Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 811
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Черииии,Росиии, честито! Бъдете здрави! ❤🙃 Леко и приятно бременеене!

# 601
Честито, Чери Heart За пореден път се убеждавам, че случайни неща няма-като е писано да стане, става. Малко може да прозвучи смахнато, но аз вярвам, че децата избират родителите си и навярно една малка душичка категорично се е спряла на теб;)

Радвам се, че толкова много от вас имат часове за Надежда. Да, вярно, пристрастна съм, но докато посещавах клиниката, срещнах доста много познати лица , колеги, клиенти, жени от моя роден град - после ги виждах бременни или вече с бебета...Не е случайно, че цяла Бг се купчи там, просто са най-добри. Закучените случаи и двойките с много проблеми може и да не успеят или поне не бързо, но пък тези с неизяснен фактор и по-млади, а и те не са никак малко, гаранция, че максимум до година ще има бременност.
Също вярвам в знаците , аз още от първия ден ги чувствах моето място, а мъжът ми намери листо във форма на сърце пред входа:D

# 602
Чери честито и до финал, да идваш с прашец и после с памперси Simple Smile
Роси, честито и на тебе.
Тикълсче, палци от мен.
Нели стискам палци за работата.
Лъкили гуш от мен.

Честито на дамите с часовете в Надежда. Даже да не ви потрябват пожелавам Simple Smile
Аз съм доволна от Надежда (също пристрастна Simple Smile )
Също не случайно избрах там, мои две познати дето бяха "тежки случаи" там забременяха.
За инжекциите първо ходех в денонощен мед център, ама като се наложи фракси да се бие този февруари, ММ ми го слагаше и мисля че занапред, ако се наложи нещо няма да има проблем.
За мен е важно да се спазват часовете в рамките на нормалното 15-20 че и 30 минути чакане не ми е проблем, но 2 часа, не мога, няма как да пускам отпуска за всеки преглед. Ако док обръща внимание на всеки по един час, пък не си записва часовете през 1 час, няма как да няма закъснения.

Също вярвам в знаците , аз още от първия ден ги чувствах моето място, а мъжът ми намери листо във форма на сърце пред входа:D
Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 603
Честито Чери и Роси! Хайде лека и безаварийна и същото важи и за Тикълс!

# 604
Честито, Чери. Дано този път всичко е наред. Пожелавам ти успешна и прекрасна бременност.

И аз по препоръка отидох в Надежда, но не попаднах на лекар. Дано всички имате успех.

# 605
Благодаря ви, момичета, за подкрепата. Не знам какво щях да правя без вас. Няма кой друг да ми каже окуражителни думи. Heart

Лиилоо, така мисля да направя, но първо ще мина през АГ да видим какво е положението и дали продължаваме напред. Значи той Русев е много сладкодумен, изглежда супер ангажиран когато си в кабинета. Каза ми, че моите изследвания ще да с приоритет, тъй като съм бременна и още на следващия ден ще имам част от тях качени, а до няколко дни ще излязат и останалите заедно с коментар от него и терапия. Каза ми да му звъня много упорито и накрая ще ми вдигне. Да ама като затвориш вратата след теб влизат още стотици жени с подобни проблеми и казаното някак не се случва. Докато бях на рецепцията едно момиче се опита на си запише час при него, казаха и че няма нито един свободен час до края на декември, а за 2021 не записват все още. И тук идва безизходицата - искаш да се консултираш с най-прехваления доктор, но не можеш да получиш индивидуално отношение. Можеш да отидеш при друг, където ще го получиш, но ще имаш съмнения дали правиш най-доброто. И е един омагьосан кръг.

MrsAlwayssRight, много магически звучи твоят пост Hug

И аз се присъединявам към пожеланието всички Надежди да се оправдаят и да доведат до желания резултат в  клиника Надежда Yellow Heart

# 606
Чери и Роси, честито, много се радвам, когато след трудни моменти нещата се нареждат от само себе си!

Тикълс най-важното е, че е спряло кървенето, стискам палци да ти обърнат внимание и да те успокоят, понеже това май е най-важното за всяка бременна. Всичко ще е наред!

Успешна седмица на всички Hug

# 607
Йееее Чери, много се радвам за теб Hug Честито и до финал и лека бременност Heart Браво, браво, браво Flowers Four Leaf Clover
Честито и на Роси и до финал Simple Smile
На всички с часове в клиника Надежда пожелавам късмет и дружно забременяване People Baby Аз все още не знам какво да правя, попринцип са ми дали документи за второ инвитро и док е убедена, че трябва да се направи абсолютно същото и че просто трябват повече опити защото съм имала само 3 Я, а другите имали 10 Я или повече, охххх не знам, засега нямам сили нито да мисля нито да правя нещо, искам просто да си живея живота поне за малко Nature Sun With Face
Тикълс много стиснати палци и за теб Flowers Four Leaf Clover
Борнче, изпращам цялата си положителна енергия и чакам да влезнеш с добри новини People Baby

# 608
Само да се допълня за Надежда, че това, което най ме изнервяше, беше, че много се чака за преглед. Средно поне час. Но това не зависи от докторите, а от тези, които има правят програмата - все пак е бизнес и освен кауза, се очаква да носи и (много) пари;) Съответно, оставаш с усещането, че нещата са малко на конвейер-и то вероятно не е и съвсем без основание...Въпреки
огромния наплив, по мое мнение лекарите там се справят учудващо адекватно. После разбрах, че и в другите клиники е така ..в Адела чаках 2.5 часа за среща с Калчев, в Щерев същата работа . От Адела ми остана едно усещане за търгашество, макар че и там сигурно има много доволни жени. Добавки от определен дистрибутор, изследванията в конкретна лаборатория...знаете какво имам предвид, по-нататък така и не стигнах с тях освен първичен преглед при Калчев, останах си в Надежда. А мислех да сменям заради 4те неуспешни инсета и неглижирането на тромбофилията..
в смисъл че не е да са съвършени нали, има си пробойни и там.

Та, въпреки магнетични дух на поста ми, имайте си едно наум поне тези, които за пръв път отиват на репродуктивен доктор, че ще ви е нужно да се запасите с търпение. В началото ми беше неудобно да стоя в кабинета на доктора повече от 5 минути, но после претръпнах и почнах да си задавам въпросите. Е, не обичат хора със списъци де:D Та мен много ме напрягаше, че ми отиваше по половин ден за преглед, хем работата ми беше на 15 минути с кола до клиниката.

Другото, някъде прочетох, че давали инжекциите да си ги слагаш сам. Това не е вярно - в манипулационна няма да ви откажат да ги поставят, но и там се трупат хора и някои жени предпочитат да не се разкарват всеки ден и за поставяне на инжекции и си ги правят сами или мъжете им. Аз ходех на място..

Изобщо, винаги има и доза късмет в това трудно начинание. Аз, поне докато имам възможност да следя темата, щото ми е на сърце, винаги ще се включвам окуражително на мацките, които са дейни, правят изследвания, търсят помощ от специалисти. Търсиш , проучваш, сменяш, докато не попаднеш на твоя си лекар. Може да звучи гадно , но е факт, че повече от година естествени опити без резултат е показателно за двойката. Изобщо не ми е било от полза да ме успокояват, че нямаме проблем, след като години при нас нямаше бременност. И като почне да тежи на психиката и отношенията-това е баш момента за асистирани опити, ако мога така общо да се изразя.

Прегръдки на всички и моля стиснете ми едни палчета , чакам си дата за секцио и се надявам всичко да е наред до края, тревожна ми беше бременността като цяло.

# 609
Winter, не знам как ще ти прозвучи, но точно при инвитрото не е хубаво да се повтаря едно и също. Може първият път препаратите да не са били твоите, може да си за дълъг протокол, не за къс, може да ви трябват добавки които да пиете 3 месеца, но да пробвате същото ще доведе до същия резултат.
Да, аз първият път имах само 3 ембриончета и ги върнахме и се хвана едното, но си беше чист късмет и е по-скоро изключение.
Пожелавам ти успех каквото и да избереш!

Успех и на теб Кийп и на другите момичета, най-вече на Борнчето която май вече трябва да е родила.

За инжекциите - аз съм човек който е бил в прединфарктно състояние преди даване на кръв точно преди няколко години от страх. Въпреки всичко се научих да си бия сама инвитро инжекциите. Специално те са много лесни.
Разбира се ако са мускулни трябва някой който разбира.
При всички положения в повечето медицински центрове и болници може да отидете и да си платите 5лв за да ви ги поставят, така че не се притеснявайте.

# 610
Джеси аз също мисля че няма смисъл да пробваме едно и също и да чакаме различен резултат Sad Обаче лошото е че нямам много избор, като обиколила няколко клиники си мисля че не мога да се върна там където съм била, а не знам къде другаде да пробвам.....
Много ти благодаря за подкрепата, но ще ми трябва малко време да ми се избистрят нещата и късмет, какъвто до сега не съм имала с лекари Sad Аз силно вярвам че каквото е писано да стане ще намери начин и ще стане, а при мен досега я е било точно обратното колкото и да искам всички врати магически се затварят, не е било писано и не е станало Sad Не казвам че човек трябва да чака писаното да му се случи, въпреки че има и такива, но ако не е писано и при светая светих да отидеш няма да стане!

# 611
  • София
Честито на всички с хубавите резултати Simple Smile
Стискам палчета за всички други, които имат нужда! Heart
Аз нямам много опит с клиники, но все пак да си кажа къде съм - клиника Димитров в Младост. Имам една близка, която роди там (раждането е в МД) и още една, която с много тежки мъжки и женски фактор успяха да си имат детенце след второ инвитро.
Много съм доволна (аз съм при д-р Ибрям, но чувам, че и от Димитров са много доволни). Винаги чакаш доста за часа...но това за мен не е болка за умиране.
Явно имах късмет от първия път да попадна на добър лекар (не, че имам супер сериозни проблеми в сравнение с много други жени, но за пример веднага след първа БХ ми назначи тромбофилия за всеки случай, а знаем как често не правят нищо до 2-3 аборта) и изобщо отношението е супер, а не е и много скъпо.

# 612
Чериии, вече официално ЧЕСТИТО Simple Smile Нека да нямаш повече драми и притеснения и всичко да мине по мед и масло. Същото се отнася и за Тикълс. Момичета, вие ни карате да имаме вяра, че желанията се сбъдват Simple Smile

И на мен ми се обадиха вчера от Надежда, чакам днес да ми изпратят документи за попълване и ще имам час (надявам се) Simple Smile Явно на 5-ти ще си направим мини спонтанна среща в болницата, хаха Simple Smile Дано до тогава поне половината от тези с часове да "отпаднат" Simple Smile

# 613
Чери страхотно, бравоо! Сега вече си бременей спокойно и до финал!
Роси честито и на теб и този път всичко да бъде наред до финал!
Кийп много стиснати палци! 🤗
Успех на всички момичета с часове дано да са на късмет и да не ви потрябват! ❤️🍀🤗

# 614
Чери, твоята история ужасно много прилича на моята от миналата година по същото време. И аз имах страшно перипетии с лабораториите и чаках доста. Е, чакането си заслужаваше! Имам си прекрасна Юнска госпожица Heart
Честито за часовете на всички момичета и дано ви донесат сбъдната мечта Hug

Мятам ви памперси, вземайте че сега се пекат летните бебета Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт