Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 123
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Мострите са си супер! Пликовете си бяха сухи и нямаше течове.

# 211
  • Балчик
Пратка от Мейкъп, отлично опакована. Познавам само Zen, моят е на привършване и взех 100 мл за 90 лв.
Charriol го взех заради посоченото сходство във Фрагрантика с Miracle forever. Ами нищо общо, но е приятен. Жив суров ябълков щрудел е, усещам и сурови кори, и канела и ябълка.
Furiosa ми мирише на сухи треви, липа на нещо много познато, май че на Дона Карън Голд, макар Фрагрантика да мълчи по въпроса.
А Лагуна ме изненада много приятно, очаквах по-блудкав аромат, но мирише на приятна козметика.

# 212
Честити! За мен Charriol и Furiosa бяха страшни находки. И двата са много богати и търпят страхотно (и то неочаквано приятно) развитие!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:57 от tuali

# 213
За пръв път поръчах от Майкъп два броя мъжки
 Charriol Infinite Celtic Ultimate, след така добре написаната рекомендация на съфорумеца...
Знам си аз, че не трябва да се записвам в темата, че ми е слаб ангела, ма айде:)
Единият е за мъжът ми другият за подарък.
Дано се харесат! Прочетох тук, че давали подаръци  от Майкъп и като една пестелива женаи веднага  се обадих, да не съм валат...
Несесери за абонати от над година каза момичето! Дискримаинация 😂

За себе си съм се зарекла за месец октомври да поръчам само 1!!!!!! Парфюм! Начи ако се отметна да сваля 3 кила дано😂😂🤪🤪🤣🤣
Заклех се!

Та днес по препоръка си заръчах Rasasi Qasamat Bareeq, от Елинор. Доста наподобявал maison francis kurkdjian baccarat rouge 540 и бил много траен. Като дойде ще се опитам да напиша ревю, вероятно ще е нещо състоящо се от 3 до 5 изречения, толкова си мога да описвам аромати😂
Забравих да си въведа кода June, обадих се, попаднах на много любезно момиче, каза че ще го опраиви ръчно и ще си имам отстъпка.
Чакам го в понеделник.
За мъжките казаха четвъртък.

Ааааа, и все още сме септември да уточним само😂😂🤪🤪🤣🤣

# 214
Jacklin,
Жалко, че мейкъп са такива стисни, не знаех, че несесерите били само за едногодишни абонати. Не си изпуснала кой знае какво, де.
Обаче клетвата за трите кила е много тежка. При нашите темпове тук, ще се свършим, че и на минус килограми ще се докараме 😂😂😂

# 215
Имам отговор от ЕМаг Simple Smile Благодарят за обратната връзка и ще разгледат случая с търговеца!

# 216
  • Sofia
Аз си поръчах един Коко Мадмоазел ЕДП и май няма да има повече парфюми, защото скоро ще родя, а като имам бебе не обичам нищо да заглушава този прекрасен аромат. Всякакви минита трябва да изпръскам за месец и половина Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 16:22 от janin4eto_87

# 217
  • София
От Елинор ме зарадваха, че сетчето - Bvlgari the omnia purse spray collection ме чака Simple Smile Нямам търпение. Супер, супер. Усещам, че прекалих и спирам вече. Само в понеделник да пристигнат мостричките от парфюми шоп и от Парфимо чакам козметика и един парфюм, който имам, ама да имам още един, нали. Обмислям 2 месеца да не поръчвам нищо.

# 218
  • София
Jacklin Rasasi Qasamat Bareeq тествах преди дни в най-добрия ми приятел. Каза, че е обсебен от този парфюм и, че ако не го носи 2 дни, почва да му липсва 🙃😁. Страхотен е! Абсолютен унисекс за мен, много поглъщаш и супер секси ❤️. Ще го подарявам на ММ, за да мога да го нося и аз понякога.

# 219
Въх, Мишке, как унисекс бе?! Начи па ще намаже мъжът ми.. На какво мирише я кажи малко, че ми е любопитно?

# 220
  • София
Хахаха, ами баш ми е унисекс на мене. Мирише много секси, ама много. За мен поне, та и да намаже мъжа ти ще си хепи 😁🙃. Аз бих го носила 100%. Тръпчиво топъл ми беше, много ме впечатли, нищо арабско не усетих, мирише си на европейско 😁. Трайността каза че е чудовищна, с 2-3 пръс и след пране каза че целия гардероб мирише на Барека ❤️.

# 221
  • София
Eй, сега ми изскочи в Парфимо Bois Dore тестер  за 67 лв, да уточня, няма го, но е бил на такава цена. Направо хлъцнах.

# 222
  • при морето
-spam292- читав сайт ли е,момичета?
Зимна,читав е,много пъти е коментиран.

И как,моля,да поръчам като нито телефон,нито адрес онлайн откривам?Аз ли нещо не схващам?

# 223
  • Пловдив
Момичетата тук имат телефон на момчето от сайта и така поръчват.
Дано се включи някой да даде координатите.

# 224
-spam292- читав сайт ли е,момичета?
Зимна,читав е,много пъти е коментиран.

И как,моля,да поръчам като нито телефон,нито адрес онлайн откривам?Аз ли нещо не схващам?
На първа страница, четете.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт