Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 582
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Искрице, много ме е яд на Олиаята, защото 3 ката им е разкошен цвят.
И е щадяща. Тази не съм я чувала където казваш. На мен са ми любопитни и Color soinи органичните, био и растителни бои. Но не знам защо съм скептична какви цветове ще се получат с тях.

# 571
  • София
И аз мисля, че професионалните бои са по-силни и за това създават проблеми със скалпа. На мен винаги са ми дразнели скалпа, отделно са ми засилвали косопада. Сама като се клепах, по-добре ми изглеждаше косата.

# 572
И на мен ми похвалиха боята Инебрия, като много щадяща и безамонячна, мисля да я пробвам, като свърша моите. 😊

# 573
Дайте после отзиви за тази Инебрия. Трайна ли е и покрива ли белите коси.

# 574
Приятелка на приятелка боядисва майка си с нея и себе си, от там добрите отзиви, аз нямам бели коси, но ще я пробвам, с цел по-щадяща за косата. Разгледах каталога онлайн, има супер цветове като за мен, ниво 8-9.

# 575
  • В полите на Пирин планина
Аз лично получавам същия резултат (както с профи боите) и с Л'Ореал Екселенс, та ми е много по-лесно с втората, вместо да се занимавам с поръчки.

# 576
Бях сложила 5 бои в кошницата, но като прочетох, че е агресивна, отказах се. Не, че не съм доволна от сегашната ми, даже съм повече от доволна, но реших да пробвам тази като я хвалите толкова. И аз като Мис съм със сериозна себорея и не ми се рискува. Сега съм с Маяндра и съм супер приятно изненадана. Покрива ми идеално белите коси, не ми се отмива бързо, цветовете се получават, не ми дразни скалпа, голяма и евтина е на фона на милилитрите. Като единствен недостатък мога да посоча това, че е доста маслена и гъста, та нанасянето ми дава малко зор. Но пълно щастие няма, все пак го правя веднъж месечно, преживява се. Даже в момента страшно ме е яд, защото много си харесвам цвета, но корените ми са светнали сериозно, а ако намажа само тях ще има разлика.

# 577
Момичета, а пробвали ли сте Иноа? Хвърлила съм ѝ око, но се чудя дали покрива добре белите коси и дали е щадяща? Някой може ли да я сравни с Персеме? Дали дава такъв блясък?

# 578
  • Някъде там
Момичета, а пробвали ли сте Иноа? Хвърлила съм ѝ око, но се чудя дали покрива добре белите коси и дали е щадяща? Някой може ли да я сравни с Персеме? Дали дава такъв блясък?
Иноа не е лоша боя, но е доста прехвалена.
Вече напълно се отми розовата маска на марокан

Чудя се дали да си взема нова в голям размер Simple Smile

# 579
Какво мислите за безамонячната боя на Олиосета? Щадяща ли е?

# 580
  • София
Сега съм с Маяндра и съм супер приятно изненадана.
Може ли снимка?Видях,че се предлагат в две различни опаковки и с различна цена.

# 581
Какво мислите за безамонячната боя на Олиосета? Щадяща ли е?

Супер е. Като цвят и покривност.
Но е като амонячните-агресивна е.
Затова не я повторих. Все пак не знам, моята коса беше доста изтощена като я ползвах.
Иначе уникален блясък трайност и цвят. Но много ми изсуши косата.

# 582
Сега съм с Маяндра и съм супер приятно изненадана.
Може ли снимка?Видях,че се предлагат в две различни опаковки и с различна цена.
Ето тази е, купувам я около 12 лв с окислителя
https://images.app.goo.gl/wFhpHXU8VBJWESYF6

# 583
Явно и с боите е до човек, едни са доволни от някоя, на други не е понесла и трябва да се пробва за да се разбере, но аз нямам смелост в това отношение. И без това лятото изтървах нещата и Слънчо ми направи кичури, та не смея и боя да й сложа. Сега есенно - зимно няма да правя нищо, ходя вързана и успявам да прикрия положението. Ще заздравявам колкото мога, ще следя за мнения и напролет ще го мисля 😊

# 584
Ами то си е до късмет. В смисъл, че не знаеш коя боя как ще ти се отрази докато не опиташ.
Няма от какво толкова да се притесняваш, освен ако косата ти не е много изтощена(по спомен беше качвал снимка и беше на много хубава коса).
Направих си и бретон. Ето такъв. Чакам фризьорка та да се върне от почивка и ще отида да ми го направи малко по-къс, че е една идея по-дълъг и ми пречи, а и не ми харесва така. Бях забравила колко ми отива. Този път съм решила дълго да се задържа с бретон и да си го оставя.

Общи условия

Активация на акаунт