На мен пък ми е много сладка и естествена. Типична жена, която не се притеснява да бъде себе си и няма нужда да си го мери с мъжете и да се доказва пред тях и пред публиката.
На всеки истински мъж му трябва точно така женица. Но повечето мъжове днешно време търсят работещата, само осигуряваща се слугиня, за която не се налага да се налага да се грижат, а само да вземат от нея квото могат, докато я баламосват, че я уважават и и се възхищават за силата и борбеността. А реално една жена изобщо не трябва да и се налага да е силна, но путьовците-егоисти си търсят силни жени за да конпенсират за тяхната слабост и да им е по-лек и безгрижен животеца.
Петър си е точно грубиянин както го нарече Жанета. Калоян е много по-фин, по сенситивен към жените, по-човечен и като цяло по-симпатичен от Петър
Явно съм от "путьовците-егоисти", но осъзнато го предпочитам пред това да съм "истински мъж".
Въобще не мисля че това е типично женско поведение. Според мен само плеймейтките и жените които си търсят мъже с пари се държат по такъв начин. Мъжът ми се отвращава от такива и всеки път като я види на екран му иде да я тупне с нещо ако му е пред очите 😀 Мен ме дразни , че влезе с заявка да промени мнението на всички за нея, а за 2 седмици нищо различно не видяхме от нея. Мисля че е за пиар вътре. Дразни ме, че показва че с джуки и гърди може нищо да не правиш, да не работиш и всички да се държат мило с теб. Реално само Илиян тропна с ръка и им казваше да работят, другите ги питаха може ли да направите еди какво си.