Здравейте, куклички!
След този фраг се върна надеждата ни, че все пак Серкан ще каже правилните думи! Ноооо, оттук нататък започват съмненията и въпросите с повишена трудност! Кадри за секунди, реплики и един сложен и объркан ребус! Надявам се, че поне заветните думи на Серкан са истина, но важно е, кога са казани и най вече как Еда ще ги приеме! Да изгледам епизода, да превъртя няколко пъти фрага и може нещо да ми просветне.
Чета изследванията ви за очите на Серкан. Да си кажа и аз мнението.
В старите паспорти, които някои може и да не познават, имаше опция за цвят на очите и моите ги бяха определили като пъстри. За това имам преки наблюдения. Пъстрите очи много често се променят в зависимост от светлината и насроението. Понякога са светло кафяви или с цвят на тютюн, често стават зелени. В някои моменти стават дори с цвета на морето. Когато не си спал добре, особено след нощна смяна, сутринта са зелени като изумруд! Така че, не може точно да определим цвета на очите на Серкан - винаги ще са различни и винаги с нюанси!
Искам и нещо друго да споделя. За първи път видях Керем във "Великолепен тандем", но не го фиксирах - имаше екшън, комедия, събитията бързо се развиваха, а и сериала свърши без време. После започна нашия сериал. Докато имаше трейлър, някой спомена "В очакване на слънцето". Грабна ме от самото начало, изгледах го за възможно кратко време, едновремено с първите серии на Вратата. За мен беше като шок - един Керем преди 6-7 години и един сега! Не вярвах, че ще изиграе образа на героя си толкова млад и толкова добре! А сега ... просто е разкош за очите!
Някой сподели, че на снимки не изглежда добре, съгласна съм! Но това, което прави с очи, жестове, тембър, акцента - когато играе, е уникален! С неговия поглед понякога изучаващ, понякога нежен, понякога буреносен - перфектно играе ролята си във всеки момент! Обожавам когато е смутен, навежда глава и поглежда встрани и се усмихва! Обожавам моментите, когато отблизо се взира в очите на Еда, сякаш иска да стигне до дъното на душата й!
Или когато поглежда с любов и копнеж за секунди, за да не се издаде ... Много е добър! А усмивката?! Рядко се усмихва, само когато е с Еда, но тогава можеш да се влюбиш! Ще си чакам тези влюбени погледи и усмивки, които са само за звездичката, но са трогателно мили и за самите нас!
До сряда ще имаме десетки версии, мнения, предположения ... както винаги сме развълнувани и пишем ли, пишем!
Прекрасен слънчев ден! До следващото включване!

Препоръчани теми