Отговори
# 390
Привет, момичета Simple Smile
Не ми се иска да внасям съмнения в последната сцена на втория фраг, но ... изречението: "Влюбих се безумно в теб" някак ... не ми се връзва като съдържание и тон, с който е изречено. И тъй като изключвам Керем да не се е справил с тая сцена, струва ми се, че пак разумът командва сърцето. Поради това и погледът на Еда е вторачващ се в лицето му. Абе ... няма тръпка в това признание, много овладяно ми се струва на мен. Вълнението на Еда е налице, неговото ... Затова не бих се учудила, ако Еда се врътне и замине с таксито.

# 391
Иска ми се всичко вече да започне да се нарежда, или поне да си признаят чувствата. Пак ще има някаква друга интрига, но много ги измъчиха, съжалявам ги вече. Надявам се признанието да е истинско и да имаме малко щастливи моменти, на истински влюбена двойка. Без правила, без договори, без дистанция. ❤
Дали ще има 3ти фраг както миналата седмица?

# 392
Привет!
Аз залагам на пълното изречение от фрага:
"Защото съм безумно влюбен в теб ... това ли искаше да чуеш?" и тя си тръгва с таксито...бълнуването е после, когато й се обаждат, че Серкан е зле...

# 393
Flowers Herb Здравейте, куклички!

Heart Eyes След този фраг се върна надеждата ни, че все пак Серкан ще каже правилните думи! Ноооо, оттук нататък започват съмненията и въпросите с повишена трудност! Кадри за секунди, реплики и един сложен и объркан ребус! Надявам се, че поне заветните думи на Серкан са истина, но важно е, кога са казани и най вече как Еда ще ги приеме! Да изгледам епизода, да превъртя няколко пъти фрага и може нещо да ми просветне.

Sunglasses Чета изследванията ви за очите на Серкан. Да си кажа и аз мнението.
People Boy В старите паспорти, които някои може и да не познават, имаше опция за цвят на очите и моите ги бяха определили като пъстри. За това имам преки наблюдения. Пъстрите очи много често се променят в зависимост от светлината и насроението. Понякога са светло кафяви или с цвят на тютюн, често стават зелени. В някои моменти стават дори с цвета на морето.  Когато не си спал добре, особено след нощна смяна, сутринта са зелени като изумруд! Така че, не може точно да определим цвета на очите на Серкан - винаги ще са различни и винаги с нюанси!

Flowers Leaves Искам и нещо друго да споделя. За първи път видях Керем във "Великолепен тандем", но не го фиксирах - имаше екшън, комедия, събитията бързо се развиваха, а и сериала свърши без време. После започна нашия сериал. Докато имаше трейлър, някой спомена "В очакване на слънцето". Грабна ме от самото начало, изгледах го за възможно кратко време, едновремено с първите серии на Вратата. За мен беше като шок - един Керем преди 6-7 години и един сега! Не вярвах, че ще изиграе образа на героя си толкова млад и толкова добре!  А сега ... просто  е разкош за очите!
Flowers Leaves Някой сподели, че на снимки не изглежда добре, съгласна съм! Но това, което прави с очи, жестове, тембър, акцента - когато играе, е уникален! С неговия поглед понякога изучаващ, понякога нежен, понякога буреносен - перфектно играе ролята си във всеки момент! Обожавам когато е смутен, навежда глава и поглежда встрани и се усмихва! Обожавам моментите, когато отблизо се взира в очите на Еда, сякаш иска да стигне до дъното на душата й! Heartbeat Или когато поглежда с любов и копнеж за секунди, за да не се издаде ... Много е добър! А усмивката?! Рядко се усмихва, само когато е с Еда, но тогава можеш да се влюбиш! Ще си чакам тези влюбени погледи и усмивки, които са само за звездичката, но са трогателно мили и за самите нас! 

Heart Exl До сряда ще имаме десетки версии, мнения, предположения ... както винаги сме развълнувани и пишем ли, пишем!
Нека е така, по бързо ще мине времето!

Heartpulse Прекрасен слънчев ден! До следващото включване! Kiss

# 394
На моя мъж са му пъстри очите-зелени с две кафяви точки и малко жълто на места. Менят се на светлина-понякога са светло кафяви,но най-вече са зелени.
И на малката са такива и е много интересно как се менят наистина според много неща.
Керем има много чаровна усмивка,а не е красив в класическия смисъл на думата. Понеже аз доскоро гледах "В очакване на слънцето" за мен метаморфозата е много голяма и още съм под въздействието на образа му в този сериал.
Има излъчване-това е.

# 395

https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-sapka-ve-sortuyla-dikkat-cekti/1
Ханде в Нишанташъ на пазар, за ужас на клюкарите без " възлюбения" Керем, а само с куче и шофьор...И къде е тръгнали с тези къси панталони Rolling Eyes

Тя: - Ъ?
Той: - Ъхъ...
Кратко, точно и ясно, не е нужен цял ферман

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 12:33 от Slawena

# 396
Здравейте момичета,
Neorum, много точно си описала очите и въздействието на Керем като актьор. Очите му и гласът са толкова изразителни. Аз лично много се възхищавам на актьори, които могат да играят дори само с очите си. А той е точно такъв.
Относно фрага, на мен този поглед ми се върти в главата. Серкан като че ли си дава сметка, че и Еда има чувства...
А това напълно ще промени ситуацията.

Не знам дали признанието ще е истинско или ще последва друга част, но най- ме радва решителния тон, с който Серкан казва не си отивай. Преди 2 епизода той караше Сириус да го казва, а сега явно вече е наясно, че трябва да действа и няма време за колебания. А Серкан Болат ще гони и такси... Леле докъде го докара Еда. Това за мен са важните неща. Той вече приема, че е станал друг човек. В третия епизод каза на Еда, че той не е човека от звездната нощ, а в последните епизоди той направо прави импулсивни неща като белезниците, радваше се като ученик, когато Еда го покани в планинската къща, та той дори прави импулсивен шопинг като роклята на цветя 😂. Това са все признаци за емоционален растеж.
Много ме изкефи физиономията на Серкан миналия епизод, когато Ферит попита Еда какво я прави щастлива.

Ревнуващият Серкан се завърна. А погледът е един път.

Мисля си и друго, сценаристите и продуцентите вършат добре работата си и сериалът се радва на хубав рейтинг и отзиви. Четох, че скоро започва новия сезон на ДЕК и, че ще е в сряда. Тепърва сериалът ще има сериозен конкурент и ако искат да запазят рейтинга ще трябва сценария да е на ниво. В един US сайт четох, че зрителите ще избират между сериал, който прекършва жените (ДЕК) и сериал, който ги овластява (Вратата). Нашият сериал има много потенциал, особено ако развият добре историята с бабата, вкарат качествен злодей, сериозен съперник за любовта на Еда, развият още повече уникалните и пълнокръвни второстепенни герои и т.н..
И дано да се наслаждаваме на сериала възможно най-дълго.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 18:14 от druon77

# 397
А има ли снимки зад камера от 12 епизод, ако Керем и Ханде снимат заедно, значи Еда не е заминала за Италия. Но, ако Керем снима сам... Еда е отишла да си завърши образованието и ще има една година раздяла.
Според мен е твърде вероятно Еда да замине, дори и да се обичат, все пак трябва да си завърши образованието.
И да, според мен след трескавото бълнуване и събуждането един до друг, Серкан ще помисли, че и Еда има чувства. И затова ще се учуди на думите на майка си, че Еда заминава за Италия.

# 398
А има ли снимки зад камера от 12 епизод, ако Керем и Ханде снимат заедно, значи Еда не е заминала за Италия. Но, ако Керем снима сам... Еда е отишла да си завърши образованието и ще има една година раздяла.
Според мен е твърде вероятно Еда да замине, дори и да се обичат, все пак трябва да си завърши образованието.
И да, според мен след трескавото бълнуване и събуждането един до друг, Серкан ще помисли, че и Еда има чувства. И затова ще се учуди на думите на майка си, че Еда заминава за Италия.
Снимките започнаха май в петък или вчера. Вчера снимаха в офиса, но без Ханде, защото тя беше на сватба.
И линк към едно видео зад кулисите с Ханде и Керем:
https://twitter.com/sencalkapimiofc/status/1307613997798240258?s=21
Фрагът има 3.3 млн гледания за 16ч. в YouTube...

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 13:06 от druon77

# 399
Цитат
Снимките започнаха май в петък или вчера. Вчера снимаха в офиса, но без Ханде, защото тя беше на сватба.
И линк към едно видео зад кулисите с Ханде и Керем:
https://twitter.com/sencalkapimiofc/status/1307613997798240258?s=21
Фрагът има 3.3 млн гледания за 16ч. в YouTube...

Ето още едно видео, което не мога да намеря другаде.. 🦋
https://www.instagram.com/p/CFWrwJ1jQNJ/?igshid=iy1mn9a8h4ng

# 400
https://vk.com/video-126686270_456241075

Видео с Хадне след сватбата. Питатя я как е изкарала. Мурат Далакчъ / този май е бившия/ е бил свидетел, стояли са близо, как се е чувствала. Казва им, че имат стари общи познати и още доста често ще ги виждат заедно и са запазили добрия тон в общуването помежду си. Никой на никого не е обиден. Опитват се журналистите да завъртят и приказката май към Керем, но бързи го отряза Ханде. Зорлем двойка ще ги направят.

# 401
Може и да замине да Италия, Серкан и казва, че ще я изпрати с частен самолет, а при бълнуването каза, че иска да отиде с нея.

# 402
Възможно е наистина да пратят Еда в Италия. Така беше в Любов под наем, така завърши първия сезон на Ябълката. В Забранената ябълка посл.еп. на 1-ви сезон завърши на летището. До есента се чудихме героинята дали е отлетяла или слязла от самолета. Накрая се оказа, че кацнала в Америка и докато стигне до хотела сестра й се обадила "връщай се", тя не разопаковала дори и хванала обратен полет на сл.ден.
Като се има предвид, че не сме в края на сезон, ако пратят Еда в Милано вариантите са два:
да я върнат в средата на серията със сл.полет, щото Сириус не се храни от мъка
или да направят скок във времето и тя да се върне след като е завършила образованието си напр.
Няма как да оставят ГГ тек/самичък за по-дълго от 10-15 мин на серия.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 15:06 от dariVale

# 403
Според мен бълнуването е преди догонването с таксито.
Т.е.-тя отива при него,докато той е болен и заспива вечерта с него.На сутринта той се събуди леко очуден.
След това се сбогуват,тя му казва думите за ценните моменти.
Накрая дават момента,в който се сбогува с приятелите си и Серкан я последва с таксито.
Струва ми се,че си е истинско признанието Blush
Мисля си,че едва ли ще пуснат трети фраг..за да ни държат съвсем в напрежение от този последния.

Днес ще има по Фокс предаване със сцени зад кадър и ще излъчват и за SCK.Дано да излезне със субтитри Grinning

# 404
Нашите са в топ три по рейтинг тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт