Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 881
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • София/Севлиево
Пробвай ,Чери.Кажи им,че си след инвитро и доктора чака за резултатите,че е важно,може да проработи.Ако питат защо не е отбелязано на кой ден си-не са те питали и ти си забравила да кажеш...Горе-долу може да сметнеш някакъв ден по датата на последния цикъл...
Иначе във всяка лаборатория може за 1 час ,ама в някои трябва да си доплатиш за цито...

# 406
  • София
Да, технологично е ясно, че може, въпросът е кога ще ги качат. Grinning

Чери, аз нямаше да мога да изтърпя до петък и знаете какво щях да направя, ама аз съм лудичка малко, нека да не съм ви за пример. Grinning

# 407
Аз пък имам една читава вена и нямаше да мога втори път толкова скоро хаха. Или трябва да дам на китката. Ужасно е. Всеки път много си я пазя преди пункция че става страшно като я надупчат няколко пъти за изследвания.

# 408
  • София/Севлиево
Уф,тия вени.Никакви ги нямам,като бях бременна със Слави се е случвало от краката да ми вземат кръв(в района на ходилата)-страшно неприятно е.А пък абокат хич не мога да търпя повече от 2-3 часа...Та едва се справям понякога с даването на кръв...

# 409
  • София
В същия глас и аз с вените - на едната ръка има горе две,и долу над китката бодат в краен случай. Голям зор е всеки път.

# 410
И на мен ми става лошо от взимане на кръв/игли и т.н. ... Говорих онлайн с техен служител, през сайта им. Нищо не могат да направят. Та така. Ще си чакам /и плащам/ ...

# 411
Чакаме с теб Чери. Петък е само след няколко часа.

# 412
  • София
Чери,трябва да се засрамят - цяла група чака с теб и стиска палчета ❤❤❤❤

# 413
  • София/Севлиево
Чери,ще чакаме дружно и няма да пускаме палците...

# 414
Аз пускам в кварталната Цибалаб и ми излизат след 4-5-6-7 часа. Само АМХ се бави няколко дни. Обичайно към 10-11 вече няма никой, сутрин е ужас.
Чери палци Simple Smile Simple Smile

# 415
Значи в петък чакаме прекрасно, ясно бременно ЧХГ, стискам палци 🤞 🤞 🤞 🍀🍀🍀 и силата да е с чакащи и нечакащи! ❤️

# 416
Чери, още малко - не остана!
Май някой беше споменал Синево но все пак - онзи ден дадох кръв там към 10 часа и в 14ч вече имах резултат - а беше чхг + щитовигни ходмони...така че в София там става доста бързо Simple Smile

# 417
  • София
За вените много помага водата.
Прочетох го тук във форума и откакто го прилагам, нямам проблем с взимането на кръв. Иначе и при мен е зле положението.
Още със ставането сутринта започвам да се наливам и гледам да съм изпила поне литър докато стигна
до лабораторията/клиниката.
Няма изследване, което да изисква да не сте пили вода, така че...

Черешке, прецакала си се, ама нищо.
Важен е крайния резултат,
стискам палци ! Flowers Four Leaf Clover

# 418
  • София
И в Синево съм чакала над 12 часа..

# 419
  • София/Севлиево
Задължително преди да дам кръв изпивам половин литър вода,иначе съществува риск да ми намерят вената,а кръв да не тръгне.Този трик ми каза жената,която ми вземаше кръв в болницата на доктор Владимиров.Не оказвало промяна в резултатите...

Общи условия

Активация на акаунт