💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 972
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Гледам жените от червеното племе набързо се разединиха и сега ще се дадат на поднос на мъжете, които руптаеха срещу коалиции, а сега си шушукат как ще се държат заедно. Нищо ново под слънцето.

А пък мъжете в синьото племе са такива женки, страшно е Joy

# 1 246
  • София
Струва ми се, че Ева ще остане. Прекалено е спокойна. Не я харесвам. Но и Ивайло не харесвам. Да можеше и двамата да излетят ...

# 1 247
  • София
В потрес съм от избора на Иво. Никито полуде, хаха

# 1 248
Рибарите са си цял ситком. Трябва да им отделят цял епизод само на тях.

# 1 249
  • София
Струва ми се, че Ева ще остане. Прекалено е спокойна. Не я харесвам. Но и Ивайло не харесвам. Да можеше и двамата да излетят ...

Ивайло е като онзи от първия сезон, дето много се репчеше, и при първата номинация се срина и изхвърча. Не му помня името. Такива нямат място в играта.

# 1 250

Ивайло е като онзи от първия сезон, дето много се репчеше, и при първата номинация се срина и изхвърча. Не му помня името. Такива нямат място в играта.
Илиян?

# 1 251
Рибарите са си цял ситком. Трябва да им отделят цял епизод само на тях.

Те неслучайно почти само тях дават.

Добре ли видях, че Ева и Ивайло тръгнаха едновременно на старта?

# 1 252
  • Sunshine state
Ивайло се държи ужасно - как арогантно отговаряше на въпросите на Димо.. 🙄
Ужасен тип.

# 1 253
  • София
Извинявам се, ако сте го коментирали, но пропуснах няколко епизода, а сега виждам, че Иван го няма! Отпаднал ли е?

# 1 254
Елиминираха предимството на Тодор бързо бързо...

# 1 255
  • София
Извинявам се, ако сте го коментирали, но пропуснах няколко епизода, а сега виждам, че Иван го няма! Отпаднал ли е?

В болнични е. Миналия сезон някои участници си почиваха в 1/3 от формата. Сега пак същата картинка.

# 1 256
Иван бил в болница. Сега и Мая закараха там.

# 1 257
  • София
Скрит текст:

Илиян?

Май да? От червените беше май.

# 1 258
Сигурен съм, че Ивайло и в реалния живот е голям въздух под налягане. Никаква реална самооценка няма. Независимо от резултата от дуела тази вечер ми е най-антипатичен от всички участници.

@Лъвица - говориш за Георги, Ямболския бек.

# 1 259
Браво на Станимира! Вярваше в себе си и се справи.

Общи условия

Активация на акаунт