Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 13 838
  • 442
  •   1
Отговори
# 285
Nesquik Snack  чудесно се допълва с чаша мляко или сок. Моите малчовци ще го хапват с удоволствие за следобедна закуска.

# 286
  • Лясковец
Да давам и на двамата си сина,а  Нескуик Снак моето голямо момче го яде със сладолед,с кисело мляко,с плодово мляко,със сок,а бе с каквото му падне,може и без нищо,но минимум 2 броя,един не му стига.

# 287
Да, давам следобедна закуска.
Бих комбинирала  Nesquik Snack с чаша мляко.

# 288
Да, давам.
Бих комбинирала с чаша сок.

# 289
Моето дете си похапва следобедна закуска. Бих комбинирала нескуик снакс с кисело мляко или с бананче. 😇🍀

# 290
Следобедната закуска на дъщеря ми я дават от училище. През почивните дни давам кекс, курабийки,банички. Обикновено пие чай или сок от компот, айрян и мляко не харесва.

# 291
Да винаги с Nesquik за енергия

# 292
  • София
Въпрос: Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?
Отговор: Едното ми дете е голямо и има собствено мнение кога, какво и как да яде, а другото е много малко за този десерт. Но пък мама го обича много и комбинира с чаша вода Simple Smile

# 293
Давам, когато не е на градина. Допитвам се до него дали иска нещо конкретно. Ако не, или му приготвям нещо аз, било то плод, мляко с мюсли, бисквити, бухти, сандвич и т.н. Бихме комбинирали Nesquik Snack с чаша прясно мляко, мляко с какао, сок, вода.

# 294
Да , давам следобедна закуска , а бих комбинирала Nesquik Snack с прясно или кисело мляко и някакъв плод.

# 295
Когато си е вкъщи му давам следобедна закуска. Продуктите на Нескуик ги предпочита с кисело мляко.

# 296
Да, давам следобедна закуска, а Nesquik бих комбинирала с прясно или кисело мляко.

# 297
Nesquik Snask е ново сладко лакомство за нашето семейство.С удоволствие ще го предложа на дъщеря ми.А и ние със съпруга ми ще го опитаме.Дъщеря ми би го консумирала с прясно мляко,айран,компот,студен чай или натурален сок.

# 298
Да, и двете деца хапват следобяд.
Бих допълнила с чаша прясно мляко 🥛

# 299
Следобедната закуска на детето ни е прясно мляко с нескуик топчета. Бих комбинирала прясно мляко с нескуик Snack лека и вкусна следобедна закуска .н

Общи условия

Активация на акаунт