Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 592
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Според вас каква е прическа е подходяща за тънка коса - на пластове или по-скоро черта? Останах без около 1/3 от косата си, същевременно имам нови растежи навсякъде и се чудя как ще изглеждам по-малко нелепо.

# 556
  • София
Щях да кажа на степени, но имам приятелка с много тънка коса на черта малко под раменете. Според мен ѝ седи супер. Така поне остава цялата коса до края, иначе при степените пък се дава някакъв обем, обаче последната степен винаги остава доста скосена и рехава.

# 557
За тънка косачерта.Точно, защото на степени ще изглежда още по-рехава.То пак зависи как е подстригана.
По-добре е черта според мен.

# 558
За тънка черта, но зависи дали е права или чуплива. Ако е чуплива ще си докара идеален триъгълник.

# 559
  • София
Mamma_ И аз имам две бои неотворени, но пък Пермес на 8.5 лв... Поръчах си още 3 😁.

# 560
Mamma_ И аз имам две бои неотворени, но пък Пермес на 8.5 лв... Поръчах си още 3 😁.

Налиии, не се издържа! 😁
Аз си поръчах други неща от намалението, викам си, айде без боя, имам. 😁

# 561
  • София
Благодаря ви. Чуплива е. Ще се снимам. Само да намеря начин да си закрия лицето. Че в момента косата ми е пълен ужас и откровено ме е срам от нея. Дори обмислях закупуване на тези коси, които са като тупета, за да прикрия оредяването.

# 562
Толкова ли е добра тази боя? Не съм се мазала с нея.

# 563
  • София
Голяма е 100 мл, покрива бели коси 100%, измива се равномерно и много приятно,също е много креместа и лесно я нанасям. Една от любимите ми е на мен.

# 564
Аз да добавя за Пермесе, че не се отрази добре на чувствителния ми скалп. Обели се след нея....

# 565
Пермес е доста силна боя. Купувала съм от нея за майка ми. По-тъмните нюанси покриват страхотно. Но русите трябва много внимателно да се работи с тях. Аз нямам много опит и за съжаление й изгорих косата с първото нанасяне на една степен по светло русо. Номера не помня, но помня че беше една степен, например от 6 към 7. Доста я пареше и на скалпа, а и й изгори косата. Затова препоръчвам да се внимава. Първата която ползвахме беше кестен с лек червен оттенък, ама много лек. Очите ми останаха в този цвят. Идеален. Блясък, покритие, красота. И много й отиваше на майка ми, но тя мрън, та мрън руса да е. Еми взехме и не стана добре. Тогава имаше промоция 2 на цената на 1 мисля и сега втората си седи непокътната. Не я иска да се боядисва с нея.
За справка майка ми има гъста коса, дебел непокорен косъм и много бели коси. Боите не я хващат. Пробвахме и Лакме от Рибката и не я хвана въобще.
Аз харесвам Пермес, но трябва да се внимава с количеството.

# 566
Lale_Lili, тази информация беше много полезна. Аз търсейки щадяща боя точно на нея се спрях. Преди няколко пъти съм се боядисвала с лакме колаж и не съм имала проблеми, въпреки червеникавата гама която избрах. Но исках нещо по-щасящо и четох и питах и се спрях на permesse, даже си взех 6.1 и 5.8, чакат пролетта, че сега се опитвам да заздравя косата и не ми е спешно да я товаря с боя, но както изглежда няма да събера смелост и ще си ходя с беличкото.

# 567
  • В полите на Пирин планина
Никога не съм имала проблеми с Permesse. Боядисвам се с 8ци и 6% оксидант. Нито ми е щипало на скалпа, нито съм имала поражение по косата, а тя ми е тънка и мека. Поне 7-8 пъти съм се мазала с нея, като веднъж беше и по цялата дължина.

# 568
И аз се отказах от Пермезе, защото тук преди няколко страници, а мисля и в друга тема ми казаха няколко дами, че се бели скалпа и е агресивна. В този случай с моята себорея няма как. Между другото не знам защо, но нито една масова боя не ми е правила проблем със скалпа(освен Олиата), а всички професионални му се отразяват зле. Дали причината е, защото са по силни?
Оставам си на масови аз. Харесах обаче една на Доори Но не не съм видяла отзиви за нея.
Попаднах на видео на Мона Гочев - тя се беше боядисала с безамонячна на Доори и искам същия цвят, а тя похвали боята. И покривала белите коси.
Но аз до Коледа няма да се боядисвам.
Сега ми е добре.

# 569
  • Някъде там
Мисче аз съм обратното .
От всички дрогерийни единствено олиата не ми е създавала проблеми и цветове ставаха едно към едно .
Като сме на тема бои да споделя,вчера помогна на  приятелка да се боядиса с  боя Inebrya ,оксиданта ухаеше приятно , не усетих силен аромт на амоняк при смесване на боята .
Цвета беше 6.11 .Стана сиво черна , викам и ще стане много тъмна .
След като изми косата и си я изсуши се показа супер кестеняв цвят без грам отенъци .
Страхотна, ще видим трайността каква ще е .

Общи условия

Активация на акаунт