Чувствам се като стара мома

• 25 579
  • 857
  •   1
Отговори
# 660
Добре де, прочетох доста голяма част от темата. Питам се, ако живеят заедно, тя иска той да ѝ предложи и не просто му намеква, а му натъртва, а той казва да и аз искам и до там. Някога, в неопределен момент. Какво следва според вас? Ясно е, че на сила хубост не става. Трябва ли да се примири тя, че ще си стои мома, макар и в няколкогодишно съжителство, и да остави нещата както са?
А и мъжете не искали жените да се променят. Ами и жените не искаме мъжете да се променят. Много мъже правят голямата грешка да си променят отношението с времето, а романтиката, жестовете, желанието да останат далеч в миналото.
Да се спасява - имат непреодолими различия. Ако и двамата са ок да сисе живеят без брак, супер, но в тая ситуация мацката се чувства недооценена.

# 661
Аз съм само с 3-4 кг. + от сватбата преди 15 г. Но в емоционален план съм съвсем различен човек, такъв който се харесва много повече от преди, интересното е, че преди бях по-харесвана като душевност, но аз самата не се чувствах добре.
Дори леля ми ми каза, ама ти не беще такава, като момиче, сега какво ти става. Ами пораснах.

# 662
Ами чувствителността води до психически проблеми.
То май трябва да уточним какво разбираме под „чувствителност”.

# 663
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз съм само с 3-4 кг. + от сватбата преди 15 г. Но в емоционален план съм съвсем различен човек, такъв който се харесва много повече от преди, интересното е, че преди бях по-харесвана като душевност, но аз самата не се чувствах добре.
Дори леля ми ми каза, ама ти не беще такава, като момиче, сега какво ти става. Ами пораснах.
Твоето е развитие на личността и си станала по-изискваща към себе си и желаеща да надграждаш над някогашното си Аз, което е обратното на това някой да се запусне духом и тялом и да се самоуспокоява, че половинката ще търпи всякак. Simple Smile Точно в последното е проблемът при много двойки. Приемат човека до себе си за даденост и не полагат дори елементарни грижи нито за себе си, нито за него.

# 664
От една страна, не мога да подмина подобно незряло изказване. От друга, не мога да го коментирам, без да изляза извън рамките на добрия тон.

# 665
Понеже темата е за старата мома, та искам да кажа, че преди ме харесваха като човек и ме взеха, а към днешна дата като кажа, какво мисля и ми казват: А, аз такава като теб и 20 милиона евро да има, няма да взема.
Сега факт е, че на мъжа ми много неща му спестявам в името на семейното щастие. Позволявам си да се разкривам само пред такива, дето не искам да ме взимат.

# 666
От една страна, не мога да подмина подобно незряло изказване. От друга, не мога да го коментирам, без да изляза извън рамките на добрия тон.
Какво незряло изказване?
Чувствителните хора са по-уязвими за психичните разстройства като тревожността и депресията.

# 667
  • Пловдив
Е, то има мега безчувствени хора, които са психо отвсякъде и въобще не се тревожат или депресират за нещо. Карат го през просото и не им дреме.

# 668
Първо, никой не е застрахован от психични проблеми. Второ, зависи кой как разбира чувствителността. За мен тя не е да се тръшкаш театрално за всяко нещо, а способността искрено да почувстваш и съпреживееш нещо.

# 669
Аз полагам усилия да съм такава, разбира се без да нарушавам закона, така възпитавам и децата си.
Например господинът на големия син ми казал: - ей селтак / живеем на село, но той учи в София/, като не хвана,  ще те размажа.
Сега това ако го кажа на някоя майка от форума и ще подаде сигнал в инспектората. Обаче нито той, ни аз сме се трогнали.

# 670
Е, да. В България е много трудно да си чувствителен човек, защото е сурово и жестоко място. Тук е много лесно да се побъркаш. Трябва да си вълк, за да оцелееш тук.

# 671
  • Агент под прикритие
Чувствителността водела до прихически проблеми. А аз си мислех, че съм чул и видял всичко на този свят... Grinning

# 672
Който го е страх от мечки не ходи в гората, седи си сам , защото другия може да се промени към нещо си, да надебелее😂, не дай боже да се разболее и ще ти създаде дискомфотрт, пък ти си си толкова важен да ти е спокойно на душичката.

# 673
Те затова са сами тукашните ергени Simple Smile

# 674
Вие какво разбирате под чувствителността?
Аз по-скоро визирах прекалената чувствителност.

Общи условия

Активация на акаунт