Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 877
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 285
  • Буркина Фасо
sunshineeee, може да са им включили клауза да не пишат в социалните мрежи, докато не излъчат излизането им.

avicom, има го:

точно в соц.мрежи може да пишеш спокойно с измислен ник. каква забрана да им налагат?
а пък и доста народ вижда тези, които са излезли от фермата. и те ли да си мълчат?

# 286
  • София
Обаче Даяна чат-пат излиза от образа на обрана и хрисима и току насоли някого грубичко като Дана сега 😁

# 287
научила една дума дискриминация и я използва през 10 минути. просто иска да й взимат и на нея нещо за ядене/пиене и като няма за нея, да няма за никого

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 21:25 от popai_00

# 288
  • София
Дана е малка гражданка от селски тип, която има огромни проблеми с обработка на емоциите си и гнева.
Отдавам го на младост и несгоди, но дано се намести в главата си.

# 289
Аз пък смятам, че Дана беше права, прекалиха с тези бири за мъжете, а не се съобразяват с това, че жените също искат глезотии. Все едно да отидете в магазина и да купите играчка само на сина си, защото е момченце, докато дъщеря ви гледа отстрани.

# 290
Жана е време да я изгонят. Взела се е за по специална от другите, решила е че всички трябва да се съобразяват с височайшата и персона. Ай сиктир. Тя е Жанета Осипива. Лигла пълна.

# 291
  • София
Жането горкото много глупаво. Все някой се опитва да я изложи, голямата звезда... Ще почина...безгранично тъпо. Знаеш къде си влязъл, какво е очаква? Да седиш с ръце заврени в дупето?

# 292
  • София
Ами куха хралупа е тази, съжалявам.

# 293
  • София
Отиваш и казваш - пич, не беше прав. Не ескалираш на най- близката ти приятелка от мишкуване.

Жанчето е топ селянка. Ние градските хора, вика.....

# 294
  • София
Против правилата ли е някой да й разбие подутата уста?

# 295
Против правилата ли е някой да й разбие подутата уста?
Ъъъ май, да
Леле добре че не съм там, че сега щеше да гледате  извънредно. изгонване.
Тая изпадна в истерия

# 296
  • на село
На Осипова и на мен ми идва да и отвъртя два шамара, тя къде си мисли, че е отишла, че и фасони предава.

# 297
  • София
Нана, мога да избутам баира и да се жертвам за всеобщото благо. Laughing

Голяма драма, тежко ПМС.

# 298
Жанета сериозно ли мисли, че ще е на курорт 3 месеца и никой няма “да и каже какво да прави”?!?
Тя знае ли къде се намира?!?

# 299
  • София
Ама тази реална ли е? Добре че влезе, за да промени мнението на хората за себе си 🙄

Вчера искат от нея да работи, днес я правят ратай, от къдя накъдя баш в туй предаване, от дек на дек 😁 Пълня клявка.

Общи условия

Активация на акаунт