Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Това за мен е изневяра....

 • 6 035
 • 88
 •   1
Отговори
# 60
 • Мнения: 1 409
Дори да не ровеше из сайтове за секс, а примерно да разцъкваше игрички на телефона вместо да ти помогне, докато ти се изтрепваш обгрижвайки децата, не мисля, че щеше да ви е с нещо по-розово общото бъдеще. Обикновено при такова отчуждение един от друг нещата продължават да вървят надолу. Резервоарчето му на страст, отдаденост и всичко, което го е правило привлекателен се е оказало доста плитко.
И да решите да правите някакви дефибрилации на връзката си не би било зле да намалиш важността на този човек спрямо теб (и то дотам, че да го прежалиш психически), за да не може умишлено или не, да те съсипва още тепърва.

# 61
 • Мнения: 890
Каквото и да правиш, съсредоточи се върху децата си. От какво имат нужда те, как да се погрижиш за тях. След две толкова лоши връзки, за толкова кратко време, направи децата приоритет поне докато не си откриеш грешките в избора.

# 62
 • Мнения: X
Авторке, вие имате ли брак?
Да имаме брак,той държеше много на това токова молене падна и миналата година юни сключих брак с него

# 63
 • Мнения: 5 319
Авторке, вие имате ли брак?
Да имаме брак,той държеше много на това токова молене падна и миналата година юни сключих брак с него
Ти защо не искаше? Все пак тогава още е бил на етап "идеален".

# 64
 • Мнения: X
Авторке, вие имате ли брак?
Да имаме брак,той държеше много на това токова молене падна и миналата година юни сключих брак с него
Ти защо не искаше? Все пак тогава още е бил на етап "идеален".
Защото уж се бях научила да не вярвам на мъж, това трябваше да е извода от първия ще спра да пия когато се роди детето..да ама не примерно , просто не исках не знам и аз защото за мен не означава кой знае какво това че ще сложа подпис някъде има ли значение примерно в момента?

# 65
 • Мнения: X
Има... ако е затруднен финансово и е теглил заеми.

# 66
 • Мнения: 660
От цялата работа излиза, че избираш неподходящи мъже и толкова. Ако можеш да си гледаш децата сама, разведи се и си тръгвай. Ако имаш сили, направи напън да говорите за нередните според теб неща. Дори и да те изслуша, едва ли някога ще му вярваш отново и напълно - ще трябва да направиш компромис с това. Като цяло ми се струва много рано да се е скапала тази връзка, явно отначало нещо не е било файн, но не си видяла

# 67
 • Мнения: 1 014
Виж, за мен системно търсене на изневяра в сайтове за секс и платени жени не е нещо, което бих оправила с компромис и комуникация. Това е мега безобразно. От свободен мъж бих го приела, но от такъв, поел ангажимент към жена и две деца - не.
Дори физически би ми било гнусно да си легна до него. Човешки би ме отвращавал. И не виждам какво възпитание или пример би могъл да даде на децата ни.

# 68
 • Мнения: X
Сега, хайде съфорумките да спрат да представят как винаги! вторият мъж е прекрасен, как много им обича детето от предния, как е много грижовен към него, към нея. Въобще принц.
Сега този млад бизнесмен се влюбил безумно в нея прекрасната. Специално до сега я чакал да роди дете на алкохолика, да започне той да я бие по-редовничко и тя да се раздели с него.  Че да я вземе.
Мисъл някаква, че този може да не е чак толкова стока, че е затънал в дългове или че тя да не е чак толкова прекрасна и специална?

# 69
 • Мнения: 1 014
Каквато и да е историята на съфорумката, тя има право на уважение и човещина.
Един лош избор не я дамгосва, нито я дефинира като човек, незаслужаващ щастие.

# 70
 • Мнения: X
Хубаво си търси щастието, но последиците от него след около седем години тръгват на училище.

# 71
 • Мнения: 1 014
В един идеален свят всичко щяхме да сме продукт на щастливи семейства и здрави родители. 
Авторката е наясно със ситуацията, аз й съчувствам. Важното е как тя и децата да излязат добре от там.

# 72
 • Мнения: 660
В един идеален свят всичко щяхме да сме продукт на щастливи семейства и здрави родители. 
Авторката е наясно със ситуацията, аз й съчувствам. Важното е как тя и децата да излязат добре от там.

Ами как - да говори с него да се поправи с ясното съзнание, че може да не се случи, или да си тръгва, да почине от връзки някакво време и после да избира по-добре. Какво друго да нап.ави?

# 73
 • Мнения: 1 014
Аз бих си тръгнала, мило приказно момиче, ако по-малко от година след сватбата и веднага след раждането на детето ни алтернатива са му секс сайтове и платени девойки.
Ако му прости, е пас за всяко следващо безобразие, което ще се повтори.

# 74
 • София
 • Мнения: 559
Здравейте, дойте ми съвет как да се справя със лудостта която ме е обвзела...накратко с мъжа ми сме заедно от 3 години имаме бебе на 3 месеца, аз имам и първо детете на 5 годинии от първия ми мъж.От началото на тази година хващам мъжа си в толкова много лъжи, за които дори не намирам смисъл,крие че има финансови проблеми от мен,разбрах преди да родя.Говорих многократно с него че бих приела вчиски проблеми че няма да го оставя каквото и да има стига да ми казва истината и да не ме дължи на страна от всичко,като да ме държи на страна от това че има собствен бизнез със родителите му за който аз мога да му помагам много защото съм работила точна в сферата,но той просто ме държи на страна.През последните месеци от бременността и сега след раждането на сина ни него все го няма,прибира се късно казва че има много работа и не може да смогне,уж се прибира уморен ляго и започва да рови в телефона...е счупи си телефона и го смени преди дни,само че в опит да сваля информацията от телефона му попадам на сайтове за запознанства, на търсения на секс запознанства, търсене на проститутки по пътя....просто полудях обяснява ми че мсичко било само за самозадоволяване и не бил ходил никъде,търсил бил проститутки на негов приятел докато работели не ги търсил за себе си...бясна съм и не знам какво да правя докато на мен ми е жал че той работи по цял ден и гледам децата вкъщи той има време за курви в Интернет но не и да се прибере за да обърне внимание на децата,докато е бил вкъщи вечер с двете деца,докато аз съм се чудела от къде да започна с цялата работа той си е ровил в сайтове за запознанства,докато си лягагах скапана той е правел същото....опитвам се да не му липсва нищо колкото и да съм изморена само защото знам че той има желание всеки ден е да има пропуски но не знаех че жимо се интересува от проститутки в интернат.Кажете ми как бихте постъпили защото аз наистина не знам чувствам се адси предаденаи единственото което му казвам е че просто ме е гнус от него....

Такива мъже-свине има, не знам, като че ли не останаха свястни, накъдето и да се обърнеш - помия. Лошото е, че жените се лъжат в началото на връзката, в мъглата на заслепението на новата връзка и подминават признаци.
И мен би ме било гнус, честно казано, ако мъжът системно търси проститутки, а седи в семейство. Ако можеш да се справиш финансово, бягай, защото с такъв не се живее и за ден. Ще вземе някоя болест да ти лепне, дори ме е гнус да общува с децата такъв.
Един познат разправяше - ами слаб съм, знам, че е лошо, но са млади, не мога да се сдържа. И все мъжката природа като оправдание. Ми добре за мъжката природа, ок, но пък женската природа е да бием шута на такъв и да подберем свестен мъж, който не сваля гащи пред лаптопа....😀😀😀 Добре, че си го разбрала сега, можеше животът ти да мине с него.

Общи условия

Активация на акаунт