Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнение за персонала на лятното кино в Разград

  • 3 975
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Здравейте! Искам да ви попитам на какво ниво е обслужването според вас в лятно кино! Аз по моите наблюдения мога да кажа , че е на нулево! Някои от персонала се държат доста грубо,невъзпитано и непрофесионално по отношение на обслужване! Все едно си седнал за да просиш! Половината поръчки не ги носят все не чули не рязбрали! Особенно едната госпожа винаги кисела недоволна, движи се като робот и по време на движение ти взема поръчката! Най възрастната прическата й е като гнездо и наистина успява да ти развали деня! Омръзна ми всеки път да се разправям с нея! Та къде мога да подам сигнал за отношението й към клиент! Няма да се оправи това е ясно на ден да се заядеш с 5 клиента не е ок има нещо нередно в тази дама! Благодаря предварително ако някой познава новите собственици на лятното моля да съдейства това не може да продължи вечно!

# 1
  • Мнения: 298
.............. Там не съм била, но щом  толкова Ви е потресло , пробвайте към КЗП, омбудсмана, премиера, кмета.....
Дано намерите разрешение на проблема, че аз само от четене се възмутих, как може възрастни жени, с безобразни прически, при това!!! да Ви объркват поръчките и да се гаврят с Вас!

# 2
  • София
  • Мнения: 5 794
Оплачи се на собственика. Той може пък да си харесва персонала и да не вижда проблем. Или да са му роднини. Тогава ще имаш само един ход - да спреш да посещаваш заведението.

# 3
  • Мнения: 320
Няма хубави заведения в Разград- навсякъде персоналът е под всякаква критика. В едно от най- вървежните заведения, сервитьорката ми се скара, че не съм си изяла бишкотата, която беше като украса към десерт. Според мен разговор със собственика до никъде няма да доведе- няма хора, които искат да работят по много часове за минимална. Затова и обслужването е и минимално. Хапвайте вкъщи- хем по- евтино, хем избягвате намусените лица на сервитьорите.

Общи условия

Активация на акаунт