Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 072
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета, Parfum bg - com ли имаха офис в Редута? Струва ми се, че някой беше писал адрес, но не можах да го открия с търсачката, а на първа страница го няма. Ще го напишете ли пак, моля. Flowers Hibiscus
За Парфимо има ли код в момента?
Ул. Георги Минчев 30 в Редута

# 436
Шанел, много благодаря! Flowers Hibiscus

# 437
  • Варна
Получих  L'instant EDTсъс смачканата кутия от parfum-bg.com. Всъщност беше съвсем, съвсем леко прегънато едното ъгълче и не бих забелязала, ако не знаех. Парфюмът си е напълно читав и хубав и топъл, както го описвате. Но се чудя дали е мой. Чувството, което изпитвам e като един My Incolence, който имам сигурно 10 години и от време пръскам, за да свърши. И получавам комплименти Wink

# 438
Здравейте Simple Smile El fragrance имат ли код за отстъпка?? 😁 Моя приятелка иска да си поръча Mon Guerlain.Благодаря ❤💕

# 439
Нямат кодове елфрагранс, не участват и в Черен петък.

# 440
Нямат кодове елфрагранс, не участват и в Черен петък.

Благодаря ти 😘

# 441
  • София
Споделям няколко интересни, според мен, попадения, на които случайно попаднах докато си разглеждах
makeup: https://makeup.bg/product/535933/
Аз всъщност го поръчах на мига, когато се появи - мисля, че на 30.09, след като толкова сам си го хвалих по-рано тук, някакси естествено ми дойде вдъхновението Laughing Когато пристигне другата седмица, ще му пусна 1-2 снимки.

# 442
  • София
 Дийтрон, много му се чудя? Дамско или мъжко е звученето на Корлофф?
Да похваля Парфюми шоп. Днес ще дойде моята поръчка и изненада, без да добавям мостра допълнително, не са ми начислили доставка.

# 443
Дамски си е отвсякъде този Корлоф!

# 444
  • София
Да похваля Парфюми шоп. Днес ще дойде моята поръчка и изненада, без да добавям мостра допълнително, не са ми начислили доставка.
Ами, зависи кой попитате. За хора със западен и типичен вкус, ще се стори може би страннен и твърде тежък, труден и най-вече неопределим. За мен, като фен на дървесни ориенталци с по-наситена локумена роза, този Корлофф ми се струва, че е унисекс, с уклон към дамската част. Говоря за предишната версия, която подозирам ще е на 90% еднаква с тази новата Интенз. Не е за на сляпо категорично, ако не сте запозната идейно с ориент/арабски композиици в роза-ууд посока. Този специално, за мен е много класна и изпипана находка, като същевремнно носи нещо различно от типичините и очаквани роза-ууд парфюми. Все пак, трябва добре да се вслушате в себе си и доколко сте склонна на такъв риск. За мен риск няма, ако харесвате роза-ууд аромати на други марки.

# 445
  • София
Ами, зависи кой попитате. За хора със западен и типичен вкус, ще се стори може би страннен и твърде тежък, труден и най-вече неопределим. За мен, като фен на дървесни ориенталци с по-наситена локумена роза, този Корлофф ми се струва, че е унисекс, с уклон към дамската част. Говоря за предишната версия, която подозирам ще е на 90% еднаква с тази новата Интенз. Не е за на сляпо категорично, ако не сте запозната идейно с ориент/арабски композиици в роза-ууд посока. Този специално, за мен е много класна и изпипана находка, като същевремнно носи нещо различно от типичините и очаквани роза-ууд парфюми. Все пак, трябва добре да се вслушате в себе си и доколко сте склонна на такъв риск. За мен риск няма, ако харесвате роза-ууд аромати на други марки.

Много харесвам комбинации роза-ауд. Абсолютен любимец ми е Диор Ауд Испахан (даже и днес съм с него). Нямам проблем и с локуменост, и с мъжки уклон.. 
В каква посока би ме побутнал на тема този Корлофф - да? не?

# 446
  • София
Много харесвам комбинации роза-ауд. Абсолютен любимец ми е Диор Ауд Испахан (даже и днес съм с него). Нямам проблем и с локуменост, и с мъжки уклон.. 
Elitsa_z - В посока Да! Даже 3 пъти да Laughing  Съотношението цена/качество при тази оферта на мейкъп е отлично. Дано само не стане като с Афнан Мирсал и да трябва после и за Корлоффа да се извинявам Smiley

# 447
  • София
Elitsa_z - В посока Да! Даже 3 пъти да Laughing  Съотношението цена/качество при тази оферта на мейкъп е отлично. Дано само не стане като с Афнан Мирсал и да трябва после и за Корлоффа да се извинявам Smiley

Аааааа, на мен Афнан Мирсал си ми хареса, няма за какво да се извиняваш Wink
Сърдечно благодаря за побутването, отивам да го отстрелям Dart

Стрелнах го. И то явно последната бройка, защото след това веднага изчезна Wink

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 13:30 от Elitsa_z

# 448
Тестерът на Gabrielle Essence от Парфимо дойде с капачка, ура! И поръчаният доста по-късно 1804 дойде заедно с него! ❤️❤️❤️

# 449
-15% на всички покупки при плащане с кредитна или дебитна карта в Дъглас

Общи условия

Активация на акаунт