Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 086
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Така сме ги опердашили, че вече няма 50-ци от Myrrh&Tonka-та 😀
Аз това го пропуснах, та ако може линк?

Заповядай! Пак има 50мл, малко са вдигнали цената, но пак е много добре https://www.parfimo.bg/jo-malone-myrrh-tonka-odekoloni/?utm_sour … b834500a60a180513

# 496
Мисля, че виновникът за появата на Myrrh&Tonka в Парфимо съм аз. Grinning Онзи ден ми дадоха да го помириша в Delirium и аз както бях скептична за Jo Malone, останах поразена колко е красив, интересен и най-важното траен (по принцип знаех, че не са много трайни техните аромати, тъй като са одеколони). Не ми се даваха обаче толкова пари и не го купих. От любопитство вкъщи го потърсих в Парфимо, но нямаше наличност. Натиснах "Следи наличност" и на другия ден (вчера) ми пратиха имейл, че го има наличен. Grinning И сега отново съм пред дилема дали да не го купя, въпреки че пак попрекалих в последно време.

# 497
И мен ме известиха с мейл за появата му. Явно доста отдавна съм цъкнала известията, дори не помнех кога последно съм го търсила.

# 498
  • sofia
Eто снимчица на днешната плячка. Simple Smile

Джемма, това ли е  старата версия на L'instant EDT?

# 499
  • Балчик
Eто снимчица на днешната плячка. Simple Smile

Джемма, това ли е  старата версия на L'instant EDT?
Да, новата е тази:
https://fragrances.bg/guerlain-l-instant-edt-100ml-for-women-without-package

# 500
  • sofia
Значи съм се заблудила, благодаря ти. Как е като трайност, четох тук, че тоалетната вода е по- харесвана, трайна ли е?

# 501
За мен Линстант е един от най- трайните парфюми. Усещам го цял ден, даже и след душ.
Днес в Нотино взех поръчка с имитационни, но взех и един Бушерон за подарък. Питах за мострата на Воче, дали мога от място да я взема, но били свършили. Дори не предложиха нещо друго, все пак покупката ни не беше за малко пари. Малко разочароващо, но...живи и здрави...

# 502
  • Sofia
За Линстант помня, че бях на среща с едно момче и седмица по-късно се шегуваше, че съм все едно още в колата 😁

# 503
Sonadora, ми свършили са мострите на Voce-то, я! Виж на колко народ разпратиха по пощата мостри. Не че някой ги е получил, де. 😂😂😂

# 504
  • sofia
Благодаря ви, момичета.

# 505
От Нотино чакам Rasasi pour elle zebra,трябваше ми един коментар на Deetron да натисна бутончето “купи”,бях чела и други отзиви,мисля че ще се впише добре в групата ми “секси модерни ориенталци с европейско звучене”:)

# 506
  • Балчик
Аз за първи път пробвам ЕДТ, още го усещам на китката си, пръснах като го взех от Спиди. Иначе от ЕДП имам втори флакон и той е с убийствена трайност.
Първоначално си приличат, но сега ЕДТ е различен, но е много хубав. Аз изобщо Герлен го обичам, силно мои са ароматите им. Те и като брой преобладават в колекцията ми. Simple Smile

# 507
Случайно ми излезе и е наличен, а това е рядкост. Не съм пазарувала от сайта.
https://parfium.bg/montale-sensual-instinct-uniseks-parfyum-edp? … WuJyonMwpc#p66479

# 508
  • Sofia
И във Венера го има.

# 509
Днес получих това съкровище от parfumi-shop

Тестер с капачка и празен ход, без кутия.
Не знам защо, но много се страхувах от това "отмъщение", а то се оказа голям сладур Simple Smile. Много красива, сериозна, плътна, тъмно червена роза. Влюбих се, а не съм голяма почитателка на рози. Това е първия ми парфюм на Джулиет, май ще има още Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт