Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 813
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Черии, заслужаваше си чакането. Честито и до финал! Сега спокойствие и без лоши мисли Heart

# 586
  • София
Честито и от мен Чери! Стискам палци и операцията да мине безпроблемно и неусетно!

# 587
Йееееее супер, Чери! Flowers Four Leaf Clover
Нека да има още добри новини в темата!

# 588
Черииии юхуууууу!!!! Heartpulse

# 589
Благодаря, момичета! Безценни сте! Съвсем различно е да споделиш с някой, който наистина разбира как се чувстваш! Явно чудесата се случвата когато трябва, дори и с прекъснат полов акт 😉 Желая го на всяка една от вас! 🍀
ЧХГ вече няма да пускам, че това ми излезе през носа, пък и над 1000 - 2000 вече не е показателно. Дано всичко е наред, ще отида следващата седмица направо на преглед.
Дриймс, наистина е безотговорно от страна на твоята приятелка! Смятам, че всяка жена имаправо на избор дали да роди едно дете, но и три Б за няколко месеца??? 😵😵😵
Тук пък има една жена, има 5 чавета + 2 големи, които живеят с баща си и сегя пак е Б 😵. Казала, че ще ражда докато може .... Ако и това не е безотговорност... Не е от малцинството.
Хайде, чакам добри новини от всяка една!
Тикълс, при теб как е положението?

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 15:08 от Mrs. Cherry

# 590
  • София/Севлиево
Чери,явно всичко ,през което мина, си заслужава.
Роси, честито и на теб!От сърце ти желая лека бременност.
Аз днес разбрах,че отново ще ставам леля-най-малката ми сестра чака мартенско бебе,и съм много щастлива Simple SmileЦял ден ходя нахилена до ушите ама толкова се радвам за нея.И си мечтая още другия месец и при мен да изгрее слънцето с двете черти.

# 591
Чери, браво, момиче! Честито и този път до финал. Чудесата се случват Heart

Роси, честито! Всичко ще бъде наред Simple Smile

# 592
Тикълс, при теб как е положението?
Аз си кротувам. Пия си Утрогестана и витамин К (компилация от две отделни предписания), кървенето спря още вчера, премина в кафеникаво зацапване, коета днес е съвсем оскъдно. Така и не посетих спешен кабинет, вече, уви, имам опит и с тях и на този етап казват само да си пия Утрогестана. Имах чудене дали да го пия, тъй като преди няколко дни бях изследвала прогестерон и ми е с чудесна стойност, но реших да изпълнявам. Надявам се да са се закрепили нещата. Rolling Eyes
Между другото, Чери, и мойто момченце е оперирано в Александровска болница (очите), бъди спокойна, всичко ще е наред!

Ели, колко хубава новина! Хайде бързо да осигурите наборче братовчедче!

# 593
Благодаря на всички за укора жителите думи дано всичко е наред този път.
Тромбофилията ми е наследствена
Друго дете нямам това ми е втора бременност.BlushFlowers Four Leaf Clover

# 594
  • Казанлък(Бургас)
Чери, честито! Heart EyesМного се радвам за теб! Нека е лека и спокойна бременността ти!
Роси, честито и на теб! Heart Пожелавам ти спокойни и усмихнати мисли! Лека бременност!

# 595
На това му се казват добри новини, Черешке! Много се радвам. Стискам палци и за операцията.
Тикълс, малко е опасно това което пиеш. Вит. К усилва кръвосъсирването, а ако не се лъжа и утрогестанът доста сгъстява кръвта. Има опасност от образуване на тромби.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 16:19 от fillme

# 596
Айдеееееее, Черииииии ЧЕСТИТО  и до най-красивият финал. ❤

Момичета, които сте били на стимулация, нормално ли е 4-ти пореден ден тестовете за О. да крещят от положителност?

# 597
Тикълс, малко е опасно това което пиеш. Вит. К усилва кръвосъсирването, а ако не се лъжа и утрогестанът доста сгъстява кръвта. Има опасност от образуване на тромби.
И на мен ми е много притеснено и се ядосвам много, че не мога да получа адекватно лечение. Русев е абсолютно неоткриваем, пуска един тон изследвания, до които дори нямам достъп, а при спешен случай не отговаря. Той ми каза да пия витамин К при кървене, а иначе максимум 200 прогестерон, а с АГ-то мога да се свържа денонощно, и той настоява за 3х2 Утрогестан. Аз бих се доверила на Русев, но като виждам колко е зает и как не отговаря, мисля, че единствения ми досег с него ще е била консултацията в клиниката. Не знам наистина какво да правя. Rolling Eyes

Едит: Лиилоо аз съм имала крещящо положителни тестове няколко дни и без стимулация. Голямо чудене пада Thinking

# 598
Тикълс, малко странно предложение от моя страна, ама защо не отидеш до Малинов и не му цъфнеш на Русев пред кабинета. 🙄 не бива така да бави изследвания...

# 599
Да, Тикълс! Чувала съм, че никой не връща Русев, ако изчакаш пред кабинета някаква пролука.

Общи условия

Активация на акаунт