АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 941
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Сарсарилка, дано това не те е огорчило, но аз лично н евиждам смисъл да ски редактираш мнението. Пък и с новите правила май вече няма да можеш.
от гледна точка, че самия лекар я е помолил.
А какви са новите правила

По въпроса за УТРЕ, който обсъждахме преди няколко дни
Вчера питам Кети "Ти пишкала ли си в тоалетната на бабет?" (така наричаме прабаба й), тя ми отговаря "Да" и аз много очудена "Така ли, кога бе майче" и детето си каза "ВЧЕРА"
Дали налучка, дали е разбрала какво означава вчера  newsm78

# 121
никога не съм писала нещо, което не бих казала и на глас.....

Ъхъ, именно. Хич не ми пука кой ме чете и защо ме чете.
И аз съвсем на скоро разбрах, че и мои съграждани и съгражданки, които вече имат нет са открили форума, но за сега само анонимно четат и то основно чужди профили и стари мнения  Laughing, ама хич не ми пука. Аз ако съм искала да се скрия, да съм го направила. Но аз не се крия и не ме интересува, кой ще ме разпознае и кой не. Просто нямам какво да крия във форума, а това което имам да скрия, явно успешно съм го направила  Mr. Green.
Затова Сарсарилка не се ядосвай. Кофти се е получило, наистина, но пък все пок това си е твоята лична позиция, независимо от това дали на отсрещната страна и е приятно или не.

# 122
Благодаря ви за подкрепата и се радвам, че мислим еднакво. Говорих си с Дидо (потърпевшия лекар) и той е съгласен с мен, че личното мнение си остава такова и никой не би трябвало да се сърди за това. Много пъти сме коментирали, че в този форум нещата са и доста субективни. Когато за първи път му пратих линк, той се смя и каза, че заради мен стоял по нощите да чете, но малко неща били истина. Все пак е съгласен, че всяка майка или бъдеща майка пречупва всичко през собствената си призма и за всяка преживяването е различно.
Как е научил? Аз много често му пращам линкове или му казвам какво пише за него. Та и една друга пациентка е направила същото.
Изтрих си мнението от уважение към него и защото не искам да му създавам проблеми в работата. Той се премести преди около година в Шейново и все още е новак за работещите там. Не искам да го гледат на кръв и да го саботират. Въпреки това не се стърпях и написах ново мнение, леко променено. За съжаление в тези среди лекарите са много обидчиви, макар че като във всяка професия и там има кадърни и некадърни.

Съжалявам, че разводних отчетната темичка с малко странична информация.

# 123
ооооо я стига. На мен ми е много приятно да си споделям с вас. Чувствам си Ви близки

А иначе въпросния лекар е педиатр, нали не бъркам? Педиатърката на Кети е в Шейново - д-р Гергинова

# 124
Здравейте, приятели!
Отдавна не съм писала, но започвам точно с този поздрав, защото наистина така ви чувствам, въпреки че ви познавам само виртуално. Подкрепям ви напълно, относно личното мнение и собствената призма Peace Аз напоследък чета и пиша само в нашата темичка, не само защото времето ми за нищо не стига, а и защото усещам, че тук никой не се пренася... Изобще не забелязвам разводняване на темата, какво че сме споделили нещо не съвсем пряко свързано с дечицата ни, а каква по-пряка връзка от педиатъра newsm78, а красивата ни мама ЕМИ с новия аксесоар - честито, Еми, супер си  bouquet
Дария днес за трети ден е на ясла след дългото боледуване и ми се щеше да остане да спи, но сестрите и лелите са решили, че й трябва още време за адаптация #Cussing out, а ако я нямаше майка ми, ох да ми е жива и здрава, просто не зная, какво бих правила без нея Rolling Eyes Вчера си обяснявахме дори, как ще спи в яслата, а принцесата не ще да чуе, щяла тя да гушка мама... Разбрах, че си мислеше, че през нощта ще спи в яслата и затова отказваше и й поясних утре следобяд и тя възкликна: "Утре ли, бе мамо? Утре ще спя.", а лелите не искат момиченцето ми да спи там, защото имало много нови деца, подхождали индивидуално...
Ох, много се увлякох Embarassed
Приятен ден, въпреки че е толкова намръщено небето!

# 125
ооооо я стига. На мен ми е много приятно да си споделям с вас. Чувствам си Ви близки

А иначе въпросния лекар е педиатр, нали не бъркам? Педиатърката на Кети е в Шейново - д-р Гергинова

Не, Жени.
Става дума за моя гинеколог - д-р Данаил Илиев, който преди работеше в Майчин дом, където раждах аз (заради него), а от около година работи в Шейново.

# 126
  • София
Благодаря за комплиментите Embarassed Heart Eyes
Ве4е посвикнах с новия имидж Wink
Ето Додо как ме е леееко фотошопнала на снимката на срещата на форума Simple Smile
http://foto.bg/showphoto.php/photo/60847/cat/2578

# 127
Много сте си хубави даже.

# 128
Въй, въй, въй много сте сладка г-жо Еми

Желаещи за куклен театър?
Представлението е "Красавицата и звяра" в един клуб (Приказка без край) в Гео МИлев. Начало 11часа.
Този път преставлението е "трите прасенца" събота от 11ч.

# 129
  • София
Въй, въй, въй много сте сладка г-жо Еми

Желаещи за куклен театър?
Представлението е "Красавицата и звяра" в един клуб (Приказка без край) в Гео МИлев. Начало 11часа.
Този път преставлението е "трите прасенца" събота от 11ч.
Ейййй как ме е яд! Няма да можем тази събота, но другата- сме там- пиши всяка седмица моля Wink

# 130
Няма проблем ще пиша всяка седмица!  Simple Smile

# 131
Ето, мили дружки, снимките от нашата ваканция.
Най-после успях да ги кача.

# 132
Еми страхотна снимка. Голями мацки сте в този форум, ей...
Нещо Катето не я видях обаче. Много ме е яд, че не дойдох, но разбрахте каква гадост ми се случи. Иначе се бях издокарала, нагримосала, начервосала и т.н., ама не било писано да дойда. Нищо следващия път.

Аз ще водя Кети на трите прасенца. Някой друг желаещ да си бъбрим докато децата се забавляват?

# 133
  • София
Ееее няма пълно щастие мацкиииии....Не съм на себе си..
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130667.0

# 134
Еми, много съжалявам за случилото се  Close!Все пак добре, че сте живи и здрави, явно е можело да се случи нещо по-лошо!Дано Ивчо да не се е травматизирал и да забрави скоро!Ужас, като си помисля само и  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт