Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 969
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 120
  • London
На мен ми е пределно ясно защо Ангел е с три провалени дълги връзки. Няма кой да търпи муньо дълго.

# 121
  • София
Пък аз така му съчуствах,докато разказваше за първата си жена,чак яд ме хвана.
Непонятно ми е как никой не го закача за нищо.Дори и за двете глоби ,които причини,пак никой не нададе глас.
Дори неспящото око на дружинната не отчита цялото нищоправене около Ангел.

# 122
Пък аз така му съчуствах,докато разказваше за първата си жена,чак яд ме хвана.
Непонятно ми е как никой не го закача за нищо.Дори и за двете глоби ,които причини,пак никой не нададе глас.
Дори неспящото око на дружинната не отчита цялото нищоправене около Ангел.
Аз съм пропуснала житието-битие на Ангел. Какво е разказвал за жената? Че ми стана любопитно.Моля, кажи накратко

# 123
  • София
Скрит текст:
И аз мисля, че Илиян точно затова е влязъл във Фермата - да набере популярност.
Е, и почти всички останали, де. Simple Smile
Aбсолютно на същото мнение съм.Влязал е,за да се покаже,да си рекламира "бизнеса" с йога сеанси и си излезе.Той сам си каза,в Преди обед,че знае,че не е много силен играч,чисто физически и не е очаквал да стигне далеч.
Аз пък съжалявам,че напусна играта.100 пъти ще предпочета състезатели като йогата пред такива като Борислав,масовка,който никой няма да запомни.Нищо интересно около мен,по цял ден трака по покривите и толкова...е,какво да му гледам.
Много ми грознеят ушите му,срамота е,че не ги е корегирал.Точно куклата на Куку.
Скрит текст:
Йогата трябва да мисли умно и да кандидатира човек,който има реален шанс срещу Боби за гласовете.Надежда няма,но Ангел би бил по-успешен избор.Аз например искам да видя Калоян фермер,но той май не е от хората на Йогата.

Има нещо между Даяна и Данчо,което ако задълбее още,ще е мега грозно.Данчо във визитката си казва,че точно преди да влезе във фермата се е сгодил.Даяна имам съмнения,че още е с Ники Илиев,щом наскоро са ги видяли на морето заедно..е,що за наглост и неуважение ако и двамата имат половинки пък си флиртуват в ефир?!

Е малко прекалено ми се вижда това - явно не му пречат чак толкова на човека, че да се подложи съзнателно на операция, защото му били големи ушите - ами явно и така го харесват.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 23:42 от Zverche84

# 124
  • USA
Напротив,има големи последици на образа на Ангел.Това,че никой не му прави скандали за кучешката храна,не значи,че в главите си вече не са отписали Ангел.Пък може и да е имало забележки и порицание,което на нас не е излъчено.
Дори ние зрителите вече не го харесваме поради ред причини,включително и тази с яденето на храната на кучетата.Всъщност той не е ял.Всички отборно ядоха от хляба по инициатива на Ангел.
А пилешките кокали всъщност не бяха за кучетата,а остатъци от гозбите на Даяна и Жанета.Санционираха го,защото им даде кокалите,които са опасни за преглъщане и така или иначе не са били предназначени за тях(кучетата).
Ангел е добряга някак си,но това село в него толкова много избива,че някак си ми е трудно да му симпатизирам.Но го предпочитам пред Борислав,който е толкова скучен,безинтересен и ненужен като образ.

За ушите,съмнявам се,че има човек,който да се харесва с такива уши.Операцията чувам,че е мн болезнена,пък и струва пари,които той може да не иска да харчи.Има си причини да се търпи така,аз не бих.

# 125
Със сигурност Борислав е страдал заради ушите си, пише го и във визитката му:

Цитат
В училище страдал, защото му се присмивали заради ушите.

Даа, децата са жестоки, и не само децата...

А ако човек цени и уважава себе си като личност, би могъл да се приеме и да е в мир със себе си И с такива несъвършенства.
 Познавам човек с корекции на ушите, два пъти му правиха операции като малък - пак си е със стърчащи уши.
Е, не казвам, че не могат да се коригират, но - въпрос на приоритети.

# 126
  • София
Мравчице-за Ангел историята.
Той бил шофьор на камион и доста отсъствал.Малко встрани,но във ФБ някакъв писа,че трафикант бил и като цяло го описа като гадняр.Та пътувал си той и забелязвал жена му как охладнява към него.Наел дедектив и скоро имал и доказателства.Решил да даде последен шанс-две вратички-да спре да върти волана или да се преместят в по-голям град.Но жената категорично затворила и двете врати.Аз поне усетих как му е тежко,разказвайки,как си докосна сърцето,как сподели,че ще затвори и забрави доказателствата,но да са заедно.Като цяло това беше и му съчуствах.

# 127
  • London
Много мъже гледат на пластичната хирургия като на нещо за жени или не я приемат. Поне с такова впечатление съм останала от разговори на тази тема с мъже.

Авиком, то това е историята, която той разказва, ама оная женица какво ли има да каже? Никой не бяга от хубавото, веднъж да речем проблема да е бил в жената ама цели три пъти да те натирят не е зле да се замислиш дали проблема не е в теб - колко пъти си е измил краката след работа, колко пъти се е стърпял да  НЕ се изпърди на масата, да се държи с жена си като с циганка на пазара. Някак тия неща са му присъщи и едва ли много жени им се радват та набързо палят кънките.

# 128
  • София
Аз пък вече не му и забелязвам ушите на Боби, симпатизирам му, има хубаво семейство и изглежда в мир със себе си. Просто е нормален човек, тук го заклеймиха за част от масовката...

Иначе аз нямам много против любовни трепети да има, стига да не е пошло и да не са замесени обвързани хора като Данчо... 🙄 Не ща да има пак сълзливи писма в ефир. Грозно ми е как ги бутат с Даяна в тая посока и продукция, че и някои фермери.

# 129
Мен например ме учудва, че никой не е взел мерки да оправи зъбите на Дана, нещо съвсем поправимо и достъпно.
Не, не са съвсем без пари брекетите, но не са и толкова скъпи, а определено я загрозява този дефект. А пък и до говорен дефект води. Но, предполагам, има си някакви причини...

И аз съм така - когато някой ми е симпатичен, изобщо не ме впечатляват несъвършенствата във външността му, много бързо свиквам с тях. Но, ако ме дразни - може да е най-красивият човек на света - не мога да му оценя красотата. Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 20:19 от Ензим

# 130
  • USA
Ествествено,че е масовка.Колко пъти досега са го дали в кадър? 2-3 пъти.Добре,че беше дуела,че да го видим и него.Трака си по покрива и така цял сезон.Въобще не искам такива участници в предаването,който с нищо не изпъкват или будят интерес.
Предпочитам конфронтрациите между Милена и Надя,освен,че е интересно,и показва хората що за хора са.
Евентуално сега ако стане фермер и се разгърне като образ.
Също така не ме интересува какъв баща и съпруг е,това предаване да не е за семейни кой е по-по-най.

На Дана зъбите са поправими да,ако има да извади от джоба 3-4 000 лв за брекети.

# 131
Честно казано  и мен ушите на Боби почти не ме дразнят. Или ще се изкажа така : ако гледам фейса му, като човешки индивид - забелязвам ушите му, да.Но, когато  погледна на него, като на баща, като на професионалист, като на човек, който излъчва ведрина, адекватност, възпитание,  физическа форма, воля ,добронамереност - в тези моменти,  почти не  обръщам внимание на ушите му.Говори толкова топло и ласкаво за децато си...
Да, той работеше и не беше пред камерите нон стоп, но мисля, че ще дойде и неговото време, и някак си съм убедена,че няма да е брутален и смешник.Точно обратното.

А що се отнася до Йогито, да беше добре да го погледаме още малко, но Милена и тук се набърка с манипулативна стратегия. Чудя се,защо Илиан й се върза и реши, съдбата да натовари с избор.Колко по- лесно щеше да бъде,ако беше извикал, Асен, н- р.
Но Милена редеше пъзела, това се видя.

# 132
  • София
И мен въобще не ме дразнят ушите му, за момента ми е фаворит даже. Много го харесвам и се радвам, че остана.

# 133
  • Велико Търново
Присъединявам се към отбора, харесващ и подкрепящ Борислав. За мен също е един от предпочитаните за победител. Нищо че уж бил 'масовка". Между другото - леко грозничко звучи това.

# 134
  • София
Не очаквах този избор. 😀

Общи условия

Активация на акаунт