Пилешка му работа.Напук на САРС-а!

  • 4 251
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Аз правя нещо като пилешка мусака, малко е пипкава, но е много вкусна. Сварявам в подсолена вода пиле /може и 2 бутчета/, обезкостявам и нарязвам на дребно. Запържвам лук и чаша ориз, докато стане прозрачен, доливам от бульона да се посвари малко. Обърквам в тава месото с ориза, добавям нарязани гъби от буркан, настърган кашкавал, 2 жълтъка, чер пипер, джоджен и сипвам още бульон, колкото е необходимо да се свари оризът. Когато е готово, правя "капак" от двата белтъка, разбити на сняг и посипвам хубаво с още настърган кашкавал. Запичам, докато се образува златиста коричка.

# 16
  • Мнения: 2 427
Много ви благодаря момичета за рецептите,вече пробвах две от тях,сега според зависи какво имам като продукти във хладилника ще пробвам и останалите.Крилцата станаха върха!!!Пилето с меда също.Само че вез Рокфор,тук не продават...поне аз не открих ,а мъжа ми не е фен на Ементал-а с което ми дойде на ум че би могло да се замени. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт