Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 891
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 270
Държанки е имало, има и винаги ще има.
Шанса и е да роди дете от подходящ мъж и да си гарантира определени блага.
Но принципно изглежда като напълно зависима от мъжете жена, разчитаща на външност и умения с кожения микрофон.

Успешните финансово и щедри мъже имат нужда точно от жени като Жана. Тя може да задоволи всичките им нужди - от комуникация, защото изобщо не е тъпа, от качествени креватни преживявания и деца може да им роди и отгледа. Пък и да готви ще се научи, въпреки, че ако имат пари могат да се хранят и навън.
Цициите, лузърите, егоистите и интересчиите както казах си търсят финансово осигурени жени, на които да не дават нищо, а от които само да вземат квото могат. За тия вторите дори не бих използвата думата мъже.

# 271
  • Другата България
Мери Ан,
Антония мен ме дразни повече от Жанета. Осипова е като някаква кукла Барби, не я взимам сериозно, ама Антония си е злобна, също мързелва и много по-напрягаща. А и нали бяха първи дружки с Жанета, защо не отиде да я защити след като всички я подиграваха, а се подхилкваше, после нито веднъж не отиде при нея. Абсолютна змия е тя, никаква приятелка не и е.
Бих се радвал и Антония да излезе тази седмица. Значи Жанета, Антония и Поли за мен са непотребни за фермата и само пречат. Но разбирам и Иван и Андрей, нарочно са ги вкарали, за да се излагат и хората да ги хейтят и да пишат по форуми и социални мрежи. Wink Тъпото е, че има истински ценители, които искат да гледат съвсем друг формат, а не това кък което ни тласкат и във Фермата и в ИВ. Тези хора са големите губещи.
Благодаря, че облече мислите ми с думи. Hug

# 272
  • София
Не сте ме разбрали. Нямах предвид, че има тунинг и подобрения. Тях всяка може да има. Имах предвид, че се държи по точния начин да предизвика мъжкия интерес и да манипулира мъжете с женственост. Освен това и по характер е миличка, добре и точно се изразява, не е никак глупава, нито досадна, нито зла... изобщо нищо не и липсва като изключим, че тунинга и не е особено успешен в моите очи поне.

Какво, какво, какво? Не е глупава ли? Хахахахахха, май различно предаване гледаш. Пък знам ли, може да ти се струва умна, всеки според възможностите си. Изобщо не мисля, че прост човек може да манипулира. Ако мъжете се "поддават" на манипулацията ѝ, е защото искат да спят с нея. Много добре и от километри си личи евтиният начин за предизвикване на интерес. Не са толкова тъпи мъжете колкото се правят. Но тя не може да манипулира, нито да предизвика интерес. Тя е проста. Контретно в предаването пък изобщо не виждам някой да я взима на сериозно.

# 273
  • Mediterraneo
И от мъжа зависи. Има мъже, които се отвращават от подобно изглеждащи жени. Моят, например Simple Smile
Че няма много в главата си Жането, няма, видимо е от самолет, както каза Петър.

# 274
  • София
Аз имам едно предложение към автора на темата.
Дали е възможно да прави една седмична статистика -кой е бил фермер,кои-ратаи и дуелисти.
Защото ето сега 10 минути се мъча да си спомня Жанета дали не беше ратайка,че имам някакъв спомен как гонеше овцете.После се сетих,че Антония и май Асен бяха първите ратаи.

# 275
  • London
Аз сега гледам част от серията на запис.... за мен да ви кажа Петър противоположно на вас си пада по Жанета. Има мъже, които като харесват някоя жена се държат точно по този начин ( зядливо, с ебавки и тн не на място общо взето ). Типично е за началното училище, но опита ми е показал, че и по-големи си изразяват така интереса за жалост.

Колкото за фокустника.... пак намеси детето и стотици хиляди евро в сметката си. Защо ли не му вярвам? Този пак казвам гони класацията по фалш.

# 276
Ако може да се съди по инстаграма й, още е вътре за което се очудвам.

# 277
  • Варна
Кво се чудиш, то с циврене до Цариград се стига.
Ох, искам още неща да напиша, ама ще ме блокират.

# 278
  • SF
Simple Smile Аз не мога да повярвам, че Мария наистина говори така. Simple Smile
Тя говори като анимационен герой! Simple Smile

Имат ли право да се уговарят кой за кого ще гласува и да обсъждат фермерството предварително?

# 279
Много моля, внимавайте с коментарите за Спасителката на плажа, че много ще се разстрои и ще ходи пак да кове пирони. Тя, като има настроение, ще ни покаже кво може и кво - не. Дотогава ще си лежи - кво да прави? 19 човека са отишли да работят - къф е па толкоз големия проблем тя да си почива?! То само от работници нужда няма - трябва и някой да командори. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 280
Аз мисля че нямат право. Миналата година не ги ли глобяваха или се бъркам

# 281
  • SF
Тези хора спят до 8. Simple Smile

# 282
  • Велико Търново
sunshineeee, може да са им включили клауза да не пишат в социалните мрежи, докато не излъчат излизането им.

avicom, има го:

# 283
Ох и Дана  ме дразни яко. Мрънкалото заядливо е и тя. На всеки държи сметка, що така казал, що така направил.

# 284
  • София
Боже тази малка дрисла Дана е мегатъпо, нагло и противно парче.

Общи условия

Активация на акаунт