Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 089
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за споделянето на Jo Malone 🌷
Поръчах 🤗 През изминалия месец бях послушна, само с 1 нов парфюм.
Ако някой търси, цена 102.30 лв\ 100 мл - с код antoanet11/ продукт e
https://www.parfimo.bg/narciso-rodriguez-pure-musc-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml/
Допълвам: 125 мл/61.40 лв
https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-le-male-aviator-eau-de … je-125-ml-tester/

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 23:10 от Ellinor*

# 481
  • До сърцето...
Страшно разочарована съм от парфюм, закупен от Нотино.
Скрит текст:
Добре, че обърнахте внимание. Аз ви подведох. Прощавайте.

Доколкото виждам, въпросният парфюм е закупен от Парфимо, а не от Нотино. Съдейки по снимката на поръчката - втория цитат (в скрития текст).

# 482
  • Sofia
И аз благодаря за споделянето на Джо Малоун. 🌺 Отдавна искам нещо на марката, та го пернах.

# 483
Така сме ги опердашили, че вече няма 50-ци от Myrrh&Tonka-та 😀

# 484
Така сме ги опердашили, че вече няма 50-ци от Myrrh&Tonka-та 😀
Аз това го пропуснах, та ако може линк?

# 485
Да се похваля от Makeup. Получих днес за ММ CAROLINA HERRERA - тестер, който трябваше да е без капачка. Приятно ни изненадаха, пристигна с капачка. Simple Smile

няма смисъл да хвалите сайта точно за това, не те са сложили капачката върху бутилката

# 486
😀 Чета темата и виждам, че се коментират тестерите, дали са с капачки или не. Може да изтриете съобщението.
Да се похваля от Makeup. Получих днес за ММ CAROLINA HERRERA - тестер, който трябваше да е без капачка. Приятно ни изненадаха, пристигна с капачка. Simple Smile

няма смисъл да хвалите сайта точно за това, не те са сложили капачката върху бутилката

# 487
Добре, че обърнахте внимание. Аз ви подведох. Прощавайте.

Аз също имам 2 парфюма поръчани от Парфимо(тестери) Zadig&Voltarie This is her.. Никаква трайност.30 мин.Имала съм парфюма от Ук- съвсем по-друг начин-трайност,аромат.

# 488
  • София
Моят This is her също е тестер и от Парфимо. Нямам проблем с трайността.

# 489
  • Балчик
За някои е снешно и не вярват, но съм го чувала от известни блогери и сама се уверих в това, че ароматът трябва да отлежи, когато е пътувал, т.е не е бил в покой. Действително звучи по друг начин.
Сигурно има лигично обяснение, но не ме интересува. Винаги пробвам  на китката от любопитство, а го ползвам пълноценно най-малко след 2-3 дни. Нямам проблеми с ароматите., освен реформулираните и леките водици, които са по принцип нетрайни.
Взех си Инсоленса от Мейкъо, старата версия и паралелно ги сравних с новата.
Ами не, не са същите. Старата я имах преди години и като купих новата ми звучеше същото, явно я бях позабравила. Но при паралелен тест-не, в полза на старата.

Сега отивам да взема от офиса на Спиди старата версия на L'instant EDT. Имала съм и имам старата ЕДП, но отдавна исках и ЕДТ, а и наскоро пак ми припомнихте за нея. Ту се появяваше, ту изчезваше в мейкъп и реших да я взема, докато все още я има. Беше 55 лв дълго време, все отлагах, сега за 61 я взех, от страх да не изчезне съвсем.

И от Еконт ще взема споделения вчера Мис Диор льо парфам. Отдавна го издирвам, навсякъде, където показваше наличност ми го отказваха. И сега не таях надежда, но ми го изпратиха от parfium.bg.

# 490
Моят This is her също е тестер и от Парфимо. Нямам проблем с трайността.

Не знам Mia Simple Smile Нашите,тогава направих поръчка на 2 , наистина никаква трайност нямаха.Моята приятелка го е ползвала преди,не са поръчка на сляпо. Писах до съпорт и тн... Нищо.Както и да е.Преглътнах го. Тогава поръчах от този сайт,защото доста от вас го препоръчват. Два дена преди това, бях пуснала поръчка и за Лалик Аметист. Той беше поръчка на сляпо,нямах очаквания за него.А ми него  го подарих,не е лош,но не е моят.За него не мога да дам мнение.То трайноста знам,че си е индивидуална.Но специално за Zadig& Volter- останах разочарована.Повече не съм поръчвала от Парфимо.

# 491
  • София
Странно наистина. Аз така чета, че Mon не им е траен и ми е странно. Наистина е до кожа, хормони, сезон, пръскания. С this is her не пръскам по два пъти, както е при силните и тежки парфюми,но 30 минути абсурд. Ако си от по-голям град, бих те посъветвала да ги тестваш в някоя парфюмерия паралелно. Ако имах шишенце, щях да ти пратя от моя, за да сравниш.

# 492
Странно наистина. Аз така чета, че Mon не им е траен и ми е странно. Наистина е до кожа, хормони, сезон, пръскания. С this is her не пръскам по два пъти, както е при силните и тежки парфюми,но 30 минути абсурд. Ако си от по-голям град, бих те посъветвала да ги тестваш в някоя парфюмерия паралелно. Ако имах шишенце, щях да ти пратя от моя, за да сравниш.

Да не искам да плюя сайта,не ме разбирайте погрешно.Както споменах,тествала съм го преди. Моят свърши вече 😁.Траен,не траен изпръсках го.Но повече ,не бих повторила поръчка за сега от там.Макар,че имат много добри цени и се изкушавам.Аз ли дръпнах късата клечка,не знам.Хвана ме яд малко,защото парфюмчето е много хубаво.Ще го поръчам от друг да видя как ще е. И аз не пръскам по 2-ти 😁. Но трайноста беше 30 мин при мен,а при моята позната също.Даже околните не усещаха нищо... Кофти. Simple Smile Хубав и ползотворен уикенд.

# 493
Обикновено избягвам да се включвам в такива дискусии, но сега не се стръпях.

Не претендирам, че съм ескперт, нито че познавам отлично This is Her.

Но, от парфимо имам поръчани над 4-5 тестера точно на този аромат, и никога не съм имала проблеми с трайността. Или пък съмнение в оригиналността.

Точно от там преди време имаше “грешка” в цената на Mon Intense. Поръчах го с идеята, че ще е нещо повече от оригиналния, който категорично не харесвам.
Е, нито беше повече, нито беше по-траен. Поне при мен. Трайност час максимум.

С две думи искам да кажа, недейте да заклеймявате даден сайт, който по принцип е сред читавите, така бързо. Много често, да не кажа почти винаги, проблемът е в нашия телевизор или по-скоро кожа Simple Smile)

# 494
  • Балчик
Eто снимчица на днешната плячка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт