Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 140
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 75
  • Вестерос
О не, ще има ли? Не искам, тъпи са ми винаги.

# 76
Коя е младата ? Дана ли ?

А що се отнася до анкети, готова съм да пускам.
И на мен  ми е по - забавно с анкети. За днес си мислех, че няма смисъл от въпрос : мъж или жена, ще бъде новият фермер, но ако имате предложения за анкети ( като н-р, новоформираните любовни двойки , както предлага  gabi) или нещо друго, моля, предлагайте.
С удоволствие ще  удовлетворя желанията!

# 77
  • Варна
О не, ще има ли? Не искам, тъпи са ми винаги.
Задължително ще има, понякога това е единственият начин на участниците да спечелят екранно време.

# 78
  • Асеновград
ООО сакън , дано няма любови , че от миналият сезон с ,,ревльото,, още ми държи влага.
Йогито на снимките си е супер пичага  , какво ли му се е случило , та така да изтрещи?
Надето взе да ми дотяга с нейното мрънкане....

# 79
  • Варна
На мен ми харесва да има свалки и закачки, а защо не и някоя голяма любов..

# 80
Очевидно   Йогито  е "намерил пътя".  Не го иронизирам, а просто  разсъждавам. Той си знае, какво и как, го е люшкало в живота , за да скочи в този коловоз. Дано е наясно и му се получи....На този етап  има повече мотив, отколкото  резултат.
Иначе,  аз адмирирам стремежа на хората към личностно и духовно  самоусъвършенстване, стига да е здравословно  и адекватно. Всяко залитане към крайности, не обещава ползотворен резултат.
Дано Илянчо не скъса връзката с кораба - майка и успее.
Всеки , сам си знае,  какъв " ток го тресе "  и как да  потегли към "защитената"зона.

# 81
  • SF
Дали ми харесва или не, ще има харесвания, привличания, така, както има и нехаресвания, неприязън и непоносимост между хората.
Естествено, че трябва и ще е интересно да ни ги показват и тези отношения, а не само скандалите и клюките.
Какво значи "не искам да има свалки и такива ли ще има?" - да не са вкарали дървета или асексуални и асоциални типове, които освен да ядат и да се вълнуват какво ще ядат, друго не може да им се случи? Ние не сме кукловоди да казваме дали да си говорят "двама по двама" или само да чукат с теслите и да се оплакват, че ще вали или че са гладни. Аз пък такова бачкаторско предаване как се лепи гипсокартон, не искам да гледам.
Ако има мили отношения между двата пола, да ни се показват в развитие, а не да ми дават само наговаряне, интриги и мрънкане!!!

От миналия сезон се почна, че не искат хората да се харесват, да нямат храна, да си правят сами и водата от водород и кислород, да плевят, да доят и да метат. Ами ето ви сега сезон с бормашини, къщички за сглобяване като с конструктор, инженери, технолози и инвеститори за по половин ден, може и компютри да вкарат, кран и цистерна, храна на корем и скандалите са Узо ли да пием, сухи пасти ли да ядем!

# 82
  • На морето!
Съмнява ме да минем без любовни двойки. Тези млади хора, с напиращи хормони, в изолация, трудно ще спазват благоприличие, особено ако и от продукцията ударят едно рамо да помогнат.

# 83
  • SF
Те благоприличие може  да спазват и голи сцени да няма. Това не означава, че от продукцията трябва да ни залъгват, че няма нищо.
Не само млади могат да се харесват. Може и стари с млади... Просто младите по-малко ще се чувстват неловко, че им харесва компанията на някой приятел(ка).

# 84
  • На морето!
Да речем, че младите, особено една част, която има своите представители вътре, са по-невъздържани в импулсите си. Хората с повече житейски опит и със семейства/деца са много по-внимателни в това, което показват пред публика.
С други думи- не е решил Петър, не е забъркал Жанет в романтичен филм. Същото е при още 1-2ма, които вече са готови да паднат в "плен на любовта", а сме в едва втора, трета седмица.

# 85
  • Велико Търново
И в живота е така, всичко се случва - човек трябва да предвиди бели пари за черни дни. Ето, техните черни дни доста бързо дойдоха.
Те май не могат да прехвърлят остатък от бюджета за следващата седмица. А фермер като Милена как да допусне, че ще я глобят.

# 86
Аз имам някакви подозрения , че ако Миро не може да продължи , заради травмата , ще върнат Йоги 🤔

# 87
  • Варна
Аз имам някакви подозрения , че ако Миро не може да продължи , заради травмата , ще върнат Йоги 🤔
А моите подозрения са, че ще държат Миро и когато отпадне някой по-ценен за продукцията, Миро ще излезе вместо него. Така ще си имат резерви да спасяват ценен играч.
Йоги мисля няма какво повече да даде. Видяхме му силиците.

# 88
Да ... и това е добра стратегия , дано само да не е Милена 🙄

# 89
Йогата има чудесно тяло и добра мускулатура изградена от тренировки със собствено тегло. Издържлив, спокоен, ако имаше игра с висене например, той щеше да победи.

никакво собствено тегло - от йога мускули не се правят. Мускулите му са от едновремешни тренировки - сам каза че е бил професионален културист

Общи условия

Активация на акаунт