Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 925
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 225
Те не са подходяща двойка. Може да се закачат - време да минава, лаф да става, но Петър е доста умен, симпатичен, забавен и закачлив, а Жанета е клише, което бързо става безинтересно.

На мен пък ми е много сладка и естествена. Типична жена, която не се притеснява да бъде себе си и няма нужда да си го мери с мъжете и да се доказва пред тях и пред публиката.
На всеки истински мъж му трябва точно така женица. Но повечето мъжове днешно време търсят работещата, само осигуряваща се слугиня, за която не се налага да се налага да се грижат, а само да вземат от нея квото могат, докато я баламосват, че я уважават и и се възхищават за силата и борбеността. А реално една жена изобщо не трябва да и се налага да е силна, но путьовците-егоисти си търсят силни жени за да конпенсират за тяхната слабост и да им е по-лек и безгрижен животеца.

Петър си е точно грубиянин както го нарече Жанета. Калоян е много по-фин, по сенситивен  към жените, по-човечен и като цяло по-симпатичен от Петър

Явно съм от "путьовците-егоисти", но осъзнато го предпочитам пред това да съм "истински мъж".

# 226
Леле, Направо като лозунг си го представих:

"Всяка истинска жена - държанка!" (Да не кажа друга дума)

Ааа, не забравяй и финалното изречение - Благодаря Ви, доктор Енчев. Joy

# 227
Кое и е сладкото и естественото на Жанета? Дори не визирам физиката ѝ. Нито поведението е естествено, нито гласът страстно присипнал, нито пък страстната поза под ледената вода. Коя нормална жена ще се къпе със студена вода и ще прави стойки? Много мразя скъпопродаващи се евтини жени. На много подобни образи, през годините, им дадох шанс в обикновеното ми зрителско око да променят общоприетитото, но тя се оказа не от тези хора.

# 228
Къде пък чу пресипнал глас? Много нежно гласче си има жената. Не е много нормално сигурно да чупи стойки по ТВ, но това си е типично женско поведение, което мъжете колкото и да не признават - харесват. Съжaлявам, че самата аз не ги владея тия техники

# 229
  • при късмета
Много обичаш да генерализираш и обичайно погрешно. Представи си, че много мъже се отвращават от такова поведение, а това изключва всякакво харесване. Ако искат безплатен секс (това поведение за нищо друго не говори) е толкова лесно да го намерят, че тези дето сами им се бутат в ръцете ги отблъскват и отвращават

# 230
Безплатен?!? Joy Не мислА. Joy

# 231
  • при късмета
Само поведението ѝ така говори. Иначе, такива като нея, често и на това са съгласни само и само да са по ТВ. Щом и в други предавания е участвала, подозирам, че Жанета е точно от този тип, че държи да се покаже, а парите може и да не са на ръка, а показването. Мислят си, че ще имат друга изгода от "известността", но обичайно и тези им планове се провалят

# 232
къде видя да им се бута в ръцете? Според мен само ги предизвиква

# 233
Следях ви досега с интерес, ще се включа и аз вече Simple Smile Въобще не мисля че това е типично женско поведение. Според мен само плеймейтките и жените които си търсят мъже с пари се държат по такъв начин. Мъжът ми се отвращава от такива и всеки път като я види на екран му иде да я тупне с нещо ако му е пред очите 😀 Мен ме дразни , че влезе с заявка да промени мнението на всички за нея, а за 2 седмици нищо различно не видяхме от нея. Мисля че е за пиар вътре. Дразни ме,  че показва че с джуки и гърди може нищо да не правиш, да не работиш и всички да се държат мило с теб. Реално само Илиян тропна с ръка и им казваше да работят, другите ги питаха може ли да направите еди какво си.

# 234
Дали ще съобщят на Жанчето, че Ицо Стоте манекенки е починал? Те си бяха...близки.

# 235
  • при късмета
къде видя да им се бута в ръцете? Според мен само ги предизвиква
Ама изобщо не се бута на Петър в ръцете. Пък и се тръшка и циври, като не стане. Ти не го ли видя? Явно си единствена от коментиращите

# 236
Дали ще съобщят на Жанчето, че Ицо Стоте манекенки е починал? Те си бяха...близки.

Ако е вътре още, те почват да снимат предаването няколко седмици преди реалното започване по телевизията.

# 237
Защо не дадоха на всички отговорите на въпроса "С каква цел си влязъл?"

# 238
  • София
О, Жанета! О, куха лейка! Много са противни и смешни с Антония, на моменти гнусни. Може ли така да се предлагаш и да приемаш всичко за обида? Наранена била, обидена била... Ми като ти е толкова акъла, нормално. Малко ѝ е. Че и мързелива, сприхава...

# 239
Обикновено избягвам да влизам в задочен спор с хората, които коментират тук. Все пак всеки има право на мнение и преди всичко трябва да ни е забавно да си комуникираме, но този коментар направо ме същиса.
естествена? Типична жена? да се доказва пред тях?  пред публиката? истински мъж? работещата слугиня?  и т.н общо взето всяка дума.
Че какво й е естественото- устните, миглите, рев за щяло и нещяло, детското гласче, охкане и пъшкане, колко "обича" животинките, колко са сладки овчиците, ама не искам да съм фермер? -само на прима виста и то това, което съм гледала във Фермата, фалш и позьорство
типична жена?- за съжаление наистина се превръща в образец са подражание, но, не, това НЕ ТРЯБВА и не е все още типичната жена.
не престава да си вре голотиите, "работи" по сутиен- не изобщо не иска да се доказва
и за горното открито си търси публика, тя живее за това
а квалификацията "работещата слугиня" е нещо, което биха казали точно такъв тип жени като Джуката, егоистки бездарни, мързеливи и наложници, за които свободата е просто дума, а финансовата независимост е квантова физика - абсолютно непонятна. Тотални консуматори.

Не ме разбирайте погрешно, не съдя хората по външния им вид. Без значение дали има джуки или не, аз си съставям мнение на база действията и думите им. Жанет определно получи шанс да се реабилитира, да си изгради друг имидж, но в моите очи не успя и категорично си влезе в една определена графа като ключ и ключалка.

Общи условия

Активация на акаунт