Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 059
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Да в Парадайз и ма казаха, че ги има и в Сердиката, но съм била отдавна там.

# 466
Отказаха ми днес поръчката за Santal Blanc от Парфимо. Стоеше потвърдена до днес по обяд, но ми звъннаха и се извиниха, че няма да могат да го доставят. Някакси го очаквах и не бях изненадана. Не му е било сега времето явно. Simple Smile

Нотино – козметика и това малко бебче мини Chloe Nomade 20 ml Hug :
Скрит текст:

# 467
  • В един копнеж!
Страшно разочарована съм от парфюм, закупен от Нотино.  Същият го взех от Венера Козметикс, цял ден се усещаше. Този... След има няма 3 часа, абсолютно изчезва. Няма кожа, няма дрехи. И двата са EDP. Повече парфюм от там-не.

# 468
Провери ли им партидите, година на производство..?Да не би кучето да е заровено другаде. Просто ми е странно нотино нарочно да продават нетрайни/разредени парфюми.

# 469
Чаровнице, палава си, ама не се прави така. Sweat SmileSunglasses
Сега ще ти кажа как се прави, и от името и на другите със сигурност.
Но, нищо, явно си нова.
А се прави така - казваш кой е парфюмът, правиш снимки и на двата - кутия и бутилка (шише) отгоре, отдолу, отстрани, отпред, отзад, постваш тук, разискваме, като паралелно се "оплакваш" на Нотино (или който и да е друг) с обратен мейл с приложени снимки. Wink

# 470
  • ново
Еnchantress, ще споделиш ли за кой парфюм става дума? Може да предпазиш някого да не го поръча. Благодаря Flowers Hibiscus

# 471
  • Балчик
Ако някой страда по тази рядко срещана красота:
https://parfium.bg/christian-dior-miss-dior-le-parfum-2012-damsk … fium-bez-opakovka

# 472
  • В един копнеж!
Казвам веднага. Elie Saab-Le Parfum. Допълвам, че е тестер.
Съжалявам. По скоро чета дискусиите ви. Рядко пиша тук.
Прилагам снимки. Надписите са щампирани.
Кутията замина в кофата още при отварянето при доставката. Старият флакон също. Не съм очаквала такова разминаване.
Скрит текст:

# 473
Че в Нотино, продават ли тестери?

# 474
Нотино от поне две години не предлагат тестери .....

# 475
Отказаха ми днес поръчката за Santal Blanc от Парфимо. Стоеше потвърдена до днес по обяд, но ми звъннаха и се извиниха, че няма да могат да го доставят. Някакси го очаквах и не бях изненадана. Не му е било сега времето явно. Simple Smile

Нотино – козметика и това малко бебче мини Chloe Nomade 20 ml Hug :
Скрит текст:

И на една приятелка отказаха орхидеята. Така се зарадвах, като я видях, защото знам, че и е любим. Пратих и линк и кода за отстъпка, поръча и днес са и отказали. Системата бавно ъпдейтвала или нещо такова. Тоест показвало е наличност, но не е имало такава. Нищо де, ще следи, цената беше чудна и ако нямах ен на брой орхидеи щях и аз да я думна. Нищо че съм на парфюмна диета, по едно парче "шоколад" е позволено, даже желателно.

# 476
  • В един копнеж!
Добре, че обърнахте внимание. Аз ви подведох. Прощавайте.

# 477
Аз го мирисах в шоу рума/магазина им (на Нотино) точно Le Parfum Elie Saab и го сложих в уиш листата си, защото ме впечатли с женственост и изразителност, а на блотер и китка издържа по трайност най-много от всички тествани тогава за деня. Паралелно с Le Parfum in White Elie Saab, който ме остави безразлична, твърде коректен и неотличаващ се за мен.

Това е Парфимо, да, различни са сайтовете.

# 478
  • ново
Аз го имам от мейкъп, уникална трайност, тестер е. На дъното има надпис, но изобщо не се чете. С много усилия различих, че пише tester. Опитах да снимам, но не се получава.

# 479
Да се похваля от Makeup. Получих днес за ММ CAROLINA HERRERA - тестер, който трябваше да е без капачка. Приятно ни изненадаха, пристигна с капачка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт