Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 923
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 315
Хихихииии! Страхотен тандем!

# 316
  • София
Ай стига сички и завиждате на Жана. Казаха ви го. И мъжете умират за такива кат нея. Нищо не знаете вие.

Днес буквално един умря. Мир на душата му на Ицо 100 те манекенки.

# 317
  • около Варна
Не съм се включвала този сезон в темата, но тази жена с подута уста така ме натовари, че трябваше да споделя с някой Joy
Нея я разбирам, толкова си може, но не разбирам защо всички други и мълчат и нищо не казват. Значи другите може да са ратаи, тя защото е повече от тях не може. И какви механизми има фермерът в такава ситуация, доколкото разбирам никакви. Да я изпраща на дуел и да се маха вече. Рядко така ме вбесява някой.

# 318
  • София
Страшно тъпо парче...влезна и доказа, че е точно такава за каквато я вземаме...празноглава, руса, джукеста,...и още всичко, което казахте. Да излиза...тя сигурно и дуел ще откаже, хаха

# 319
  • Велико Търново
На фона на цирковете, които разиграва, дали само ми се струва, че устните на Жанета са по-напомпани от миналата седмица или наистина е така?

# 320
Късен тежък пубертет ли е това ?Абсолютно неадекватно държане на 26 годишен човек. НАговорИ куп глупости. Напълно заслужава да е на дуел.Дано, когато излезе ,да изгледа епизодите и да се види колко е жалка.

# 321
Разказвам ви аз, че Жанет е много ниска топка, вие не вярвате.
Същото важи и за Йордан, тепърва предстои да се разкрива и той.

Пускаш въдичка за Йордан, кажи ни нещо, малко поне. 😀

# 322
Не съм се включвала този сезон в темата, но тази жена с подута уста така ме натовари, че трябваше да споделя с някой Joy
Нея я разбирам, толкова си може, но не разбирам защо всички други и мълчат и нищо не казват. Значи другите може да са ратаи, тя защото е повече от тях не може. И какви механизми има фермерът в такава ситуация, доколкото разбирам никакви. Да я изпраща на дуел и да се маха вече. Рядко така ме вбесява някой.
Заради този цирк , едва ли ще я изпрати на дуел . Тя и в черешката като беше накрая имаше рев.

# 323
  • София
Ангел ще намести Жанета на коленце, дюшиш ще му дойде.

# 324
И друг път е имало ратаи, които саботират и не работят. Така бе не е нищо ново. Това си е личен избор, какво толкова се нахвърлихте на Жанета. Тя не трябваше да изтерясва така, а просто да си следва стратегията.

# 325
И друг път е имало ратаи, които саботират и не работят. Така бе не е нищо ново. Това си е личен избор, какво толкова се нахвърлихте на Жанета. Тя не трябваше да изтерясва така, а просто да си следва стратегията.

мисля, че ако беше само отказала щеше да е ок, но тя избълва бая неща на лична основа = унижаване и тн. това мисля засили усещането за ситуацията

# 326
  • Ланкър, планините Овнерог
Жанетчето явно е останала без спонсори навън и е влезнала да се попокаже. Или пък верно си мисли, че е читава. Джулиана Гани до някъде успя, ама тя си играеше играта, че и свидните екстеншъни махна заради играта, пък и се оказа не толкоз куха лейка. Жанет обаче е по - куха, отколкото изглежда.

# 327
Може и да е имало саботьори предните сезони, но не помня случай някоя кифла да вдигне скандал, защото са и развали ли курорта, защото била еди коя си висша особа и изпращайки я в обора показвали неуважение🤪 Еб@ си случая, тъпо па и със самочувствие.
Цял сезон ще се уважаваме от килимчето за йога, а накрая видиш ли кифлата стигнала челната четворка, толкова е Къдърна. Е как да стане...

# 328
  • София

Такива истерии и циркове аз не помня да е имало.

Много са хубави с носиите!

# 329
Ооо горкичката! Тя е не само глупава, а и дълбоко комплексирана. Едана млада Луна е това нещастно Жанче.

Общи условия

Активация на акаунт