Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 764
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Момичета днес направих уринарен тест и е безкрайно отрицателен Cry Cry Cry Изплаках си очите, не мога повече, може да ми е първи инвитро или да не съм от най-старите в темата, но сме минали дълъг път докато стигнем до този опит и наистина исках да се случи Cry CryCry Много се изтормозих през тези години докато чакам да стане и вече наистина съм отчаяна дали ще имам дете и собствената ми майка ме успокоява, колко семейства без деца имало, мечтаех си да не сме от тези семейства Cry Cry Cry

# 61
  • София/Севлиево
Уинтър,щом си след инвитро си след трансфер. Колко дни минаха и колко дневни ти върнаха?Кога ти е датата за кръвен?И никой не е казал,че ще останете без дете ако сега не е станало.Горе главата...

# 62
Хибискус, може да пробваш с масло от вечерна иглика. То помага за цикъла. Стискам палци да намерите вашият лекар!

Уинтърче, сутринта си мислих за теб и се чудих дали е станало време за тест. Не се притеснявай. Пусни кръвния когато са ти казали. Понякога отнема повечко време. Стискам ти огромни палци! С теб сме!

# 63
Winter11 не се отчайвай.
Ще се случи чудото и на вас... И на всички. Силно вярвам, че когато човек иска силно нещо, рано или късно го получава. Стискам палци скоро да се случи.
При мен снощи се появи едно слабо прокървяване, но днес си е доста обилно, а и 3 дни преди датата... явно и при нас този месец не се получи.
Късмет на всички нечакащи.
Време е вече да вземат да се показват + тестчета в чудесната ни темичка.

# 64
Ех Уинтър, не съм спец по процедурата, но изчакай, нали се пуска кръвен, тези пикливите не са най надеждни. Веднъж дадат изпарителна, веднъж бременни жени им отчете след сумайти закъснение...кураж!!!
А и каквото и да е станало изобщо не скачай на сценарий “бездетно семейство”!! Никакви такива!
Стискам палци.

# 65
Winter11, никакво отчайване, в тази тема не разрешаваме такива мисли! По един или друг начин, рано или по-късно всички ще сме мами на първо, второ, трето дете!
8ми ден е рано според мен за уринарен тест, не гледай, че пише чувствителност 10, при всички тестове под 25 е тото дали ще отчетат или не - наскоро четох проучване на масовите тестове за Б в Германия от аптеките - от 10 марки само един отчете реална бременност с чувствителност 10, и 3 с чувствителност 25.
Сега ти пожелавам да се успокоиш и да мислиш положително и стискам много силно палци за хубав резултат! Flowers Four Leaf Clover

# 66
Winter, не се отчайвай , никой не ни гарантира 100% успех дори с ивинтро от първия път. Но това не означава, че няма да имаме бебета, напротив ! Означава, че сме все по-близо до целта и трябва още по-нахъсано да се борим на втория опит и да вярваме, дори и трети опит да има. Загнезди ли се това ембрионче, ще забравиш кой подред опит е било и колко неуспеха сме имали. Един единствен успех заличава всички несполуки ! Въпрос на време и психика е да издържим и са минем през тази борба ! Тя не е само физическа, затова трябва да се съхраним и като психика и като двойка , да гледаме да се пестим и да се засилим за следващия скок, не да оставаме на дъното на отчаянието от поредния неуспех !
Кога е датата ти за кръвен ? Все пак има още шанс това да бъде вашият опит !
Положителни мисли имаш от мен Heart
Няма да се отказваш !!!

# 67
Благодаря ви момичета HugHeartHug
Наистина сте страхотни, но ми е много гадно Cry Датата на кръвния ми е 22, две тридневни ембриончета върнахме Cry

# 68
Днес сме 22ри, пусна ли кръвен?

# 69
  • София/Севлиево
Тогава е съвсем рано за уринен.Пожелавам ти да избухнеш с хубаво чхг на кръвния.И да,всъщност днес е 22-ри...

# 70
На 24 - в четвъртък, извинявайте, вече съвсем не съм добре
Редактирам се, че теста е с чувствителност над 10 и затова му вярвам и се разтроих, защото според мен не може днес да е по-малко от 10, а на 24 да е повече от 20 например

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 13:21 от Winter11

# 71
Раничко е Уинтърче. Не ги отписвай ембритата. Сега са с каски и кирки и миньорстват. Хайде стискаме палци! Flowers Four Leaf Clover

# 72
Уинтър, неее, подранила си многоо, защо така си се изтормозила Sad ох, момичета, хич не я пазим тая психика... щом са ти казали кръвен на 24-ти това значи, че поне на 25-ти става за пиклив... горе главата! Стискаме палци до чупене ❤

# 73
Уинтърче, признавам си, че тези дни влизам в бгмама, за да те следя в чакащите след трансфер и не съм пускала палците. Изобщо не е добре, че си правила пиклив сега и само плачеш излишно, а най-вероятно ембриончетата копаят с кирките както каза Джеси. Щади се, за да щадиш и тях и си пусни кръвен на датата, която ти е казал лекаря. Хич не я харесвам тази тема с дългото чакане след трансфер, защото само се убеждавате взаимно на кой ден трябва да отчете и после излишен плач, а просто е рано за тестове...Стягай се, слагай усмивката и пази точиците Hug
Аз съм се настроила, че ще трябват няколко опита, за да не преживявам толкова тежко неуспеха. Като гледах статистика най-често се получава до 3 трансфера. Ще стане! Heart

# 74
8ми ден на тридневни е много рано, още няма кой знае какво за засичане в кръвта, да не говорим за урината. Аз правих уринарни на деня на кръвния или ден преди това, но само защото ми се обаждат следобед на работа и няма как да избухна в сълзи пред колежките, така си ги изплаквах културно вкъщи. Въпреки това надежда винаги съм имала до обаждането с резултата. И аз не одобрявам вглеждането за симптоми и правенето на серии от тестове (в немския форум, който следя, почват с тестовете за Б веднага след трансфер да видят кога се е изчистила таймиращата инжекция, и после се почва с висшата форма на мазохизъм да се следи дали ще се покаже сянка или не). Вярата и надеждата правят чудеса, желая и на Уинтър едно такова, а защо не и две. И понеже прочетох, че беше писала, че нямаш симптоми - при моят положителен опит нямах абсолютно никакви, но даже не ми беше хрумнало да се тревожа.

Общи условия

Активация на акаунт