Отговори
# 630
  • Плевен / София
Чудя се и дали ще използват коза, че Еда знаеше че Ферит е изпратил годежния договор на медиите, но не каза на Серкан.
Обикновено в ромкомите използват нещо, което Главната е скрила от Главния и около въпросното скрито нещо се развихря драмата тамън като влюбените са се открили един на друг.
Във Вратата до сега и двамата Главни са чисти като момини сълзи помежду си.
И да  се сбъдне приказката, че няма ненаказано добро... Cry

# 631
Много е вероятно да се случи точно това, което пишете, момичета, но аз имам някаква надежда, че може и да се размине. Всички неизбежни дизи клишета до момента бяха много елегантно вмъкнати в сценария, по-скоро като намигане, че трябва да запълват 2+ часа чисто ефирно време, отколкото като сериозни крайъгълни камъни. Поне аз така ги възприех.

В тази връзка, дано са последователни и това, което Еда каза на Джерен, че "това са неща между Серкан и Селин" си остане точно така, без да я намесват нея...

# 632
  • Плевен / София
И на мен ми се иска това да си остане тайна между Ферит и Еда....Тя заслужава поне в този случай не тя да опира пешкира...Могат много други сюжетни линии да развият , а не да продължат да тъпчат около този договор....

# 633
След този епизод вече всички почти ще научат за договорката между Еда и Серкан, така че тази песен е изпята.

И още снимки

Снимката на Ердем са я пуснали с надпис - Да не би Ердем да поиска ръката на Фифи?

# 634
Тъкмо идвах и аз с легендата с емотиконите JoyJoy
Знаят как да ни държат под напрежение Grinning И аз ще гледам довечера онлайн,този път вече няма мърдане  JoyJoy
Мисля си ,че на тази сцена
Скрит текст:
Серкан ще се прави на заспал,Еда ще му каже нещо за сбогуване,в което ще признае любовта си.Той обаче ще я чуе и затова толкова уверено ще й каже после ,че е влюбен в нея също.
Да видим вече и коя ще е бабата,може би това ще е бомбата на края на епизода.

# 635
Момичета, ще споделяте ли какво става по време на онлайна, няма да има възможност да гледам....

# 636
ххахахах, яяяяяяяко зарибяване.
Скрит текст:
Така бях през 2018 когато вървеше РП. Почнах я от 5 - 6 епизод, защоо исках да са напреднали в сюжета. И от там като глътнах хапчето, нямаше оттърване до края на 1-ви сезон, по-лошо от наркотик. Лягах и ставах с епизодите и коментарите в БГмама, Контакта и Инстаграма.
Така ми се получи и с Вратата. До 4 - 5 епизод повече следях писаното в темата и фраговете, отколкото епизодите. Но сега изгледах всичко, назад и напред и днес изобщо не мога да се съсредоточа в работата си, защото непрекъснато мисля какво ще се случи довечера. Добре, че сама съм си шеф и не се наказвам за разсейване Simple Smile

ПП1 Аз гледам на телефона, има онлайн превод от една рускиня в Инстаграм. По време на рекламите със сигурност ще разказвам.

ПП2 Цял живот съм искала да бъда бойна мадама като Фифи, /вкл. и външния вид/. И цял живот съм една Мело /вкл. и външния вид Sweat Smile/, с една идея по-малко наивитет, но подобна неувяхваща вяра в доброто у човека Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:11 от dariVale

# 637
Привет, момичета! Heart

Много съм щастлива - днес е сряда, днес е почивният ми ден и всичко е шест! Само да не бяха едни гадни задачки, които трябва да свърша, ама нейсе.
Иска ми се да пиша много по - често, ама време не остава. Но пък мога да кажа, че не ви изпускам - всичко чета, като прилежна ученичка. Simple Smile) Голямо удоволствие ми доставяте ей, благодаря ви! Heart

Съвсем на майтап почнах да гледам сериала и какво стана - истински зарибена. Такъв фурор направиха нашите, че просто не е истина. За сега е адски интересен и изключително успешен. Дано продължава да бъде такъв.
Иска ми се утре да чукнем 10 рейтинг!!! Много ще се радвам, ако това стане, защото го заслужават.

Аз не мисля, че признанието ще бъде сън. Съвсем реално ще си бъде според мен, но довечера ще видим. Blush
Не ми се ще да има скок във времето и ГГ да бъдат разделени дълго време. Честно казано не си представям как Серкан ще издържи няколко дни без смеха на Еда, без жизнерадостта й...

Кате Heart Eyes ,
Съгласна съм с теб. И на мен ми се иска името на Ханде да присъства в името на темата. Така се сработиха с Керем, че наистина правят чудеса и е удоволствие да ги гледаш заедно. И двамата ми пълнят очите. Прекрасен актьор е Керем, но и Ханде не остава по - назад. Така игра в тази сцена, че я гледах около 10 пъти сигурно. Мъчно ми стана за нейната Еда. Брилянтна игра.

Едва чакам да стане 20:00 и да започне новия епизод.
До после, момичета! Heart

# 638
И на мен ми се иска в тази сцена Еда като се събуди да каже или направи нещо, с което да подскаже на Серкан, че го обича. Cupid
Скрит текст:
Иначе и на мен ми се струва, че той се буди пръв, после се прави на заспал. Не знам на къде гледа Еда. Дали не говори със Сейфе или само се е замислила. Може би Еда си мисли, че Серкан е отчаяно влюбен в Селин, не може да си признае чувствата. Сигурно в този момент, вместо да събуди с целувка любимия е измислила плана да каже на Селин, че със Серкан не са годеници.... ScreamTriumphSobSob

# 639

Аз не мисля, че признанието ще бъде сън. Съвсем реално ще си бъде според мен, но довечера ще видим. Blush
Не ми се ще да има скок във времето и ГГ да бъдат разделени дълго време. Честно казано не си представям как Серкан ще издържи няколко дни без смеха на Еда, без жизнерадостта й...

Момичета, трябва да направим клуб на залагащите тук... Да си разпределим жетоните и да залагаме за следващия епизод... Пу, да съм първа аз... Wink Мисля си, че признанието ще бъде реално, но ще следва продължение на изречението... Защо ли?! Защото на прякото включване със Сейфи, всеки трябваше да каже дали сцената е сън или реалност... Забелязала съм, че Ханде в повечето случаи винаги е сериозна и сериозно отговаря на въпросите в онлайна. Докато Керем е друга бира... Той постоянно се шегува, смее се, прави необмислени неща , но пък винаги е сладък... Затова си мисля, че точно Ханде е посочила истината, а Керем се е пошегувал със зрителите, че бъдещата сцена е сън... Още няколко часа и ... ще стане ясно кой кум, кой сват, кой на булката брат.... Wink

# 640
Здравейте момичета,
Включвам се набързо по време на почивката.
Ребусът на Айшето изглежда многообещаващ. Ох, а дано. Декларацията на Серкан наистина звучеше много самоуверена, както бях писала.
Кuklichka, направо получих сърцебиене от Серкан 😂😂. Ще спя явно на дясната страна довечера...
Каtya, много точен анализ на Ферит си направила.
Бърборанке, mikipoli, Ninika, Darivale, Guga, вече имаме и фен клуб на Фуркан. Колко хубаво⭐🤩🌸.
И аз съм съгласна да включим името на Ханде в темата.
В YouTube 2 фрага имат близо 11.7 млн гледания. Уникално🤩.
До довечера, милички🍾🥂.
ПС. Поздрав от офиса, където съм на вълна SCK, с подобаващ цветен и музикален фон.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:47 от druon77

# 641
Здравейте момичета,
Включвам се набързо по време на почивката.
Ребусът на Айшето изглежда многообещаващ. Ох, а дано. Декларацията на Серкан наистина звучеше много самоуверена, както бях писала.
Кuklichka, направо получих сърцебиене от Серкан 😂😂. Ще спя явно на дясната страна довечера...
Каtya, много точен анализ на Ферит си направила.
Бърборанке, mikipoli, Ninika, Darivale, Guga, вече имаме и фен клуб на Фуркан. Колко хубаво⭐🤩🌸.
И аз съм съгласна да включим името на Ханде в темата.
До довечера, милички🍾🥂.
ПС. Поздрав от офиса, където съм на вълна SCK, с подобаващ цветен и музикален фон.

Розите са прекраааасни, ама кутията със салфетки за плакане е най-баш по темата. Де смешни сълзи ще бършем, ако Хахо предложи на Фифи, де сополи на летището след Еда Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 642
  • София

Кой? Кой е гласувал за Селин?? А в профила на Фокс даже Селинката има 6%. Rage

Редактирам се, за да добавя още една снимка:

Вижте го колко е хубаво нашето момче. Пу-пу! Ама много взех да го харесвам този Керем... Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 16:19 от Бърборанка с розови очила

# 643
Скрит текст:
ххахахах, яяяяяяяко зарибяване.
Скрит текст:
Така бях през 2018 когато вървеше РП. Почнах я от 5 - 6 епизод, защоо исках да са напреднали в сюжета. И от там като глътнах хапчето, нямаше оттърване до края на 1-ви сезон, по-лошо от наркотик. Лягах и ставах с епизодите и коментарите в БГмама, Контакта и Инстаграма.
Така ми се получи и с Вратата. До 4 - 5 епизод повече следях писаното в темата и фраговете, отколкото епизодите. Но сега изгледах всичко, назад и напред и днес изобщо не мога да се съсредоточа в работата си, защото непрекъснато мисля какво ще се случи довечера. Добре, че сама съм си шеф и не се наказвам за разсейване Simple Smile

ПП1 Аз гледам на телефона, има онлайн превод от една рускиня в Инстаграм. По време на рекламите със сигурност ще разказвам.

ПП2 Цял живот съм искала да бъда бойна мадама като Фифи, /вкл. и външния вид/. И цял живот съм една Мело /вкл. и външния вид Sweat Smile/, с една идея по-малко наивитет, но подобна неувяхваща вяра в доброто у човека Simple Smile
[/quote]

Идеална си !!!! С вярата в доброто ,още повече !
------------------------------------------------------------------------------------
Възможно е мардинската "феодалка " като Алптекин ......
- да е  искала  Еда да наследи дейността /която  още не зная каква е /
-но Еда записва архитектура и така  се "разминават " .
-не се знае от кога Еда и Айфер са заедно в Стамбул и откога са "цветарки " /пропуснала ли съм???/
 -малко наивно ми дойде това с дълговете на Айфер /вероянто е истина /

# 644
А забелязахте ли ,че на тази снимки дори картините на Селин са с пера JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт