"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 80 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! HugFlowers Fallen LeafCoffee

1 ноември - Денят на народните будители!
Честит Празник!
Books

Легенда за Будителите...
Скрит текст:
Преди много време живял един робски народ. Хората не си спомняли някога да са били свободни - техните бащи и дядовците на бащите им били роби. Децата им се раждали роби, а поганците отвличали красивите робини неизвестно къде. Те никога не се връщали, докато братята им ги взимали от малки войници да надзирават собствения си народ или да проливат кръвта си за поганците. Така годините безрадостно се нижели, робите работели от сутрин до вечер по полята, където пеели своите робски песни.Обаче нещо се случило. Никой не си спомнял откъде дошли тези странници. Някои казвали, че те били даскали от съседни села. Други твърдели, че са монаси, слезли от манастирите високо в Балкана. Имало и по-чудни приказки - овчарите в планината разправяли, че ги виждали да се превръщат на вълци или орли. Те не изглеждали по-различно от другите хора, само очите им били едни такива - искрящи. Повечето станали даскали, а имало и такива, които скитали от село на село и събирали по буйните глави в някоя къща или горска поляна. Говорели странни неща на децата и онемелите родители. Разказвали, че дедите им били свободни хора, които някога владеели половината свят. Говорели им за велики мъже, пред които треперели мощни царе и мъдреци, научили милиони хора да четат и пишат. Как техните деди строили бели градове от масивен камък, където течала топла вода, а стаите се отоплявали от въздухопроводи. Как оръжията и конете им нямали равни и с тях побеждавали и най-свирепия враг. Слушали ги децата в захлас с ококорени очи, бабите се кръстели от ужас, а мъжете неволно се хващали за ножовете. Така тези хора били наречени народни будители или апостоли на свободата. Минало немного време - пораснали децата, заякнали, умовете им се избистрили. Казаното попивало в сърцата им и един неясен, отдавна забравен зов дълбоко отвътре ги карал да изправят гордо глава и ръмжат, когато читака размахвал камшика. Поганците надушвали какво става и все по-неспокойни и злобни ставали. Докато една есенна нощ, високо в Балкана до огъня край древно светилище, най-главният от апостолите се върнал от далечно пътуване нагоре и тихо промълвил пред смълчания кръг думите "Започна се!". А високо в необятното звездно небе блещукало малко съзвездие, закрилника на този народ.На следващото утро, докато изгрявал Деня, поганците стреснато се събудили от един страшен кошмар - сънували как робите им прерязвали гърлата. Застинали от безмълвен ужас, последната им съзнателна мисъл била,че това не е сън. До вечерта този народ вече бил свободен, а после тръгнал да помага и на останалите поробени и така се превърнали в духовни лидери и будители за другите. Такава им била съдбата, предначертана от Небето.
Благодарните народи ги нарекли Бели-ари, носителите на светлина или още Господ-ари, Хората на Бога !

Демет и Енгин зад кадър....

От Produ .....
Поздравления за финалистите на състезанието PRODUAwards2020 в номинациите:
-Теленовела на чужд език.
-Чуждестранна теленовела актриса.
-Чуждестранен актьор от теленовела.

Победителите ще бъдат избрани през ноември, а церемонията по награждаването ще се състои през декември, но датите подлежат на промяна, както е посочено на уебсайта.

# 586
Последователите на Демет в Инстаграм от вчера подминаха 11.4 млн.

Резултати за излъчването в САЩ на Ранобудна птичка за 27.10.2020 год.:
Pajaro Sonador (UniMás, 7:00 PM, 60 min.), 0.252 million viewers, Median age: 50.3

# 587
Здравей, Злати!  Ама какво е това нещо - тези награди  PRODUAwards2020  финалистите им са само турски дизита и турски актьори/актриси - а ние си мислехме, че Джан Яман популяризирал турската дизи индустрия по света и у нас, а той света излиза по-информиран на тема турски сериали и от мене, дето съм на една ръка разстояние от Турция.  Т.е  всичко турско серийно се продава на международния пазар, не е само Джан Яман, така ли излиза?

Интересна е легендата, дето си я постнала -  наистина народ, който толкова векове наред няма държава, и пак възкръсва като народност, никак не са случайни нещата.  Благодаря ти, Злати!

От Produ .....
Поздравления за финалистите на състезанието PRODUAwards2020 в номинациите:
-Теленовела на чужд език.
-Чуждестранна теленовела актриса.
-Чуждестранен актьор от теленовела.

Победителите ще бъдат избрани през ноември, а церемонията по награждаването ще се състои през декември, но датите подлежат на промяна, както е посочено на уебсайта.

# 588
Добро утро,момичета! HugFlowers Hibiscus

Превод на интервюто с Демет за в-к Hürriyet Kelebek / ноември  2020 г.
Скрит текст:
Интервью Демет для газеты Hürriyet Kelebek / ноябрь 2020

Перевод интервью принадлежит нашей группе! Копирование без указания источника запрещено!

Демет Оздемир недавно организовала запуск бренда Pantene, лицом которого она является. Актриса, с которой мы познакомились на презентации, рассказала как о новинке бренда, так и о других работах. Оздемир также подчеркнула, что чувствует ответственность за женщин своей ролью в сериале, которую она играет.

◊ Вы всегда привлекаете внимание своими длинными и сильными волосами. Что это значит для тебя?

— Каждая женщина определенно хотела иметь длинные волосы, даже в какой-то момент своей жизни. Я одна из тех, кто хочет иметь такие длинные и сильные волосы в любой период своей жизни. Все, особенно мои близкие, знают, насколько важны для меня мои волосы. Несмотря на плотный рабочий график, я всегда уделяю время себе и уходу за волосами дома. Например, воскресенье, которое для меня не установлено, является днем ухода. Я ухаживаю за волосами под расслабляющую музыку. Я очень щепетильно отношусь к прическе, потому что мой незаменимый, любимый аксессуар - это длинные и крепкие волосы. Когда мои волосы такие, какие я хочу, я чувствую себя более мотивированной и сильной. Я думаю, это верно для всех нас. Когда наши волосы выглядят хорошо, мы чувствуем себя лучше. Мы еще больше наслаждаемся каждым моментом, сохраняя хорошее настроение. Для меня хорошо выглядеть означает, что мои волосы длинные и крепкие. Для энтузиаста длинных волос это означает, что я могу свободно создавать желаемую прическу.

Вы также сотрудничаете с Ассоциацией женщин-онкологов через Pantene. В рамках сотрудничества бренд также оказывает ассоциации парикмахерскую поддержку. Насколько важно для вас, что бренд, с которым вы сталкиваетесь, таким образом обращается к социальной ответственности?

— Мне доставляет невероятное счастье и гордость иметь возможность касаться жизни женщин во всех смыслах. Общаясь с Pantene, мы помогаем женщинам чувствовать себя лучше и сильнее, даря им волосы их мечты. Теперь, в нашем долгом и плодотворном путешествии с Ассоциацией женщин по борьбе с раком, мы поддерживаем женщин, которым приходится терять волосы в этом трудном процессе, жертвуя парики. «Вместе мы сильнее!» Мы стремимся помочь нашим женщинам почувствовать себя сильнее, находясь рядом с ними на этом долгом и сильном пути, с которого мы начали. Потому что мы знаем из нашей работы с Pantene, что женщины чувствуют себя лучше, когда у них хорошие, ухоженные и сильные волосы. В этом процессе, когда они вынуждены смотреть в зеркало, мы хотим, чтобы женщины, потерявшие волосы в процессе лечения с помощью подаренных нами париков, чувствовали себя лучше каждый раз, когда они смотрят в зеркало, пока они не восстанавливают свои волосы, и отражали силу внутри себя, несмотря на трудный процесс, через который они проходят. К сожалению, этот непростой процесс может случиться со всеми нами. Хотя это кажется маловероятным, нет никаких гарантий, что мы не пройдем через этот процесс завтра. Вот почему я в первую очередь хочу, чтобы каждая женщина проходила плановые проверки, не забывая о себе. Тем более, что каждая женщина старше 20 лет может очень комфортно обследоваться своими собственными руками дома. Те, кто находится в начале процесса, должны знать, что они не одиноки. Многие ситуации будут происходить вне их контроля, но позвольте им крепко держаться за эту внутреннюю силу. Мы всегда рядом и сильнее вместе! Они никогда не должны этого забывать.

◊ Вы были гостем программы Verissimo, которая транслировалась на Canel 5 в Италии. Каким был интерес итальянцев?

— Интерес итальянцев меня очень удивил. Конечно, мы общались друг с другом в социальных сетях. Я читала их комментарии, но когда я приехала, они написали действительно хорошие вещи. Когда я ходила в ресторан или на программу там, я получала очень хорошие отзывы от людей. В конце концов, социальные сети в определенной степени заставляют вас поверить, но вы очень гордитесь тем, что побываете там и видите это вживую.

◊ В интервью, которое вы дали журналу Part Magazine, вы сказали, что чутко относитесь к доверию. Это касается всех или только любви?

— Вопрос доверия для всех. Я думаю, что все очень осторожно относятся к этому. Тем не менее, дружба и деловые отношения, которые начинаются без полного доверия, могут разочаровать в будущем. Поэтому я считаю, что нужно действовать осторожно, но без колебаний дарить любовь.

◊ Вы столкнулись с репрессивным мужчиной в сериале «Дом, в котором ты родился - твоя судьба». Чем похожа ваша роль в сериале на настоящую жизнь?

— Мы наблюдаем такие примеры и еще более ужасающие истории в социальных сетях или вокруг нас. Вот почему я чувствую, что беру на себя ответственность, когда играю эту роль. Поэтому, снимая сцену, я думаю: «Что бы я здесь ни говорил, я буду способствовать защите женщин или их поддержке».

◊ Ваш танцевальный талант также часто выходит на первый план. Вы даже продемонстрировали этот талант в фильме «С кем танцуете?». Такие роли снова придут?

— Время от времени продолжаю танцевать. Я не думаю, что у людей должна быть одна работа. Профессии, которыми он хочет заниматься, могут быть более чем одно хобби. Вот почему мне очень нравится танцевать. Это уже была моя работа. С момента выхода фильма прошло несколько лет. Я не читала сценарий проектов о танцах, но у меня есть несколько мечт.

https://vk.com/@demetozdemir-intervu-demet-dlya-gazety-hrriyet-k … lebek-noyabr-2020

Ели Hug е пуснала превода на ДЕК! Heart

Благодаря много на екипа!

Домът, в който си роден, е твоята съдба. 17 епизод бг. субтитри

Тук 👉🏻https://ok.ru/video/2115137702420
В групата "DEK" "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" " МИСТЪР ГРЕШЕН„
https://vk.com/public198874680
И в групата Любими сериали с превод ® »
https://vk.com/club113691288

Приятен ден и спорна седмица! Flowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 589
Днес започва курса на FERZAN OZPETEK /@studiocinema_international/,  имаше някакви очаквания Джан да го посещава, може би щеше да е от полза.
Отново публикация в историята на ИГ от @cristiano.creativeideas /мениджър/ за Демет:

Дано да предстоят интересни проекти.

# 590
Добро утро! HugHeartFlowers Maple Leaf

От организацията за събиране на помощи за малкия Памир ... жилетка от стилиста Илкер Билги, която беше носена от нашия скъп актьор #ДжанЯман за италианската телевизионна програма "Верисимо", ще бъде продадена на търг, начална цена 500 евро, всяка оферта 25 евро, търгът ще бъде закрит на 4 ноември в 17.00 часа ...Също така искаме да изкажем своята благодарност на Can Yaman и Ilker Bilgi за техните дарения.

Скрит текст:

ДЕК
новите снимки за 18 еп.пуснати вчера...

озет....
Изправен отново пред непоклатимостта на Зейнеп, Мехди счита тази ситуация за несправедлива. Време й е да тръгне по друг път. След като предаде молбата за развод на Мехди, Зейнеп става още по-амбициозна и взима важно решение.
Подкрепата, която получава от жените около себе си и дават сила на Зейнеп. В крайна сметка всички разбити сърца ще се съберат под един покрив и ще се опитат да се излекуват взаимно от раните си. Но по пътя си те се сблъскват с различни препятствия. В най-трудния момент за Зейнеп, Баръш не й отказва помощ. Докато те бавно се опознават, между тях започва да се развива добро приятелство.
Неспокойствието няма да спре и в дома на Мехди. Присъствието на Бенал предизвиква нови противоречия. Докато отношенията между Мехди и Мюжгян са напрегнати, Мюжгян търси утеха при Бурхан. В любовния живот на Джемиле и Нух развитието на събитията се ускорява.
Случващото се поставя Зейнеп и Мехди лице в лице в съда. Начинът, по който  ще съществуват сега в живота един на друг, ще зависи от отговора на Мехди.

и 2-ри фрагман

https://youtu.be/rqGeUmNbepg

с руски субт.
▪Второй фраг к 18-ой серии и отрывки из 16-ой серии сериала «Судьбоносный дом» с русскими субтитрами
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247113%2F8d12c6476 … l_wall_-132999259

Желая ви приятен вторник! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 591
Излезе информация, че Fox спира 4 сериала и започва други- Defne ile Son Gece, Kanunsuz Topraklar, Savaşçı, Kefaret.
Gold Film с шеф Faruk Turgut подготвя Defne İle Son Gece и Kanunsuz Topraklar. Дали има нещо за Джан?

# 592
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

Флорале Hug,благодаря за инфото.

Фокс направо си играят с труда на всички заети в тази индустрия.
Колко подоготовка докато започне даден сериал и после хоп спираме го.
То и др.канали го правят,но Фокс май ще бие рекорда.

от вчера нови от Tudors ...
Трикотажът, любимият избор на стилните мъже, не само ще стопли,
но и ще създаде много стилен външен вид тази зима!

#CanYaman_dizinews Blue Heart

Както знаем, земетресение удари Измир преди няколко дни.
Като помощ Джан ще осигури храна за 100 семейства в нужда за един месец.

Днес е денят на ДЕК.
Очаква ни интересен епизод.Мехди ще се съгласи ли на развод
или така ще завърши епизода и ще чакаме отговора до др. седмица?

обновена от Демет на стр. й в ИГ

https://www.instagram.com/p/CHImyoSryOq/

Демет отново е първа...

Желая ви слънчев есенен ден! Flowers Maple LeafNature SunnyFlowers Fallen Leaf

# 593
От екипа на ДЕК - Özgür Polat:
"Patlattığın cam kaderindir Sad" Автоматичен превод: Стъклото, което взривите, е вашата съдба Sad

"Oturduğun merdiven kaderindir!!!"  Стълбата, на която седите, е вашата съдба !!!

"Yaptığın renk kaderindir!!" Цветът, който правите, е вашата съдба !!

"Demet Özdemir kaderindir !!" Демет Йоздемир е вашата съдба !!

# 594
Привет!

хаштага за тази вечер ни е познат - #DoğduğunEvKaderindir

линкове за онлайн гледане....
1. https://www.tv8.com.tr/canli-yayin
2. https://www.canlitv.video/tv-8-canli-izle-1
3. https://www.canlitvizle.plus/tv8-canli-turkiye-2
4. https://www.ecanlitvizle.live/tv-8-canli-yayin-izle-3/
5. https://canlitvizle.com/tv8-bedava-izle-1
6. http://web.canlitvlive.io/izle/tv-8-191225.html
7. https://www.canlitv.cafe/tv-8-canli-izle-15/
8. https://www.canlitv.online/tv8-online-hd-izle-1
9. https://www.canlitv.me/tv-8-donmadan-izle

Демет и Енгин зад кадър ....

видео с Демет от снощи,била е на вечеря...

https://youtu.be/D-ilwUqkjto
превод на въпросите на руски ез.
Скрит текст:
Вчера вечером, репортёры подловили Демет выходящей с ужина, и конечно же, они вновь спросили Демет свободное ли её сердце, а также задали ещё несколько вопросов:

— «Моё сердце действительно свободно. Вы увидете, когда у меня появится возлюбленный. Я так устала писать и комментаровать это с друзьями. Я обещаю вам, что вы поймёте, когда это произойдёт. Пусть это будет последний вопрос».

— «Мы работаем очень интенсивно. Мы действительно вернулись. В нашей работе были очень хорошие возможности. Это о правах женщин, это о женщинах. Вот почему мы очень гордимся».

— «Это не значит, что меня это не волнует. На самом деле, я думаю, что нам нужно обращать внимание не на себя, а думать о других людях».

— «Сейчас у меня нет времени на новый проект. По крайней мере, возможно об этом поговорим зимнем сезоне».

О новом профессиональном танцевальном видео:
— «Сделаю, сделаю. Сейчас очень много работы последние несколько недель. Но Дай Бог, в скором времени сделаю».

# 595
Това за сърцето им е дежурния въпрос, а Демет има дежурен отговор. И на интервюто от последното събитие на Pantene пак им обеща, че първи ще научат. Отново има набеден за тайни срещи с нея и всичко се следи под лупа.

Албанска тв е закупила ДЕК.
-----------
Злати, пуснах серията от първия линк, да видим какво ще разбера само от играта им.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 20:44 от Florale

# 596
Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол заедно с екипа на ДЕК са изразили съболезнование на семействата на пострадалите по време на земетресението в Измир.
"Миналата седмица Измир беше шокиран от земетресение. Мир на мъртвите, здраве на ранените, търпение на близки. Благодарим на всички, които помагат на оцелелите в този труден момент. Нека всичко мине, Измир."
https://vk.com/feed?q=%23DogdugunEvKaderindir&section=search … t_-190430554_5873

Флорале,помагам с пуснатите руски преводи за знаещите руски ез.

началото...
Цитат
Зейнеп не простила Мехди...
-Твое последнее слово "нет"?
-Нет! Все закончилось, Мехди! Возможно мы станем друзьями когда-нибудь?
-Мы не можем быть друзьями!

Зейнеп връчва на Мехди документа за развод

преведен откъс от връчването на документа...
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247120%2F0c52d7659 … l_wall_-132999259

Цитат
-Вы что решили продать свой бизнес?
-Тебе какое дело, Бурхан? Проваливай!
-Я могу купить, если что) Тем более это мастерская моего отца) То есть все вернется в семью!
-Не зли меня! Ты опять хочешь в больницу попасть?
-Спасибо сестре своей скажи, иначе ты так и сидел бы в тюрьме!
-Молчи, Бурхан! Молчи!

==============================================

Цитат
-Соберитесь все, мне надо поговорить с вами
-По поводу чего интересно?
-Я хочу продать мастерскую...
-Что? Я не позволю, это наследство нашего отца!
-Сестра, сядь уже! Выслушай сначала. Дай Мехди рассказать все!
-Это все сноха наша, точнее бывшая тебя накрутила небось?

Цитат
Зейнеп впервые почувствовала себя молодой и счастливой!
-Ну, Зейнеп, раз ты хорошо играешь, право начать игру на тебе!

Баръш също бил разведен....
Цитат
-Барыш бей, мне нужна справка с места работы, чтобы арендовать жилье, я могу ее получить?
-Конечно, а почему ты хочешь снять жилье?
-Мы разводимся.....
-Что ты? Очень жаль....Я прошел через это тоже...
-Вы разведены?
-Да...

Баръш се заема с делото на Нермин...
Цитат
-Я берусь за ваше дело! Я сам, Зейнеп, не ты! Хорошо? Ты не справишься)
-Хорошо, Барыш бей! Спасибо большое Вам!
-Огромное спасибо...
-Я на минутку отойду, мне позвонили...
-Что случилось, доченька?
-Мне показалось там был Мехди...

Скрит текст:
Что имеем – не храним, потерявши – плачем

Нух предложи на Джемиле...
Цитат
-Ты выйдешь за меня замуж?
-Нух! Ты серьезно! В наши то годы?
-Какие наши годы? Чего ждать? Я люблю тебя! И не хочу терять время!
-У меня взрослая дочь, я могу в любой момент бабушкой стать...
-Сначала невестой будешь! Скажи мне уже что нибудь!
-Да!

Цитат
-Зейнеп ханым, добрый день, я принес договор аренды!
-Спасибо большое!
-Ваш муж приходил, дал свой номер телефона, переживает за вас.
-Как он узнал адрес агентства? Кто ему сказал?
-Мама, только не говори, что это ты ему рассказала!

откъс
сд 18 - Барыш начинает восхищаться Зейнеп (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247125%2F4b243b256 … l_wall_-132999259

Цитат
-Зейнеп, вроде все купили, что хотели?
-Да, я этот цветочек поставлю в хорошее место и буду за ним ухаживать
-С тобой все хорошо?
-Да, привыкаю, все наладится...
-Ой, я разбила их!
-Ну и ладно, что ты так расстраиваешься, это все лишь чашки!

Цитат
-Можно я тоже с вами буду в деле?
-Деньги нужны будут...
-У меня есть, мне Мехди мою долю даст, он продает автомастерскую....
-Что?
-Да, они решили с Нухом открыть новое дело
-А когда я ему помощь предлагала он отказался
-Он такой, все сам, все сам...

============================================

И финала...

Цитат
Конец серии.
-Зейнеп Караджа, вы настаиваете на разводе?
-Да!
-Мехди Караджа! Вы согласны на развод?

=================================

След рекламите.....
Мехди също каза:Да,иска развод!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 23:22 от Zlatina3

# 597
Значи остава съдията да не е съгласен.
От това, което видях в тази серия, убедителен в ролята си ми беше Енгин.

# 598
Хаха, браво на Демет, изказва съжаление, а Джан дарява пари...Супер 11.4 млн срещу 7.6 млн последователи... Не, че нещо ама думи срещу действия... Повече какво да кажа, то е очевадно!!!
А, да Джан си прави реклама на гърба на Демет, нали. Убедена съм в това, то се вижда даже... Grinning
Злати, благодаря, че ни информираш своевременно. Simple Smile

# 599
Когато снощи и тази вечер гледах клиповете, в които екипите на двата сериала - Апартамента на невинните и Домът изказаха своята съпричастност към народа и държавата си след огромната трагедия, която ги сполетя, истински се развълнувах.  В такива моменти е важно хората да се обединят и заедно да преодолеят това нещастие. Убедена съм,  че тези  екипи ще се включат и финансово в отделни благотворителни каузи за преодоляване на последствията от земетресението, без да го афишират публично.
И... не вярвам на благодетели, които празнуват Хелоуин, когато народът им е потънал в траур, а хората тръпнат за всеки спасен човешки живот.
Крайно време е Джан и Демет да се разглеждат като отделни личности.  Ранобудна птичка приключи преди повече от година.
Лично аз се надявам никога повече пътищата им да не се пресекат.

Общи условия

Активация на акаунт