Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 818
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Честито за часовете момичета!
Тикълс, щом е кафяво, значи трябва вече нещата да са наред. Ще ходиш ли на преглед?
По принцип дават прогестерон при зацапване, така че си слушай АГ и всичко ще е наред. Вярвай в твоето мъниче!

# 556
Момичета, влизам и аз да се похваля с час за Надежда! Heart Много се радвам, чак не мога да повярвам. Хайде Локо и на теб да ти звъннат и се събираме трите в чакалнята Hug

# 557
Леле, тая Надежда много надежди дава! Хайде цял отбор се събрахте, нападайте! 🤗
Тикълс, а беше ли на преглед? Щом е кафяво вече е добре. Нищо, лежи и почивай! Пази си силите за напред - цели 8 месеца имаш! 🤗
Според вас следобядът от кога започва? Примерно от 14 часа? Или да чакам към 16?

# 558
Черии, Звънкай още сега, викам аз
🤞Raulitsa ще си правим бг мама срещааааа, ще ни познаете с Локото 🤣, а тя гадинката не пише, ама и тя е с час.

# 559
Страхотна групичка в Надежда! Че и ще се почерпите и полафите, а? 🍀
Хора не знам, вече ме избива на лудост и сама се смях. Звъннах на дамата, ама тя какво ти, на гроздобер е, много й е до  моето ЧХГ 😂😂😂 Ох, направо едно вино, след тоя гроздобер да си сипя така ще ме отпусне ... Обеща, че като има информация щяла да ми звънне.

# 560
Лилоо взе ми думите от клавиатурата. Като наближи ще се разберем за едно кафе да направим. Аз предвиждам че ще падне голяяямо чакане, пък макар с и часове, та ще имаме време 😂

# 561
Айдеее голяма група станахме за Надежда ! И на мен вчера ми се обадиха вечерта да ми кажат за часа и ми каза, че ще ми даде час при Стаменов , чак леко неудобно ми стана като ме праща в отбора на тежката артилерия, даже не й разказах случая ни Grinning По-скоро споменах за малко насилствените ми подходи в борбата за среща с Калчев и жената явно реши да не си играе игрички с мен Grinning Grinning Тааа, чакаме си 5ти декември да видим какво ще кажат по нашия въпрос , но за сега оставаме по план шанса ни в Адела, пък след това ще го мислим.
Тикълс, много бременности са започнали с кървене та чак до 3тия месец и са се родили прекрасни бебета ! Не се предавай ! Heart

# 562
Момичета, и аз съм с час в Надежда, благодарение на Лилоо, която ми съдейства много бързо снощи и още днес получих обаждане! Успех на всички!!! 🍀🍀🍀

# 563
Браво на момичетата със записани часове, успех и късмет ви желая!
Специално за чери и тикълс,  не съм спряла да ви мисля. Запазете срокойствие, Всичко ще бъде наред!
🍀👶👪

# 564
Ехаааа, браво на всички за Надежда!
Тикълс, прогестеронът не е никак нисък, стискам палци!
Чери, честито!!!
Лъкили, дръж ни в течение за контролните СГ,моля, силно се надявам и при вас да има подобрение. ММ, живот и здраве, има час за операцията на варикоцеле в сряда. Моля за инфо колко трае, сутринта ще си го закарам, но се чудя дали чак след работа да си го прибера....може би, ще е готов по-скоро към обяд...

# 565
Бъбълс, самата операция буквално трае 5 минути. Аз бях с ММ и други двама младежи и беше доста забавно, асистирах им в стаята и, признавам си, спуках ги от бъзици, защото се връщаха един след друг заямани от упойката и лепнали по една пиянска усмивка. Беше буквално сбирка на бияндета 🤣🤣🤣. Иначе да, сутринта рано ги викат, един час изследвания и после се подготвят за интервенцията, според това дали искат пълна или местна упойка зависи дали могат да си тръгнат преди обед или след. Да не се притеснява ТМ и успех!
Сладурки, ще ми е много готино да се засечем всичките в Надежда, бойна и усмихната група ❤ Да ни е на късмет!
Чери, таз не ти ли се обади след тоя гроздобер? 👀 (червено вино сноооощи пиииих и капка не остаааанааа)

# 566
Ехееее, Локо това ако не е на късмет, здраве му кажи Hug За сравнение, миналата година края звънях за консултация при Стаменов, казаха ми чак за септември тази година, ако искам да ме запишат в списъка на чакащи...смятай 🤣

# 567
Локо, късметлийка си. Радвам се за теб. Аз много исках да мина при него, но няма опция за смяна на лекаря. Тайничко се надявам да ни се е отправила СГ и да не стигаме пак до Надежда.

Чери Обади се на таз жена, цял форум държи в напрежение 😁😁 Бива ли така. Стискам палци.

Във вторник пак съм на изследвания и се надявам да са наред.

# 568
Червено ли, бяло ли ще е виното не знам, но не ми е звъняла още. А и аз не смея вече да нахалствам. Все пак ми върши услуга жената /не че не си я платих/. Та ще си чакам. Дано не ме забрави! 🍒

# 569
  • София
А ако случайно не се обади кога ще можеш да провериш чак, понеделник ли?

Общи условия

Активация на акаунт