Подготовка за малкия човек - тема 12

• 51 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
А някой ползва ли този на Авент?

Аз ще съм с него. Приятелка ми го подари, много е доволна.

# 631
  • Германия
Ами то шишетата се стерилизират, за да се премахнат остатъците от млякото, които ако останат са развъдник на бактерии. Идеята не е шишетата да са стерилни, а просто чисти.

# 632
  • София

Ние сме с него Simple Smile

# 633
Ние ще ползваме на Авент, но за микровълнова. Приятелка го препоръча, надявам се да е добро решение.
Скрит текст:

# 634

И ние сме с него и за първото и за второто дете. Много съм доволна от него.

# 635
Можете ли да препоръчате бебефон? Чета хубави отзиви на този на моторола, но да си кажа честно нищо не разбирам 🤷‍♀️

# 636
  • Варна
Аз бях взела стерилизатор за микровълнова на Авент и чак, когато се прибрахме от болницата, установих, че не се събира там... 😂 Та набързо купих електрическия и съм доволна.

# 637
И аз ползвах на Авент.Доволна съм.
Бебефон ползваме Mappy8700.

# 638
Ние ползваме камери на Кангару

# 639

Моят също е на Авент и изглежда като този, но е в друг цвят и мисля, че се води, че има още някакви функции. Доволна съм. Много бързо стерилизира.

Бебефонът ми е с видео и нямам никакви забележки. Евтин е и е най - добрата ми покупка. Има добър обхват,звук и видео на тъмно. Mappy  VBM-9500 е моделът.

# 640
На Мапи са чудесни.

# 641
Момичета моля за мнение отностно козметиката на Бюбхен?

# 642
Момичета моля за мнение отностно козметиката на Бюбхен?
С дъщеря ми я ползвах преди 10години и нямам забележки. Мисля и този път да заложа на нея. Ползвах душ-гел за коса и тяло, лосион за тяло и крем. Тя е юнско бебе и не е имала проблеми с кожата.

# 643
  • София
Здравейте! Подариха ми електрическа помпа за кърма на Медела (не нова) и ме посъветваха да сменя само маркуча все пак от хигиенни съображения. Виждам, че го има в различни сайтове и навсякъде е изчерпан. Някой има ли представа от къде мога да го купя или поне къде да следя, ако знаете да зареждат някъде?

# 644
  • Седмото небе
Попитайте в някой магазин където продават Медела да ви свържат евентуално с вносител. Щом на повечето места е изчерпан като консуматив мисля, че фирмата ще може да съдейства.
Другия вариант е на някой продукт на марката да видите координати на фирмата и вие директно да се свържете с тях.

Общи условия

Активация на акаунт