Панадол и витамини  Sunglasses).
Днес хапна символично... Ще видим утре как ще е  Crazy

# 131
 Аз да попитам за месото в пюретата! До сега слагах пилешко. Сега мисля да сваря малко агнешко, но не ми е ясно да започна ли с няколко лъжички, като при захранване, или да давам направо като при захранено с месо бебе?!  newsm78 Дайте съвет!

# 132
  • Букурещ
Аз не бих дала агнешко на толкова малко дете. Първите меса трябва да леки- освен пилешко, пуешко и зайче можеш да дадеш.

# 133
  • Mediterraneo
Аз не бих дала агнешко на толкова малко дете. Първите меса трябва да леки- освен пилешко, пуешко и зайче можеш да дадеш.
Peace
Най- добре изчакай!

# 134
  • София
Честито захранване на Мъни! Hug
Атракция, аз също бих те посъветвала да разнообразиш с пуешко и заешко!

Общи условия

Активация на акаунт