много ми станаха хубаво като разбрах. А на тях искренно им завиждам, че са го срещнал
Интересно ми стана за аромата ... Дали може някой да го опише
Еххх, как рязко ми се приходи в Истанбул ..

много ми станаха хубаво като разбрах. А на тях искренно им завиждам, че са го срещнал
Интересно ми стана за аромата ... Дали може някой да го опише
Иначе като цяло я намирам за много красива жена.
. В конкретния случай става въпрос за коментари в сутрешно предаване по TV(какво се случва в социалните мержи) след като промоционалния клип на сериала излиза в канала на ФОКС(май ли беше или юни не си спомням) и за няколко часа натрупва 37 000 лайка и 38 000 дизлайка , т.е наказателен вот с две думи. За това какъв огромен риск е поел Фарук Т да вземе Джан, както и Йозге , още повече че е имала предложение от друг сериал.(кой е той, не съм обърнала тогава внимание). После в друго сутрешно предаване се обсъжда пак същото,т.е за риска който е поела. Това е след като излиза случая с пребитата приятелката на Озан Гювен и Йозге пише в Инстаграм в подкрепа на жените и срещу насилието (Йозге е много социално активна и не се бои да изкаже на глас мнението си по много наболели в тяхното общество теми), започват да я атакуват в мрежата че преди да започне да говори и да защитава честта на жените да си спомни че е дала съгласието си да се снима с човек който е замерил филмовата си партньорка с чаша, на което Йозге отговаря , че приема такива думи също като форма на агресия(виждала съм и снимка на това в Нет-а) . Както казах в последните месеци прекарах доста време в четене на турски и английски форуми и групи, исках да разбера на какво се дължи тази огромна неприязън към Джан, който аз виждам в съвсем друга светлина.И доста неща ми се разясниха, гафовете, зле изтълкувани ситуации или направо капани са направили нещата много трудни за нашето момче."Либидото" и испанската фенка са много малка част от нещата заради които толкова са му набрали.Можете да сте сигурни ,че правя огромна разлика между хейтърски и критукуващи мнения.между информация с цел да го злепостави и такава която е дала някакъв повеод за да се мисли че е "кофти" човек. Мога много да напиша,но виждам че се предпочита да се говори за патета и розови облаци , така че ще замълча. "Колко е готин" , "колко е секси" истеричното поведение на феновете му от този тип в момента само му вреди. Както и "Джан и Демет форевер" и "Без Демет не е същото" . Джан няма нужда от репутацията на мъжка "кифла" в момента. Трябва му сериозна роля за да се върне където е бил преди време. Сексапилността му никой не я отрича, но трябва се премести фокуса върху другите му качества. 
Така ни е дошло отвътре... като сме горе на облака, всичко ни е позволено!

Така ни е дошло отвътре... като сме горе на облака, всичко ни е позволено! 

Горкия Сарп....

Препоръчани теми