Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 13 885
  • 442
  •   2
Отговори
# 255
Да бих дала на детето ми, бих го комбинирала с прясно мляко

# 256
Да, давам му редовно следобедна закуска понеже сме още на 5 год. , а покрай него често в следобедната закуска се включват и другите по-голями членове на семействто. Nesquik® Snack бих го комбинирала с чаша прясно мляко или чаша айрян (поне на нас това са ни любите следобедни напитки към храната, независимо дали е сладка или солена)

# 257
Да. Не може без следобедна закуска. От Nesquik Snack даже би си хапнал 2 броя Simple Smile бих го комбинирала с прясно мляко

# 258
Разбира се,че давам.С чаша мляко или сокче.

# 259
Разбира се че давам!
Моята дъщеря ги обожава,давам със сокчета или компот.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:31 от Petrovadani

# 260
Да със сокче

# 261
С прясно мляко.

# 262
Nesquik Snack предпочитаме пред всяка друга следобедна закуска, в комбинация с чаша плодов сок.

# 263
Да често и с чаша мляко

# 264
Давам нещо мъничко като плод, кексче, плодово мляко, домашно кремче, бисквитки с кисело или прясно мляко, бананов шейк, домашна баничка. Тези страхотни снаксчета на Nesquik мисля, че ще станат любими не само на детето, но и на цялото семейство, защото ние хапваме често и по малко доста пъти на ден. Това би бил перфектен вариант с чаша прясно мляко или чай за детето, а също със соево мляко или кафе с мляко за мен. 🍪🍪🍪🥛🥛🥛🥰😍😻

# 265
Давам следобедна закуска, синът ми много ги харесва, като допълнение предлагам кисело мляко.

# 266
Да,задължително му слагам за училище.Комбинирам с чаша айрян.

# 267
Да, давам следобедна закуска.
Бих го комбинирала със Смути или Кисело Мляко Simple Smile

# 268
  • София
Слагам по една ябълка или друг плод. Понякога и по нещо сладко за бърза енергия.
Бих заложила на какао за допълнение

# 269
Да от малки това им е любимата закуска. Винаги има в къщи и си слагат в раниците за училище

Общи условия

Активация на акаунт