Паническо разстройство - 46

• 31 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък днес съм с главоболие. Не знам от времето ли е (вали), от женски проблеми ли или от магнитните бури?! Откакто пия бирена мая на прах съм някак по добре. Може и да си въобразявам, може и така да е...

# 271
Аз пък днес съм с главоболие. Не знам от времето ли е (вали), от женски проблеми ли или от магнитните бури?! Откакто пия бирена мая на прах съм някак по добре. Може и да си въобразявам, може и така да е...
А може ли марка на бирената мая? И аз мисля да започна да пия.

# 272
Аз изпростях покрай една позната на жената да бъзикам и се намазах с фон дьо тен Grinning Ето го резултата Grinning

# 273
Аз изпростях покрай една позната на жената да бъзикам и се намазах с фон дьо тен Grinning Ето го резултата Grinning

Супер си, на мен много ми допадна тона на фон дьо тена, я ми снимай марка и номера на цвета.

# 274

Супер си, на мен много ми допадна тона на фон дьо тена, я ми снимай марка и номера на цвета.

# 275

Благодаря ти! Аз се убих да търся в Douglas и къде ли не и все не намирам подходящи тонове!
Кожата ми е много бяла и търся нещо с розов подтон.

# 276

И двете са добри

# 277
Отвикнала съм от 25 години да слагам нещо по лицето си. А 90-те години как се клепахме!

Емси, мерси! Усещат ги!
Един приятел ми се оплака, че дъщеря му много се влияе!

Дали случайно от бирената мая се пълнее?

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 13:30 от Jerry F

# 278
Аз се спрях на първия вариант, но реших да попитам преди да купя.
Благодаря ти!

# 279
Джери, не знам дали се пълнее... Някои хора твърдят, че качват кг. Аз съм все едно и също, ама и търча наляво-надясно, пък ти с тоя спорт-едва ли... Само ще ти е от полза. Макар, че Георги сега ще се включи и ще ме "на*ере", че това е само някаква боза и нищо не прави😁

# 280
Мерси, Демонче!
Огледах се в нета! Противоречиви мнения. Повечето са, че повишава апетита.
Всъщност, аз си нямам и идея за какво ми трябва!
За сина ми взимах, за повишаване на имунната система, от фабрика, истинска, е навремето.

Аз си залагам на бирата Simple Smile В която едва ли вече има бирена мая, а само останалите боклуци - оцветители, омирисители, стабилизатори, някакъв съмнителен спирт.

# 281
  • Цюрих
Ех,Георги,страшни очи имаш!Хубавец!
Ще взема и аз да го пробвам тоя фон дьо тен!Много ми допадна цвета.
Иначе и аз нещо снощи не спах добре,будех се на пресекулки ...дано е от магнитните...
Сутринта съм заспала и сънувах как убивах паяци ...и после децата се сбиха,разреваха,та се събудих с лек стрес.
Но като цяло съм добре.Миткам напред- назад,паники нямам,само това прозяване много ме дразни.Вероятно имам още тревожност в някаква степен,но определено е минимална.
Вечер установих,че заспивам,като си намажа възглавницата с ментово масло.Унася ме веднага.Честно казано,не вярвах,но определено помага.Снощи пропуснах и не спах добре.Някой пробвал ли е ароматерапия?

# 282
Никой няма да насирам. Бирената мая е супер. Помага при тревожност индиректно. Дава доста Б витамини. И балансира. Но апетита наистина се покачва, това е защото детоксикира и сваля кръвната захар малко. Аз не я харесвам, защото имам непоносимост, но е супер добавка

# 283
В какво може да се изразява непоносимостта?

# 284
В какво може да се изразява непоносимостта?
Кожни обриви по ръцете и диария.

Общи условия

Активация на акаунт