Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно ... - 27

• 134 531
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • забравих си мисълта...
"Драга редактор,
Ас учи България. Дошъл научи образование-получи диплом. Учи топре.
Има пари, има момиче. Момиче убаф. Българска.
Момиче чете весник двадесе четири часа. Не чете весник двадесе четири часа - весник казва се двадесе четири часа.
Весник пише хороскоп. На хороскоп зодий. Момиче зодий офца - ас офца.
Пише зодий офца: секс два. Прави секс два. Топре!
На друга ден пише секс три. Прави три. Топре!
На трета пише пет. Прави пет.
Почне пише всяка ден шес, шес... Не топре! Не спи. Не учи. Крака трепери.
Всяка ден дванадесе не може!
Моли драга редактор,
Драга редактор,
нареди пише на хороскоп секс до три. По-вече цифра - НЕ!"

# 181
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 19:07 от tutulina

# 182
  • София
Катаджия спира жена шофьор за превишена скорост. В жената полицаят разпознава своята учителка от 1 до 4 клас. С отмъстителна физиономия ѝ казва: Госпожо, приберете си парите, и стотинка няма да Ви взема. Искам само да напишете 200 пъти: Повече няма да карам с превишена скорост!

# 183
  • София
В кабинета на директора на едно предприятие връхлита жената на главния инженер и започва да крещи:
- Докога ще прикривате съпруга ми. Всички са наясно, че той е женкар и пияница. Не ми стига това, ами вчера се прибра вкъщи с женски гащи на гъза.
Изважда едни женски гащи и ги мята на бюрото на директора. Директорът я успокоява:
- Успокойте се. Сега нямам много време, но утре ще се разбера с него и ще вземем мерки.
Вечерта като си тръгва, директорът слага женските гаши в джоба си, за да са му подръка на другия ден.
На следващата сутрин жена му му глади панталона, намира гащите и се провиква ядосано:
- Гошо! Абе ти, кога ще спреш с твоите идиотски шеги, бе? Два дена си търся гащите, а те в джоба на панталона ти!

Чета данни на НСИ, миналата година са встъпили в брак 116237 човека! Не искам да се зaяждaм, амa бройката не трябвa ли да е четнa?

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 00:41 от Алекс :)

# 184
  • София
За са е сключи брак трябват двама души. Когато се събират четни числа, сбора не може да бъде нечетно число.

# 185
  • Далече, далече
Чета данни на НСИ, миналата година са встъпили в брак 116 237 човека! Не искам да се зaяждaм, амa бройката не трябвa ли да е четнa?

Според данните на НСИ в България на година се сключват около 20 000 бракове. Тази цифра не е вярна.

# 186
Божееее, това ли е критиката към виц? Че цифрата не била вярна? Жива да не бях.  Цифрата е избрана явно произволно, важна е идеята и да, има си хитра уловка във вица.

# 187
  • Далече, далече
Принципно, но все пак е цитирана институция като НСИ. За много хора цифрите може и да нямат значение, но в случай на цитирани статистически данни, зад всяка цифра стои жив/починал човек.

# 188
Божееее, това ли е критиката към виц? Че цифрата не била вярна? Жива да не бях.  Цифрата е избрана явно произволно, важна е идеята и да, има си хитра уловка във вица.

уловката е глупава, някой може да е сключил брак за една година с двама различни души, т. е. два брака, един развод и общо трима бракувани

# 189
  • забравих си мисълта...
Чета данни на НСИ, миналата година са встъпили в брак 116 237 човека! Не искам да се зaяждaм, амa бройката не трябвa ли да е четнa?

Според данните на НСИ в България на година се сключват около 20 000 бракове. Тази цифра не е вярна.
Kaто ще го вземаме толкова на сериозно, а ми във вица се говори за брой човека, а не за брой бракове. Четете с разбиране, както на текста, така и на смисъла, а и не забравяйте да погледнете, кое е името на групата. 😉
Bubanka, ти сега изби рибата с тези разводи. 😅

# 190
На следващия виц ще му направя пълен логически и всякакъв друг анализ па да видим Wink

# 191
  • София
Реших че съм объркала група. Толкова вълнения за един виц.Smile

# 192
  • Далече, далече

уловката е глупава, някой може да е сключил брак за една година с двама различни души, т. е. два брака, един развод и общо трима бракувани

Единият от тези трима е разведен и участва в друга статистика.
Този, който се е развел и после пак се е оженил също са го отчели.

Това е точната цифра сключени бракове за 2019 година - 29 198.
Брой разводи за 2019 - 10 584.  И двете цифри са четни. Да им се чуди човек на служителите на НСИ.

# 193
  • Буркина Фасо
Според експерти от ЕС думата "психиатър" е малко плашеща, затова обмислят тя да бъде заменена с израза "мениджър връзки с действителността".

# 194
Каква дисекция, каква драма, за един виц, хаха.

Веднъж баба и внук си объркаха таблетките. Внукът заспа на опашката пред фейс-контрола. Призори бабата усърдно продължаваше да плете вече 8-метровия чорап.

Негърка си купува чорапогащник. Продавачката пита:
- Черен или прозрачен?
- Все едно.

- Мамо, може ли да вляза в морето да поплувам? - Абсурд! Виж колко е бурно! - А тате що плува?! - Той има застраховка, нека плува.

- Деца, за какво се използва лавандулата?
- За фотосесии, госпожо!

Общи условия

Активация на акаунт