Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 173
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 60
  • при късмета
И аз не виждам с какво биха могли да са полезни. Освен за помощник на някого, за друго надали. Жанета като приготвяше ястието с баба Дешка първата седмица, после пред камерата каза, че можела да готви, затова толкова харесали приготвеното от нея и това не трябвало да учудва никого. Ама каза и, че нямало нужда да го прави във фермата или нещо в този смисъл. Можела, ама инициатива да помогне в кухнята - никаква. Не можела да става рано, затова и ратай не искала. Изобщо не виждам каква работа може да върши, особено да отговаря за нея и тя да е водещата фигура, а не помощник. Антония и тя дотук само сготви, но пак не на самоинициатива, а защото беше избрана да помага на гост готвача за седмицата.
Първата седмица Кустев не им беше дал задача само да хубавеят и пак нищо не свършиха. Абсолютно безполезни, дори за самите себе си, какво остава за някакво общество, дори малко.
Поли поне помага и не стои по цял ден.
Милена е абсолютно сляпа за собствените си грешки. Ако иска да се изкара най-достойния, умен и заслужаващ победата играч (каквато заявка дава), то повече би ѝ помогнало да ги признава. Но няма такива изгледи

# 61
С ходенето бос, дишането и др. съм съгласна с Йоги. Забавлявах се с извънземните, дето малко хора ги виждали и си трайкали. Грома му дъска здраво. Доходите от уроци по йога тамън за едни бели гащи месечно ще му стигат. Явно сериозно е тренирал преди да стане йога. Сам си каза, че мускулите имали памет. Явно на това разчита. Че ако не беше тренирал преди години и с това неядене и велосипедна гума нямаше да има сила да бутне. Лузър. И то не щото загуби - такъв си е в живота.

# 62
Йогата има чудесно тяло и добра мускулатура изградена от тренировки със собствено тегло. Издържлив, спокоен, ако имаше игра с висене например, той щеше да победи.

# 63
  • Варна
За  човек, който е над нещата се оплете в сметки.
Остави Боби да спечели играта с въпросите нарочно / а уж съдбата решавала/ ако си я беше взел, нямаше да има игра с чувалите, пък и психологическото предимство нямаше да е на страната на Боби.

# 64
  • London
То играта с чувалите както и играта с цепенето на дърва си бяха игри като за Борислав..... бутането на гумата също, реално някакъв шанс имаше Йогата само в 1 и 3 та битка. Както и да го погледнеш това е положението.

# 65
  • Sofia
Учудвам се,  че  мъжете понасят Надя,  такова мрънкало, не спря да се оплаква.
Йоги буди съжаление у мен. Младо , хубаво момче така да се чалдиса (*от чалнат).

# 66
  • София
Надя може да е мрънкало, но има качества. Онова силиконово изрусено създание за какво е вътре?

# 67
  • София
Благодаря за темата.
Илиян може и за фермер на седмицата да номинира след жрибий. Joy

# 68
  • Буркина Фасо
И аз не виждам с какво биха могли да са полезни. Освен за помощник на някого, за друго надали. Жанета като приготвяше ястието с баба Дешка първата седмица, после пред камерата каза, че можела да готви, затова толкова харесали приготвеното от нея и това не трябвало да учудва никого. Ама каза и, че нямало нужда да го прави във фермата или нещо в този смисъл. Можела, ама инициатива да помогне в кухнята - никаква. Не можела да става рано, затова и ратай не искала. Изобщо не виждам каква работа може да върши, особено да отговаря за нея и тя да е водещата фигура, а не помощник.
тя даже участваше в "Черешката на тортата". там "готвИ" Smiley

# 69
Надя е пчеларка, ама с характер на оса. Много се надявам скоро да се махне от предаването, изключително ме натоварва като зрител. Шопски миналага година също ме дразнеше, но поне разказваше интересни неща и беше "отровен" само покрай Митко IT-то, не във всяка сцена.
Другата, от чието екранно присъствие искам да се лиша като зрител, е Хепи Ванче. За мен е инфантилна и дразнеща.
Компаньонките както ги нарече някой Grinning са ми безобидни.

# 70
Изгуби се малко концепцията на предаването ! Много екстри,много глезотийки имат фермерите и им остава достатъчно време за интриги и скандали.

# 71
  • София
Какви са ви прогнозите... Кои ще са новите любовни двойки във Фермата?

# 72
  • София
Надявам се да няма любовни двойки. Simple Smile

# 73
  • Буркина Фасо
Надявам се да няма любовни двойки. Simple Smile
ааа на тая младата как и шарят очетата ... като нищо ще награби някой. Smiley

# 74
  • London
Все ми е тая на мен кои ще са любовните двойки.

Общи условия

Активация на акаунт