Подготовка за малкия човек - тема 12

• 51 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Подариха ми електрическа помпа за кърма на Медела (не нова) и ме посъветваха да сменя само маркуча все пак от хигиенни съображения. Виждам, че го има в различни сайтове и навсякъде е изчерпан. Някой има ли представа от къде мога да го купя или поне къде да следя, ако знаете да зареждат някъде?

А защо маркуч точно? Той няма досег попринип с кърмата. По-скоро силиконовият накрайник на фунията се сменя от хигиенна гледна точка.

# 646
Здравейте! Подариха ми електрическа помпа за кърма на Медела (не нова) и ме посъветваха да сменя само маркуча все пак от хигиенни съображения. Виждам, че го има в различни сайтове и навсякъде е изчерпан. Някой има ли представа от къде мога да го купя или поне къде да следя, ако знаете да зареждат някъде?

Това може би: https://visvitalisbg.com/product/medela-rezerven-markuch-za-swing-maxi-990275

# 647
Няма досег, ако не стане някоя издънка, аз моя успешно го напълних с кърма Grinning

Аз лично смених маркуч, фунията за гърда и малките бели клапи на жълтата джаджа, които помагат за вакуума.

[video][/video]

А защо маркуч точно? Той няма досег попринип с кърмата. По-скоро силиконовият накрайник на фунията се сменя от хигиенна гледна точка.

# 648
  • София
Да, само това е налично, но моята не е макси, а е с единичния маркуч.

Това може би: https://visvitalisbg.com/product/medela-rezerven-markuch-za-swing-maxi-990275

# 649
  • ...
Консумативите на Месела наистина ги няма в наличност. Проверете в олх, базар или Амазон.

# 650
Преди две седмици си купих маркуче за помпата от магазин Мое бебе Слънчице. Ето сайта им https://moebebe.com/
Но там го няма. Имаше и други резервни части в магазина. Имат и фейсбук, ако искате намерете ги и им пишете, може да ви пратят, ако не можете да отидете на място.

# 651
  • София
Благодаря ви! Ще потърся.

# 652
Здравейте мами 🌷 Включвам се с може би малко глупав въпрос 😊 Лятото,живот и здраве трябва да се роди първото ми бебче и се чудя много как трябва да го обличам с къс или дълъг ръкав? Някъде бях чела,че трябвало с дълъг защото то си било свикнало на по-топличко...все пак началото на юли си е доста топло.Да не го прегрея се чудя...🤷🏻♀

# 653
Големият ми син се роди лятото, освен за по-хладните вечери и дни, си беше по-къс ръкав. Като спи го намятах с тънко одеяло

# 654
С къс ръкав.

# 655
Зависи колко градуса поддържате вкъщи и колко ще седите навън. Аз бих приготвила и дрешки с дълъг ръкав и бих наблюдавала детето. Критерий дали му е топло са главата и торса, а не крайниците и по това бих се ориентирала.
Води се, че "правилото" е детето да е една идея по-облечено от родителите или 1 дрешка в повече. Лятото не ми звучи съвсем разумно това, но просто проверявайте периодично дали е много загрято или обратното. (не с термометър температурата да не се вкарате излишно в драми, а само на допир)

# 656
  • София
Моят син се роди в края на май месец. Началото на юни беше хладно и у дома го обличах с гащеризони с дълъг ръкав.
Лятото изкара с гащеризони потници и с къс ръкав. Чорапи слагах при по-хладно време.
Вечер спеше с летен спален чувал.

# 657
Май месец и юли има разлика.

# 658
Моя син е роден на 6.7 . Изпукахме от жега!! Абсурд беше да е облечен с дълъг ръкав. Даже само по едно подир къс ръкав съм го извеждала. Като си представя и количката как го спарваше .. имах и тънка пелена за всеки случай.

# 659
Моя син е роден на 6.7 . Изпукахме от жега!! Абсурд беше да е облечен с дълъг ръкав. Даже само по едно подир къс ръкав съм го извеждала. Като си представя и количката как го спарваше .. имах и тънка пелена за всеки случай.

+1 за облеклото и пеленката 😊
Боди с къс ръкав и много рядко пеленка отгоре му. На 28.07 се излюпи. И вечер прозореца отворен.

Общи условия

Активация на акаунт