Чувствам се като стара мома

• 25 783
  • 857
  •   1
Отговори
# 465
  • Агент под прикритие
Има голяма разлика между "искам сериозна връзка" и "искам сериозна връзка с теб".
Ей това е същината, да.

Жребче, жените, които се опитват да променят мъжете си (както и обратното), не ги харесват чак толкова, да знаеш. Примерно тя търси 5 определени качества. Среща мъж, който има 3 от тях. Тя започва да се опитва да го промени, за да го доближи до своя идеал. Само че така не става. Ако изначално не харесваш човека какъвто е и/или не си готов да направиш компромис с някои негови качества (или липса на такива), по-добре изобщо да не се захващаш, ще бъде мъка и за двамата.
Те обикновено не ги харесват и след като постигнат целта си. Когато бъде "обработен", често след това бива зарязан. Защо? Защото не е това, което е бил в началото. Поне това е официалната версия. Grinning

# 466
  • Paris, France
ФФ, когато поканиш някой да живее у вас, целта е ясна каква е. Поне в повечето случаи.
Не е с цел удобство.
Допреди този момент, вие сте просто на кежуъл ниво и нищо повече.

Има голяма разлика между "искам сериозна връзка" и "искам сериозна връзка с теб". Принципно това съм търсил от 21 годишен, не си падам по кратките авантюри, но това не ми е пречело докато стигна до тази сериозна връзка да мина през много други несериозни. Според мен е добре да се уточни в началото кой какво търси и иска, щото един може да иска сериозно отношения, брак, дете, другия да търси временен кеф без ангажименти.
Много хора не правят разлика между тия две изречения. Като им кажеш, че търсиш сериозна връзка, те решават, че я търсиш конкретно с тях. А това дали те самите стават за това, се пропуска удобно, защото по подразбиране си мислят, че стават. Grinning

Ей този пост трябва да се сложи в златна рамка и да се окачи в спалнята на всяка мома, която иска семейство и бебчИ.

Цели двама мъже признават, че когато мъж каже на жена, че търси сериозна връзка тя не бива да решава, че сериозната връзка ще се състои с нея. Съответно трябва и да се оглежда.

Преди живот заедно са кежуал, а след заживяване става кежуал за идните 2-10 години + пране на гащи и гъбясали чорапи + готвене, че и от хъркане може да не може да се наспи понякога.

Мъж не се намира под път и над път. Най-често е у дома в хола на дивана.

Култово, че и вярно. Добре звучи, нищо, че тръбеше обратното преди малко.

Кристина, не се бориш със себе си, а с вятърни мелници. На бас, че половината форум с кеф би си сменил мъжете (поне бившите) с твоя, дето те обича, настанил ви е на готино място, на просторно, в Софето и ти гледа децата.

# 467
123, и аз си го задавах тоя въпрос, ама след като се омъжих ни един по-подходящ мъж не съм срещала.
Мъж не се намира под път и над път. Най-често е у дома в хола на дивана.
То мъже под път и над път се намират, но не и годни за любов и брак.

# 468
  • Пловдив
Жребчо, първо е демо версията. После е истината. И в твоите истории има разни такива... походила на работа, пък спряла, чака вече на теб. Sunglasses
Аз неслучайно наблегнах (с удебелен текст при това) на думата "постоянство", тъй като нормалните мъже са именно постоянни и уверени в своите цели, желания, намерения и виждания за живота. А и мисля, че много жени харесват именно чувството за постоянство у тези мъже. Wink Защото въпросните жени осъзнават, че самите те са малко или много неуверени в исканията си, с променливо настроение, колебаещи се дали са направили правилния избор за дадено нещо, търсещи разбиране и подкрепа, често вглъбяващи се да търсят скрит смисъл зад нечии думи (какъвто обикновено липсва) и т.н..

А в "моите истории" сигурно си забелязвала, че винаги съм бил себе си (дори и с риск да не се харесам на отсрещната страна), не съм заблуждавал и давал баснословни обещания, нито съм играл театър по време на периода на ухажването.
 Факт е, че много жени  мъже обаче се правят на по-по-най- тогава, а после се оказват коренно различни. Но това го правят само силно неуверените в себе си хора, в които страхът от неуспех надделява и поражда желанието за лъжа и слагане на маска, която рано или късно се уморяват да носят и накрая показват истинското си лице.

# 469
Невена, перални има се пак... SadSadSad
Стресира ни с това пране. Rolling Eyes

# 470
  • Агент под прикритие
Еее, Жребчо, откъде щеше да дойде иначе названието "Джекил и Хайд"? Grinning
Ако няма драма, значи не си струва. Joy

# 471
  • Пловдив
Скрит текст:
Има голяма разлика между "искам сериозна връзка" и "искам сериозна връзка с теб".
Ей това е същината, да.

Жребче, жените, които се опитват да променят мъжете си (както и обратното), не ги харесват чак толкова, да знаеш. Примерно тя търси 5 определени качества. Среща мъж, който има 3 от тях. Тя започва да се опитва да го промени, за да го доближи до своя идеал. Само че така не става. Ако изначално не харесваш човека какъвто е и/или не си готов да направиш компромис с някои негови качества (или липса на такива), по-добре изобщо да не се захващаш, ще бъде мъка и за двамата.
Те обикновено не ги харесват и след като постигнат целта си. Когато бъде "обработен", често след това бива зарязан. Защо? Защото не е това, което е бил в началото. Поне това е официалната версия. Grinning
То и аз точно това написах горе. Smiley Жените обикновено не са доволни от собствения си резултат след промяната на мъжа, за която промяна са влагали повече време, нерви и напъни, отколкото за това да са щастливи заедно такива, каквито са се харесали и взели в началото, и да прекарват времето си по приятен начин. И после неминуемо идва оправданието, което и ти спомена: "Той не беше такъв в началото"...

# 472
  • Paris, France
Невена, перални има се пак... SadSadSad
Стресира ни с това пране. Rolling Eyes

Обществени перални има, все пак 🥳🤩

Пералнята не е стерилизатор, сухожар или автоклав и трудно се справя с тоновете гъби и бактерии + че мухлясва ако не се чисти редовно, ако не се пере на 95°С и не се оставя отворена да изсъхне.  Това всичкото малко мъже го правят.

Вие се стресирате да ме четете, а да обирате чорапите от пода, да ги слагате в пералнята, да ги вадите, простирате или местите в сушилня не ви стресира? 😻😊

# 473
  • Пловдив
Цели двама мъже признават, че когато мъж каже на жена, че търси сериозна връзка тя не бива да решава, че сериозната връзка ще се състои с нея. Съответно трябва и да се оглежда.
За другите мъже в темата не мога да изказвам мнение, тъй като всеки знае собствените си намерения и цели в живота, но аз никога не съм подхождал към жена с идеята, че ще е "за временно ползване", докато намеря "идеалната". Щом съм в сериозна връзка с една жена, значи тя ми е показала (поне в началото), че притежава един набор от качества на личността, които бих желал да усещам с жената, която ще е до мен цял живот. А случи ли се тази жена да е такава постоянно, т.е. без описаните в по-горно мое мнение (номер 460) резки промени като отношение и запуснатост, то нямам причини да желая връзката ни да приключва и да си търся щастието другаде, след като с нея успяваме заедно да си градим щастието.

# 474
Невена, за добро или лошо нямам отговорности към мъжки чорапи.

# 475
Прави сте, че искам сериозна връзка, не означава: искам сериозна връзка с теб, но тогава защо изобщо ще ме занимаваш със себе си, бе муньо, бих казала аз.

# 476
  • Paris, France
Жребче, хубаво не гледаш на жените като на жени за временно ползуване, обаче, доколкото си писал, не си бил женен и нямаш деца. Как гледаш е едно, а как процедирате повечето мъже е съвсем различно. Много мъже пишат същото като тебе и като тебе имат върволица връзки, но за никоя от тези жени не сте се оженили и нямате деца. Вярвам, че всичките жени са си променили отношението или са се запуснали, макар че по улиците не виждам много запуснати жени, а промяната в отношението обикновено идва след поява на детето (каквото в твоите връзки е нямало).

За 32г без деца, като авторката, такава връзка е загуба на време.

# 477
  • Агент под прикритие
Прави сте, че искам сериозна връзка, не означава: искам сериозна връзка с теб, но тогава защо изобщо ще ме занимаваш със себе си, бе муньо, бих казала аз.
Крис, ама ти сериозно ли смяташ, че когато се хванеш с някой, нещата трябва задължително да се задълбочат? Grinning
Може да не си паснете, това отчиташ ли го?

# 478
  • София
Интересно, какво ли биха казали приятелките?

# 479
Те ,умните жени , затова наблюдават действията. Не се задоволяват с думи.

Общи условия

Активация на акаунт