Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 032
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 165
  • Sunshine state
Аз пък изобщо не мисля, че Петър си пада по Жанета и сега й е кофти как така не й обръща внимание. За това беше цялата драма.
Мария ми идеше да я фрасна като взе да бута с пръст Дана и да й се заканва.
Надя е една кисела леля. Съгласна съм, че Милена не беше ок, ама Надя е като лешояд.
Радвам се, че Борислав победи и е фермер. Харесвам го и дори ми е фаворит.  Коментарите за ушите са ми грозни и изобщо не смятам да ги отразявам.

# 166
Жанета се усети ,че я бъзикат. Явно очакваше подкрепа от Петър.За сега фаворит нямам.От тези ,които непрекъснато въртят пред камерата, никой не изпъква с качества ,а за другите ,които са за фон, не мога да преценя .

# 167
  • София
Изненадах се от избора на ''Йогата'' изобщо не го очаквах. Боби трябваше да спечели и съм доволен. Но очаквах по-убедителна победа. Наистина всички харесват Боби, но тези, които не гласуваха за него се разбра защо са го сторили, заради Милена. Но Боби с много умен ход тушира опозицията и назначи Кустев за дясна ръка. Хитър ход, а и добър, защото Илиан има опит вече. Започват с 486 лв. заради недоразумението Милена, която с цялата си наглост даде десетка за управлението си?! Всъщност какво постигна Милена. Разедини на лагери Фермата. Остави -126 лв. в касата. И ги остави поне 2 без храна (не че са за жалене в това направление), до пазара във вторник.
Браво на Петър, че отсвири онази самозабравила се примадона. Боби трябва да е по-твърд с тези двете, какво им се примолва да свършат някаква работа в градината все едно му е крайно неудобно, че им нарушава почивката. Могат да си почиват в живота, а вместо тях да бяха влезнали далеч по-интересни и подготвени участници. Нито са ми забавни, нито нищо. Само загуба на време с тях. Жанета много насериозно се е взела. Жалко, че има толкова много мъже, които и да и падат в краката на тази лигла и тя си мисли, че всички са и длъжни заради външния вид. Не трябваше Петър да ходи да се извинява, ама може и от продукцията да са го натиснали, видно беше, че му бе неприятен целия този разговор. Утре очаквам Жанета за ратай, защото от нея няма никаква друга полза. Да ходи да обгрижва животните, после да я определи за дуелист и да се маха. За мъже не се намемам с прогноза, че е доста сложно. Може би Стоян или Митко, но не знам, всичко може да стане.

# 168
Скрит текст:

Дали така е изглеждала Жанета или това е друго момиче?
Точно Жанета е според мен, тя си каза, че има корекция на носа. В интерес на истината й истинските й устни са й плътни, би изглеждала доста по-добре ако известно време не си слага хиалурон и й спаднат малко.
На мен ми липсват битките за Фермер на седмицата, така с гласуване от групата не е толкова интересно.

# 169
  • Другата България
Според мен не Милена разедини хората, а именно онази пчеларка с двете ръце. Дето не участва в коалиции. Ненавиждам такива подмолни хора, не, че Милена е китка, но тази е страшен интригант.
Тихомълком при всеки, който усети, че не харесва Милена,  шушу гушу, а пред нея лично-тишина.
Но когато види публика и  през главата й мине мисъл, че така ще натрупа дивиденти-няма удържане.
Върти се около мъжете, дето не харесват Милена, и "сипва"-редовно и по малко. Не знам за други двойки, но аз с интерес наблюдавам тази-Надка и Шестака. Като скачени съдове са.
И не, не като любовна двойка. А обединени от общ интерес.
Тя затова и щеше да гласува за Ангел ако беше предложен.
Само заради интерес. При нея всичко е интерес. Не мисля, че наистина харесва който и да е.

# 170
Добре, че Габи се спаси от този змиярник.
Защото докато газиш в л***а няма как да не полепнат и по теб.

# 171
Според мен не Милена разедини хората, а именно онази пчеларка с двете ръце. Дето не участва в коалиции. Ненавиждам такива подмолни хора, не, че Милена е китка, но тази е страшен интригант.
Тихомълком при всеки, който усети, че не харесва Милена,  шушу гушу, а пред нея лично-тишина.
Но когато види публика и  през главата й мине мисъл, че така ще натрупа дивиденти-няма удържане.
Върти се около мъжете, дето не харесват Милена, и "сипва"-редовно и по малко. Не знам за други двойки, но аз с интерес наблюдавам тази-Надка и Шестака. Като скачени съдове са.
И не, не като любовна двойка. А обединени от общ интерес.
Тя затова и щеше да гласува за Ангел ако беше предложен.
Само заради интерес. При нея всичко е интерес. Не мисля, че наистина харесва който и да е.
О, ами всички се водят от интереса си. И в реала е така. Милена също ги обикаляне  като цветарка, един по един. Че и ги прегръща. То остави,дето лицемерно, но пък има хора( като мен, например), които не обичат да ги докосват и прегръщат хора, извън семейството.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 12:02 от mrav4ica

# 172
Според мен не Милена разедини хората, а именно онази пчеларка с двете ръце. Дето не участва в коалиции.

Еднакви заслуги имат и двете за разединението.

# 173
  • София

+1
Даже фермерите не са и толкова разединени, колкото твърди Надежда. Но като повториш една лъжа 100 пъти - тя става истина. Вече кънти, че фермерите са разединени, просто защото Надежда постоянно го крещи.
Много истерична жена.

Не знам Жанета и Антония как не изпитват неудобство да си правят гимнастиката и да се излежават по цял ден като гледат как всички останали се трудят. Жанета била влизала в предаването, за да промени мнението на хората за нея. Как да стане?

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 10:02 от Vivi

# 174
  • Буркина Фасо

+1
Даже фермерите не са и толкова разединени, колкото твърди Надежда. Но като повториш една лъжа 100 пъти - тя става истина. Вече кънти, че фермерите са разединени, просто защото Надежда постоянно го крещи.
Много истерична женка.

Не знам Жанета и Антония как не изпитват неудобство да си правят гимнастиката и да се излежават по цял ден като гледат как всички останали се трудят. Жанета била влизала в предаването, за да промени мнението на хората за нея. Как да стане?
еми става де .... аз я мислех за работна, а сега вече я виждам като мързелана. промени ми мнението за себе си Smiley

# 175
Но пък пише стихотворения Blush

# 176
  • София
Ох да, как кахърно беше седнала на пода в мандрата да пише и брише. Добре че поне нейното творение ни спестиха, за разлика от това на Веселка миналата година 😕

# 177
Що, бе, на мене ми е интересно какво стихотворение би написало такова безмозъчно същество. Simple Smile

А фермерите вече почти не са разединени - вече почти всички са против Милена.
Мнооого тежка Миленчето - "Няма да ти отговаря" (не си ми на нивото - с други думи) - каза на Надя. Няма да ѝ отговори, защото Не може да ѝ отговори, не може да каже нищо в своя защита. Та тя си  Дава 10 от 10 точки за управлението... Mask

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 10:35 от Ензим

# 178
  • при късмета
Имам чувството, че продукцията с конкурс ги подбира тези дето делят една мозъчна клетка, че да дразнят драгия зрител. За другите само кастинг, а тези с конкурс на няколко етапа, че да вземат най-безмозъчните. А като се разциврят за нищо, си мислят, че тутакси всичко ще им тръгне по свирката.
Петър се усети масажа как изглежда и как се приема от Джуката и навреме я отряза, да не му досажда повече. На Боби как му хрумна да ѝ даде ръководна роля? Явно смята, че така ще има най-малко щети, ако им даде нещо да правят реално, трябва да го поправят след тях. Тежки задачи взеха тази седмица, че да компенсират глобата и Жанета трябва или да е в кухнята (заради претенциите ѝ, че готви) или ратай.
Лошото е, че като има такива участници или по-скоро участнички, стоят доста дълго, защото никой не ги смята за заплаха и ги оставят там да се излагат и да дразнят зрителите
За Милена и Надка всичко е казано, няма какво да добавя

# 179
  • SF
Илиян йогата не можа да рекламира никакъв бизнес. Показа себе си, така както всички останали участници показват себе си. Аз лично съм отвратена от неговите навици и не бих го потърсила да бъде мой преподавател. Последователи ще се намерят, естествено.
На кастинга са се явили всякакви екземпляри и със стнанностите си той е бил добре дошъл на продукцията.
На никой от продукцията не му пука за бизнеса на Илиян, за да го вкарат с цел повече хора да се запишат при него на йога.
Асен какво рекламира? Ангел какво рекламира. Жанета и Антония ще станат по-популярни, по-интересни в средите си. Ще се снимат няколко човека с тях, когато ги видят на публично място. Ще накичат инстаграмите, но ако не направят нещо от тази популярнос, след време ще са масовка отново.

Половината от участниците в миналия сезон, вече съм ги забравила и като имена, и като идея, че са били във фермата. Мога без зор да изброя 6-7 от тях, останалите са забравени.

Общи условия

Активация на акаунт