Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бърз кредит или колко е бърз в същност

  • 915
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 15
Здравейте. Преминавам директно към въпроса ми. Познат ми дължи пари. Съгласи се да вземе бърз кредит, за да покрие задълженията си към мен. Интересува ме за колко време се получава удобрение за бърз кредит, какви документи се изискват (ако нямаш доходи за представяне)и като цяло в какви срокове може да получиш до 3 хил. лв, като си самоосигуряващ се...
Много благодаря на всички отговорили ми.

# 1
  • The Big Apple
  • Мнения: 22 408
Да разбирам, че не работи на ТД, нито има бизнес от който да получава доходи ли? Никой няма да му даде 3000 лв на първо кандидатстване, дори и бърз кредит, ако няма доходи и не работи на ТД или пък има частен бизнес най-много до 800 лв, което е рядкост, за повече и те искат поръчител, ЦКР също се гледа, най-лошия вариант е тегленето на сума от небанкови институции, лихвите са огромни и най-често хората влизат в кредитна спирала, от която изход трудно се намира.
Бързия кредит се усвоява в деня в който е попълнено искането, ще разговаря първо със служител от кредитен отдел, ще предостави лице за контакт и след това ще се разбере дали е одобрен или не и за каква сума.
Работила съм като студентка в такава институция, не е вариант, особено за големи суми....
Следващия път като давате пари назаем се подсигурете, едно посещение при нотариус би спестило излишни нерви.

# 2
  • Мнения: 219
И аз съм работила в такава не банкова финансова институция. Одобрението и получаването на парите става в рамките на деня, но както са ти казали при тези условия, без доказан доход няма кой да му даде 3000 лв..

Общи условия

Активация на акаунт