Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 60 672
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Балчик
"на границата -ГКПП Капитан Андреево са конфискувани над 70 000 фалшиви парфюми"

Ами малко ли постове по всички групи във фейсбук има за продажба на "маркови" парфюми от "фалирали" магазини или за"конфискувани" парфюми.

# 736
Ееее бяха 60 000, кой добави още 10 000 Joy

# 737
  • Чукарландия
Сигурно вече сте разбрали, но и аз да се включа. 
В Мейкъп са заредили Ormonde Jayne, любим бранд, който го няма в БГ: https://makeup.bg/brand/164273/
Аз вече се разписах с много искания от години Ta'if.

Докато напишеш „Ormonde Jayne Ta`if” и е изчезнал...😂
Страшна работа! Или всички се юрват да купуват, или е бил само една бройка. В крайна сметка — вече го няма.😀

# 738
Този Нектар и аз го гледах. Имала съм класическия им и ми допада, но от години нищо друго не съм пробвала. Някой с отзиви?
Ще кажа като пристигне. Аз съм го пробвала по летища преди време, но не го помня особено.

# 739
BBella, поне две трябва да са били, защото имаше налични разфасовки от 50 и 100 мл.

Дано пак заредят. Напоследък все от този сайт са ми изкушенията.

# 740
  • Балчик
Този тестер, не пипереното Туили, а първообразът, с капачка и шалче ли идва?
https://www.parfimo.bg/hermes-twilly-d-hermes-eau-de-parfum-za-jeni-85-ml-tester/

# 741
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Здравейте! Бихте ли споделили как успявате да се ориентирате за избор на парфюм сред множеството аромати? Има ли конкретен сайт, който може да препоръчате за поръчка на мини мостри? Повечето предлагат само някои единични предложения или тестери, с по - голям мл. Ще ми се да поръчам, примерно 20 - 30 определени мостри, сред които да си харесам и поръчам дадени парфюми.

# 742
Здравейте! Бихте ли споделили как успявате да се ориентирате за избор на парфюм сред множеството аромати? Има ли конкретен сайт, който може да препоръчате за поръчка на мини мостри? Повечето предлагат само някои единични предложения или тестери, с по - голям мл. Ще ми се да поръчам, примерно 20 - 30 определени мостри, сред които да си харесам и поръчам дадени парфюми.

Български сайтове, които предлагат, са brasty, нотино, като има и в други сайтове, но нямат почти никакъв избор.
Аз си поръчвам от perfumista, fragrancesampleuk с превозвач. В ибей също има хора, които продават отливки, като просто трябва да им гледаш рейтинга.

# 743
Добро утро, кой е кода за Парфимо?

# 744
Добро утро, кой е кода за Парфимо?

# 745
Азалия🌺  благодаря, не ми излиза опция безплатна доставка, но с кодовете става. Не успявам да се въздържа от поръчка Simple Smile

# 746
Привет.
Ориентираш се спрямо сезона, спрямо "доказани" аромати, модели през годините, като мирис, и трайност, като последното е относително спрямо кожа и химия.
Явно си нова в хобито. Simple Smile
Има едни 10-20 парфюма, които всяка една жена има, с които се "започва", или е имала, душкала, ползвала.
Зависи и колко пари ти се дават. Аз лично помня първият ми кой е. Simple Smile
След което с времето си изграждаш вкус и стил, и започваш и да експериментираш, но не е задължително да се влиза навътре в нишови брандове и да се плащат безумни суми за аромати, като в същото време пак да имаш качествени такива. Wink
Ако си в София, едно от първите ти неща е почваш да ходиш често в Бюти Зоун/Дъглас и почваш да душкаш.
За Шанел отиваш в Прити Шоп/Нотос на Гладстон. В Гугъл ще видиш координати. Това е официалният вносител за България.

# 747
  • Пловдив
Поръчките от Brasty за колко работни дни пристигат?

# 748
  • София
Поръчките от Brasty за колко работни дни пристигат?

И аз се чудех?

# 749
Brasty са доста бавни. Моя опит с тях е 14-16 дни.

Общи условия

Активация на акаунт