Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 816
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Ох, не знам кога! От понеделник до сряда ще бъдем в Александровска болница и няма да бъда в града.То и за това се стигна чак да ми даде телефона си. Много ми е притеснено. Телефона и във wc го мъкна да не би да звънне... Направо не знам. Ако не звънне днес, ще нахалствам утре пак. Не че резултатът ми дава някаква гаранция, че всичко ще наред с тази Б, дори да е удвоен, но може би ще си отдъхна малко. Като се сетя със сина ми каква бременност изкарах ... Тогава даже не съм знаела, че ЧХГ е хормон и се покачва, и дори, че тестовете за Б именно него отчитат. А и тогава лошите неща се случваха на другите хора ... Хубаво е да си от онази страна на реката!

# 571
Ехаааа, браво на всички за Надежда!
Тикълс, прогестеронът не е никак нисък, стискам палци!
Чери, честито!!!
Лъкили, дръж ни в течение за контролните СГ,моля, силно се надявам и при вас да има подобрение. ММ, живот и здраве, има час за операцията на варикоцеле в сряда. Моля за инфо колко трае, сутринта ще си го закарам, но се чудя дали чак след работа да си го прибера....може би, ще е готов по-скоро към обяд...
Операцията е наистина за 5 минути. Самото чакане да ги подготвят с вземане на кръв и документи е повечето. ММ лежа два часа след това и към 13 и 30 си тръгнахме от болницата, нямаше проблеми. Всъщност на следващия ден започна да го наболява, имаше отток, но си отшумя после. Стискам палци! Всичко ще е наред 😊 Края на този месец ще пусне контролна ММ. Ще пиша ... с голяма надежда съм. 🙃
И палчета за момичетата, чакащи за часовете си вНадежда.

# 572
Здравейте момичета след дълга борба с уреаплазма и загуба в 21 г.с това е резултатът в деня на МЦ утре съм на лекар незнам дали ще можем да видим нещо,но искам да се консултирам и за терапия с клексан която вече започнах

# 573
Страхотна чертичка! Честито и успешен финал! 🍀

# 574
  • София
Честито! Да върви спокойно и успешно до финала 🍀

# 575
Благодаря ви макар че не мога да се зарадвам още страха е по голям

# 576
Здравейте момичета след дълга борба с уреаплазма и загуба в 21 г.с това е резултатът в деня на МЦ утре съм на лекар незнам дали ще можем да видим нещо,но искам да се консултирам и за терапия с клексан която вече започнах

Здравей, Роси, и честито. Желая ти всичко да е наред този път.
Мога ли да те попитам, загубата ти на уреаплазмата ли се дължеше?

# 577

Здравей, Роси, и честито. Желая ти всичко да е наред този път.
Мога ли да те попитам, загубата ти на уреаплазмата ли се дължеше?
Благодаря не знаем точно чухме доста мнения и бяха противоречиви,някой ми казаха че на уреаплазмата,а други на тромбофилията в интерес на истината симптоми на уреаплазма получих чак след като ме изписаха от болницата и като започнахме да търсим причина за загубата открихме тази гадина която лекувах 2 години.Моя съвет е апсолютно всяка една жена преди да реши да забременее да си пусне всички изследвания уреа и мико плазма,тромбофилия,но мен нямаше кой да ме предопреди и го разбрах по трудния начин.

# 578
Благодаря ти за отговора. Дано всичко да е наред този път!

# 579
Честито на най-новото мамче !

Чери, гроздоберачката няма ли милост, какво стана с тези резултати ?

# 580
Роси, успех! Моят съвет е да се опиташ да гониш черните мисли. Радвай се на момента. Много ужасно нещо е станало, но, мамка му, няма да се повтори. Взела си всички мерки! Стиснати палчета от мен.
Чери, айде беее, винарската дейност тряяя да е приключила. Таз жена не знае кво е чакане... казват, че една минута на планк е като вечност. Щот не са чакали ЧХГ резултат 🤣.
Борн, се надявам още да седи бременна, другата седмица чакаме бебе ❤

# 581
Резултат: 1417 , удвоено за 48 часа. Ох! Това беше истинска глътка въздух! Вече ми бяха филми, как това е остатък от предния месец и е извънмоточна, не сме я видели и т.н. Ох!
Роси, а придобита ли е тромбофилята? Имаш ли първо детенце?

# 582
Честито, Чери!! Толкова се радвам. Оттук нататък само положителни мисли!

Роси, честито и на теб! Много момичета тук са разбрали след загуба за съществуващ проблем. Всичко ще бъде наред този път!

# 583
Страхотна чертичка Роси , вярвай в своето мъниче,  успех!
От сутринта рефрешвам за резултатите на Чери . ( тъкмо го написах и тя се включи)
Огромно честито момиче ! Леко бременеене, този път всичко ще бъде наред и след 9 месеца ще ни замеряш с наакани памперси ! ❤
Аз съм възмутена от една моя дружка ..
Значи от април до сега има 3 бремености , като 2 от тях приключиха по нейно желание. Вчера разбрах ,че пак е бременна и този път ще го задържи. Значиии не иска бебе а не се пази, и като знам че тук има толкова много момичета които се опитват от години , дават всичко от себе си , тъпчат се с лекарства , ходене по лекари,  подлагат се на какви ли не процедури , и не става и не става , направо се побърквам ...
Ох , излях си душицата .
Още веднъж честито на Чери , много много се радвам! ❤❤❤❤

# 584
  • София
Чери,йеййй,толкова чакахме резултат! Много се радвам за теб🍀🍀🍀🍀😍😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт