Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 184
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Сега, тези кодове с 5 лв. отстъпка, не са за РД, такъв код и аз получих в началото на месеца, но никъде не беше посочено, че е за РД, освен това, те откъде знаят за каква сума ще пазарувам, че ми дават отстъпка 5 лв.
В условията им пише, че отстъпката за РД е 10 лв., или 5 лв., ако пазаруваш над/под 59 лв. и тази отстъпка автоматично се добавя при поръчката, а не се въвеждат кодове, изобщо тези кодове за 5 лв. и отстъпките за РД са различни неща, да не се правят на тарикати на дребно.

# 346
Ами, не знам. В имейла изрично ми беше подчертано, че трябва да го използвам до 4.10.20 и реших, че е за РД.

# 347
  • Чукарландия
Получих LPRN Back Perfecto edp тестер от Парфимо.
На каква цена беше, че го обещах на сестра ми като изпадне, а съм се отплеснала...
Благодаря!

Взех го за 74,80лв., после стана 77лв. и горе-долу май на такава цена се задържа. С малко дреболийки и код с -11лв. излезе на далавера Simple Smile.

Аз го купих март месец от Нотино - 100 мл/62.20 лв. Тестер с капачка. 😉

# 348
  • Sofia
Ами, не знам. В имейла изрично ми беше подчертано, че трябва да го използвам до 4.10.20 и реших, че е за РД.
И аз получих такъв, а не съм имала рожден ден..

# 349
И аз получих такъв, а не съм имала рожден ден..
Мен явно са ме пропуснали... Sad
Нямам имейл за отстъпка

# 350
За мен просто имат проблем със сайта.
Моята регистрация в makeup е от зимата. За рожденният ми ден не съм получавала никакъв имейл, а отстъпката я видях вече в имейла с потвърждение на поръчката. Дори и в сайта им при финализиране на поръчката нямаше отстъпка.
Та споделих това на мои приятелки и си направиха регистрации може би в началото на лятото в сайта им и те не получиха никакви отстъпки за рожден ден, нито имейли, нито при потвърждението на поръчката. Явно имат проблеми от скоро с тези отстъпки и на по-нови регистрации няма такива.

# 351
И аз се ослушвах за отстъпка покрай рожденният си ден тази година, нищо не ми пратиха, а поръчвам от тях от доста време.
Срамота е обаче с тези 5 и 10 лв, какви обороти им правим понякога, особено на сайтове като Парфимо.
Поне едни 20% ми се струват резонни, ама никой не ме пита.
Дали скоро се очаква ново намаление в Дъглас?

# 352
  • София
Я вижте на какво попаднах.

# 353
Здравейте дами! Hug Много бих искала да ми кажете ако имате информация за тези два сайта дали парфюмите в от тях са оригинални.
Ето и сайтовете:
https://www.testeri.bg/
https://www.perfume.bg/
За testeri.bg знам от моята шефка ,че били качествени защото тя си е поръчвала от там ,но все пак искам по субективно мнение. Ще се радвам да чуя вашите мнения! Успешен ден ! HeartHugJoy

# 354
  • ново
Оригинални ментета или качествени имитации са тестери.бг, както си изберете.

# 355
Най-сетне тази красота и онлайн....
https://makeup.bg/product/525213/

# 356
Оригинални ментета или качествени имитации са тестери.бг, както си изберете.
Добре казано! Joy

# 357
  • Sofia
Чакам от Нотино едно околоочно кремче на Ести.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 11:17 от Tatti

# 358
  • София
А иначе, точно вчера забърсах една поръчка Дженита от Нотино. Бърза доставка, парфюмчетата са симпатични. На място имаше интересни неща за тест, а консултантът (нов младеж, поне аз не съм го виждала досега) определено знае защо е там, рядко в България съм срещала някой от този бранш, който да си разбира толкова от работата (изключвам Калин, разбира се, той е друга вселена Heart)

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 11:16 от Tatti

# 359
Разочарована съм от https://makeup.bg/, циганят се на дребно.
Миналата седмица имах рожден ден и реших да питам мога ли да ползвам отстъпка за РД и как (имам регистрация в сайта и поръчки). Според условията в сайта им седмица преди РД трябваше да получа поздравителен мейл и при поръчка автоматично да ми се приспаднат 10 лв. при сума над 59 лв., или - 5 лв. при сума под 59 лв. Нито поздравителен мейл получих, нито отстъпка ми се формираше. Отговориха, че ще направят запитван към IT отдела им и ще се свържат с мен през тази седмица, още не съм получила окончателен отговор, пък парфюма който исках междувременно се изчерпа.
Ами мина ми желанието и мерака да поръчвам от тях.

Писала съм и аз в предни теми за подобен случай. Хич не става въпрос за техните 5лв. или 10лв., а за отношението. Дамата не бих я нарекла любезна и това, че от 100 кладенеца ми изкара вода, за да извърти нещата не ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт