"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 80 233
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
И аз искам повече постове с коментари или инфо,а не с негативизъм за актьорите,кой е по-по-най.
Понякога ми се налага да редактирам по няколко пъти.Влизаш,четеш,ами пусни снимка поне ако нямаш време за коментар или да търсиш инфо.Само Флорале Hug се включва след мой пост напоследък.

Рейтингът....

▪Total:
1. Основание Осман [ATV] - 10.49⬆(+1.16)
2. Неверный [KANAL D] - 9.28⬆(+1.90)
9. Постучи в мою дверь [FOX TV] - 4.49⬆(+0.28)
10. Мой дом [TV8] - 4.45⬇(-0.10)
11. Меня зовут Мелек [TRT1] - 4.34⬆(+0.44)
30. Слово чести [SHOW TV] - 1.78⬇(-0.85)

▪AB:
1. Неверный [KANAL D] - 11.85⬆(+1.83)
2. Основание Осман [ATV] - 7.90⬆(+1.05)
7. Постучи в мою дверь [FOX TV] - 4.01⬇(-0.16)
8. Мой дом [TV8] - 3.84⬇(-0.50)
10. Меня зовут Мелек [TRT1] - 3.61⬆(+0.53)
93. Слово чести [SHOW TV] - 0.58⬇(-0.59)

Скрит текст:

# 616
Понеже очевидно аз съм виновника за този скандал, който се разрази, извинявам се на всички, че си изразих мнението тук толкова емоционално снощи.
Явно не ме разбрахте правилно, аз съм фен и на Джан, и на Демет, писала съм и друг път, че харесвам много и двамата.
Поста ми не беше с цел да ги противопоставям, а просто да покажа мнение, че никой не е само толкова черен или бял, колкото го представят, всички сме многопластови, и няма идеални хора. И да, на мен лично не ми допада, когато някой говори, но не подкрепя думите си с действия, без значение колко го харесвам или не. Simple Smile
Щом това е тема за ДЕК - ок, няма да се включвам с коментари, тъй като аз не го гледам този сериал.
Хубав ден на всички, момичета! Simple Smile

# 617
Здравейте!

Благодаря за споделеното!

Благодаря най-вече на Злати , без която тази тема отдавна щеше да потъне в забвение.
Не знам как ни търпиш, Злати…

Чудя се и аз как на някои от момичетата не им омръзна да спорят по такива безмислени теми.
И  аз се питам кому е нужно това противопоставяне между Джан и Демет, не мога са разбера.
Имам чувството, че фенството на някои хора се изразява единствено в интерес към личния живот на актьора.
Аз харесвам и Джан и Демет. Рядко пиша в темата, защото нямам достатъчно време за това, а и ме интересуват повече актьорските им изяви, отколкото личния им живот.  Чета и клюките, разбира се, но само информативно. Друг е начина, по който формирам мнението си за един актьор, а и много често нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Виждаме това, което искаме.

Гледам сериала на Демет от самото му начало с голям интерес.
Тя прави страхотна роля, може би най-добрата в кариерата й досега и много й се радвам.
Сериалът засяга много важни проблеми, които за мен са много интересни и биха могли да предизвикат интересни дискусии. Понякога публикувам коментари за сериала, но си пиша сама. Даже ми остава усещането, че досаждам с писанията си.  Явно на другите не им е интересно и аз приемам това. Но виж, за да спретнат някоя интрига, някои хора винаги намират време и желание и са все едни и същи. Много е тъжно това. Особено във времена като тези, в които в момента всички живеем. Добре, че любимите ни актьори не ни четат, защото много биха се натъжили.

Между другото, как бихте искали да озаглавим следващата тема?
Разбира се ако искате да има такава...
„Мистър Грешен“ вече приключи, така че настоящото заглавие вече не е актуално, но ми се иска да формулираме заглавието така, че да продължим традицията и в нея да може да се пише за Джан, Демет, Йозге и проектите им.
Чакам предложения от вас.

Пожелавам хубав ден на всички и нека повече да се усмихваме!
Винаги може да се намери за какво... Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 11:00 от * Дъга

# 618
Здравейте!

1. Гледам сериала на Демет от самото му начало с голям интерес.

Между другото, как бихте искали да озаглавим следващата тема?
2. Разбира се ако искате да има такава...

Здравей Дъгичке,
1. На мен лично ми харесва да чета за сериала на Демет, макар да не го следя. Признавам си, че такива тематики просто много ме натоварват, просто психически зле ми се отразява жанрът драма. Това няма нищо общо с качеството на сериала, което по всички статистики и коментари е добро. Сигурна съм, че се справя момичето. 
2. Също и Йозге ми е интересна, и нея много я харесвам. В този ред на мисли бих се радвала да има обща тема, където да има информация за всички накуп. Просто това периодично изливане на отрицателни емоции ми се отразява зле на настроението. Не знам защо става така. Нямам отговор. Това би трябвало да е положителна тема - ето, млади, красиви, талантливи актьори, свободно време. Не обсъждаме пъпките на детето все пак. Правим нещо за духовното си здраве. Мен още докато вървеше МГ ме беше страх да пиша по темата, защото все си мисля, какво ще разбере някой, как ще се изтълкува. Вместо да се отпусна, се напрягам.

# 619
За да няма такива грозни скандали не зная дали е добре името на Джан да фигурира в заглавието. Аз искам да има тема, да я чета, да поствам, но избягвам, защото се ядосвам на злобата и омразата, която се лее. Иначе Демет и Йозге са готини, харвсвам ги и искам да следя развитието им. Но вместо обща тема за положителни емоции, тук става арена за грозни битки. Аз също участвам, но не мога да стоя и да гледам как едни и същи хора обиждат Джан, все едно им е отмъкнал семейното имане...Има разлика между градивна и обективна критика и откровения хейт.

# 620
Като се замисля над проблема и аз подкрепям Ели-Мели, че май е по-добре проектите на Джан да са си отделно и който му е фен да си коментира. Място за противопоставяния в съответната нова тема да няма. Градивни коментари, от хора, които го следят и харесват. И там откровен хейт няма да толерираме, феновете на други сериали да си ги обсъждат в темите за тях си. Много сме, силни сме и повече ще ставаме феновете на Джан. Пък и феновете на Демет да си отдъхнат. Ето, те двамата отдавна разделиха пътищата си, може би е време и ние да ги разделим.

# 621
Пролет Ели

И друг път съм казвала, че на откровения хейт може да се противодейства по един единствен начин. Като се игнорира. Тоест, когато някой публикува подобен пост, просто всички да го подминем и да не изпадаме в излишно противопотавяне, колкото и да ни сърбят пръстите да отговорим.  Те точно това целят, да им се вържем. Но ние не сме длъжни да се обясняваме на някой, който ако се прехапе, ще се отрови от собствената си жлъч. Съжалявам, ако съм груба.

Разбира се, че не всичко трябва да ни харесва, има и обективна критика, но тя е градивна, а не агресивна и лесно се разпознава.
По въпроса колко да са темите и какви да са точно, не знам дали подобно разделяне би решило проблема. 
Все пак настоящата тема е темата на Джан. Създадохме я преди няколко години за неговия сериал „Пълнолуние“. После беше „Птичката“, покрай която харесахме и Демет. После „ Мистър Грешен“ , пак заради Джан и Йозге. Място под слънцето има за всички и никой не е задължен нито да гледа, нито да чете нещо, което не му допада.

Просто ми се струва несправедливо ние да се ръководим от поведението на хейтърите.
Те спокойно могат да налазят всяка една тема и го правят в определен момент, защото форумът е свободно пространство. Но само от нас зависи как да реагираме на това.

# 622
Ами да, но ако налазят с хейт дадена тема посветена само на даден актьор, то той лъсва веднага. Репортваме, продължаваме напред. В смесена тема обаче не е така. Какво се получава - репортваме го, но понеже въпросната личност се пише фен на Демет, Йозге или който и да било, модераторите се объркват. Следва триене на коментари, объркване, мазало с една дума. По може да се замаже ситуацията, и тя се замазва, защото отговорността се размива и не е ясно кой чии фен е, кой кой харесва, кой защо писал.
Хубаво, нека си стои темата, но просто с игнор проблемът няма да се реши. То ти стига, че си го прочел, да ти развали настроението. Отделно винаги да се притесняваш, какво феновете на другите актьори ще си помислят. Сигурна съм, че ако нас ни няма и на Демет феновете по-освободено ще си коментират.
Как да реагираме на това - ами аз вече три пъти си причиних негативни емоции. Четвърти път просто няма да има. Игнор на темата и толкова. Няма да чета, няма да пиша. Все пак има и фейсбук групи, където нещата протичат къде къде по цивилизовано. Сигурно има поне още 20 като мен, които просто спряха да пишат. Ето тогава хейтърите ще спечелят, защото те това искат. Ще замре.
 В чуждестранните форуми има възможности за тъмна стая - това е разговор, към който трябва да се присъединиш след съгласието на админа, за да участваш. Ако си нетолерантен и не знаеш как да се изразяваш - затворената група те отписва след връзка с модератор, репортване и толкова. И хейт няма.
Съжалявам, ако съм рязка. Не ми е това целта. Но просто аз влизам тук с цел да се отпусна, да релаксирам, а се получава точно обратното. Не искам повече да ми се случва това. Животът ми си е достатъчно напрегнат и без това.

# 623
Абее, игнор, игнор, но влизам от време на време аз да видя какво става с Деметка и чета некви тъпотии за Джан. За Деметка инфо почти нула, освен постовете на Злати и Флорале.
По време на Мистър Грешен тук гъмжеше от „фенове”, които за „градивна” критика изсипваха един тон злоба и ненавист. И любимото ми „нямам ли право на негативен коментар”. За 120 път ще го напиша, че има разлика между „епизода не ми допадна” и „сценария е тъп и Джан е некадърен”... Който не вижда разликата, няма какво друго да му обяснявам.

И аз не желая да си развалям настроението с негативни хора. И спирам да пиша тука, и да чета. Ама тоя път наистина. Игнор! Съжалявам, Дъгичке, че такае се получава с темата, но явно тук ще пишат хейтъри на Джан и някакви фенове на Джан с много здрави нерви и пълни непукисти. Аз не съм от тях.

# 624
Момичета, винаги ще има такива, които просто си изливат чист хейт и то необоснован, много често в тази тема сме се сблъсквали с такъв. Аз също съм се изказвала негативно, но никога спрямо Джан, а спрямо току-що приключилия проект и сценария му, но винаги подкрепено с някакъв аргумент. Вкусове всякакви, това е неизбежно.
Трябва да се приеме, че Джан е пряка (и много по-успешна) конкуренция на много добри турски актьори, които се обсъждат във форума и които дълго време са били най-харесвани. А сега Джан е търсен за интервюта, за реклами, за сериали. Джан е навсякъде и на някои фенове им е трудно да приемат, че идват и нови по-добри, по -млади хора в този бранш. Неведнъж сме коментирали, че Джан е момче на света, а не на Турция и е трудно да се приеме, че съществуват и такива хора. Хора, знаещи много езици, практикуващи различни хобита, работещи извън жанра на драмата.  
Аз нямам нищо против Демет, но тя си избра съвсем различен път от този на Джан и нейните фенове не трябва да се сърдят на момчето, че иска слава и успех извън Турция и драмите. Харесвам Демет, толкова колкото и Джан, но съм сигурна, че тя също е имала шанс да се развие по същия начин както Джан, просто не е искала - това е. Те са различни, развиват се по друг начин, даряват по друг начин, показват се на медиите по друг начин.
Следях проекта на Джан, следя проекта и на Демет, но не пиша тук, защото темата не е това, което беше.. за което много съжалявам... изказвах се негативно в края на МГ и моето мнение винаги беше нападнато, а проекта на Демет следят твърде малко хора, пишещи в тази тема, а за жалост аз руски не знам .. Следя тази тема и всеки пост, както и другата, въпреки че не се чувствам добре дошла. За това се радвам на инфото и в двете теми, за което благодаря на всички момичета, че се грижат да сме информирани за нашите любимци и в двете теми. ❤

# 625
Привет! Hug

Дъга ,съгласна съм с твоето мнение относно създаване на новата тема! И за други актьори се пише в по няколко теми във форума.

Пуснаха руския превод на 18 еп. на ДЕК ....
https://turkru.tv/moy-dom-18-seriya.html
и тук-http://great-tv.tv/turetskie-serials/dom-v-kotorom-ty-rodilsya-t … om-turkish-series

Испанската преса....
Заглавие ... # JanYaman отново е на мода ...

Хубав следобед на всички! Flowers Hibiscus

# 626
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не следя проекта на Демет, освен постовете на Злати тук. Просто този проект не е "моят" Деметкин проект. Следях самата Демет, докато сайтовете, през които го правех, не орязаха възможностите за проследяване на сторито в инстаграм. Каквото успявах да копна, публикувах тук. Харесвам Демет и ще продължа да се интересувам какво прави лично и професионално. Няма как да съм активна в темата при настоящия и проект, и не се чувствам виновна за това. А нейните фенки очевидно не желаят да го обсъждат. Не си обяснявам с друго тишината, която пазят. Да са живи и здрави Злати и Флорале, че раздвижват страниците.
Джан и Йозге в момента нямат проекти. Да се надяваме скоро това да се промени за да се активизират и други участници.
Понеже това е темата, от която са започнати първите стъпки на Джан с Йозге в този форум и съдържа цялата последваща история на Пълнолуние и РП, трябва да продължи.
Дъгичке, предвид настоящата ситуация и професионална активност на тримата в заглавието, ти предлагам следващата тема да я озаглавиш "Джан Яман, Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 55".
Лично на мен не ми е проблем да пиша в повече от една тема, тъй като макар и имащи общи точки, темите не се припокриват. Peace

# 627
  • Плевен / София
Привет! Hug

Дъга ,съгласна съм с твоето мнение относно създаване на новата тема! И за други актьори се пише в по няколко теми във форума.

Пуснаха руския превод на 18 еп. на ДЕК ....
https://turkru.tv/moy-dom-18-seriya.html
и тук-http://great-tv.tv/turetskie-serials/dom-v-kotorom-ty-rodilsya-t … om-turkish-series

Скрит текст:

Испанската преса....
Заглавие ... # JanYaman отново е на мода ...

Хубав следобед на всички! Flowers Hibiscus
Относно темата...Злати знае, че в друга такава, сме обсъждали много актьори и сериали едновременно и това не е пречило на никой....
Сега за ДЕК
След гледането на картинки снощи и днес с превод впечатленията ми от Сакине и Мехди си остават същите....
Не знам какво трябва да стане, че родната майка на Зейнеп да престане да я изнудва емоционално и да я кара да действа според нейните остарели разбирания...Аман от поученията и относно съхраняването на егото на мъжете....Не разбирам общество, в което не се смята семейство, в което няма мъж, а ако този мъж пребива съпругата и децата си....йок...йок това семейство е за чудо и приказ и няма проблем да го пуснем да живее под наем ...
Браво на Нериман, че подкрепи действително Зейнеп и с пианото искаше да и върне малко от спомените за отминалите щастливи дни...Не че Сакине го прие...имам чувството , че тази жена ще си умре недоволна от живота въпреки старанието на дъщеря и да и даде възможност за ново начало....
Този път ни спестиха присъствието на Бенал...но Мюжгян беше в излишък...не мога да се съглася, че Мехди и е син и тя трябва да се откаже от личен жинот...Брат и не нито на 5, нито на 15 години...Голям мъж е и от 17 годишен ги издържа...Та кой кого гледа се питам аз....Просто Мюжгян я е страх да вземе живота си в собствените си ръце и се крие зад гърба на брат си...Това е....Защото въпреки любовта си към Бурхан, той е отоговорен за смъртта на баща и....
Баръш бей...прекрасен образ надявам се такъв да си остане до край....
Мехди си го оставих за десерт....Не мога да приема отношението му към Зейнеп...Не могат да останат приятели....добре...но той и с Бенал се беше разделил, но не я следеше....и ли да я подминава като малка гара....Слава богу каза "да" за развода и сега ще става бизнесмен...Дали , за да е по близко до Зейнеп и да се изравни на професионално ниво с нея предстои да разберем...дано е за добро новото начинание...
Дългичко стана....но серията беше наситена откъм емоции...поне за мен...
Бъдете здрави...

# 628
Злати, качвам по нещо тук специално, за да можеш сутрин да ни пожелаеш добро утро и да ни споделиш новините.
Много ти благодаря! Flowers Hibiscus
Баръш бей

И туит от сценаристката на ДЕК - Eylem Canpolat:

Автоматичен превод:  "Демет Оздемир е чудесна, в очите й се крият светове, играе и драма и комедия, пее и танцува, тя е прекрасна жена, надхвърляща стереотипите и тези, които обичат етикетите не могат да възприемат"

Джан бей

# 629
Добро утро!

Облеклото на Демет от видеото ....
Пуловер Balenciaga

Скрит текст:
...чанта Dior

боти...Zara

за ДЕК....
мисля,че 1-ви сезон беше по-тежък в сравнение с 2-ри...
Зейнеп вече е дипломирана,има си работа и ще се справи с трудностите.
Да видим сега как ще продължи живота й след развода?

Приятен петък! Flowers Maple LeafFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

Общи условия

Активация на акаунт