Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 100
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 420
  • SF
Обаче забелязахте ли как Мария имаше имен ден-15.08.,а Андрей след това драматично обяви,че е 22.09 Simple Smile .после отново стана 15.08.Така може да изчислим някои неща по-натам.

Забелязахме, но няма как да ни покажат Имения ден на Мария, при положение, че предаването започва да се излъчва месец по-късно от заснемането му. Никой не ни залъгва, че участниците са още вътре в този състав и епизодите се излъчват в реално време, както е при Биг Брадър. Сценаристите и монтажистите имат чудесно предварително разграфяване при заснемането и кога ще е денят на излъчването, времетраенето, рекламите, паузите и т.н. Затова тези предавания се наричат формати.
Ще се радваме да изчисляваш някои неща по-натам. А кои неща?

# 421
  • София
Предишните години само ратаите имаха право да готвят за групата.
Тази година изобщо нямат ангажименти в кухнята. Първата седмица готвеше основно Надежда. Втората - Кустев. Едни овце имат да прибират и изпращат и да пометат кошарата им. Досега не се е видяло да доят.
Именно, аз с кеф бих била ратай. + че вече не е задължително да са и дуелисти.
Проблема на госпожицата е, че няма да е на масата с всички други и няма да може да си облича дрешките които си е взела и да чупи стойки на Петър, който пък явно не иска да се излага публично със свалка с нея дори и да я харесва и предпочита да я поднася Smirk Явно си е мислела, че е толкова известна и прекрасна, че никой няма да дръзне да я накара да работи или да я изпрати ратай Smile

# 422
  • Вестерос
Аз четох, че я очаква съдебно дело Grinning Moже затова да е избягала, НО реално за съда няма значение Grinning

# 423
Тя най-вероятно е с хонорар влязла тази Жани. Аз по-скоро все още не схващам упорството на продукцията да ги кани. Някакви договорки да нямат с българския Плеймейт конкурс.....вече май няколко издания оттам ни се натрапват миски, мисис и тн старлетки.

кое не схващаш? Целта е рейтинг и е постигната. Във формата трябва да има образи за всеки вкус за да може да гледат повече зрители. Както и за интрига. Аз специално гледам заради интригите. Скучно ми е да гледам  някакви бачкатори в прекрасни отношения

# 424
Тиф, дай по-подробно за делото, де, моля те! Simple Smile Интересно ми стана.

# 425
# 426
Ее, аз нещо по-пикантно очаквах, ама... елементарното си е елементарно... Joy

# 427
Скрит текст:
Сега гледах видео поздрави към Ралица Паскалева по случай рождения й ден, който е бил преди ден, два. Та в това видео има поздрав от Даяна, явно вече е излязла. Предаванията са близо месец назад, щом вчера беше 15.08.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:05 от rochi

# 428
Нещо за скрит текст не сте ли чували, rochi? Някой може да не иска да знае това... Rolling Eyes
Всяка година се караме за тия спойлери, Начи.... Sleepy

# 429
  • London
Бивша на Христо Сираков, това този дето почина тези дни ли е?

# 430
  • София
Същият. Нека почива в мир.
Жанета и тя се е наредила в масовката от 100 манекенки. После е била заменена от друга, и така.... Но е решила, че това й придава някаква особена стойност.

# 431
  • Sofia
Тиф, дай по-подробно за делото, де, моля те! Simple Smile Интересно ми стана.
И аз бях чела,че е влезла да се спасява от дела.Имаше една статия в първата тема:

# 432
  • София
Esmee,аз отлично знам какво е формат,стана ми комично.Цял ден поздравяват Мария и изведнъж отбелязват друга дата,ами нелепо е просто.Също съм забелязала в интервюта с отпаднали в някой сутрешен блок участници как се напъват да ни докажат,че са напуснали играта вчера.На всички е пределно ясно,че дори и водещите го уточняват винаги,че всичко е започнало да се прави по-рано.Ето този напън ми е непонятен.
Честито ти име ,Мария ,днес е 22.09. Simple Smile
Аз си уточнявам някои неща относно реда им на излизане.Ето на тази страница има спойлер,обвързан с тази дата,която ще ни служи за опорна.

# 433
  • София
Сега гледам епизода - мис Пиги нямало вече да е в добри отношения с никой, нищо не искала да учи, докато вчера разправя как искала да се предизвиква... Ми патко, иди на хотел като искаш почивка. Боже, гледам и не вярвам кооолко простотия има по този свят, тъпо, тъпо, та вдлъбнато. И като не можеш да правиш нещо, ще се научиш. Само че силиконката не ще. И всички кукумявки около нея я запрегръщали да я успокояват от трагедията. Бе ай, сиктир. Да вземе да се научи, че "силен характер/личност" изобщо не значат това, което са ѝ казали. Както и 90% от нещата в главата ѝ.

# 434
  • при късмета
Skrekkelig, публикуваните статии разбиха всичките ти теории, предположения и начина по който определяш Джуката. Може пак да ѝ кажеш "браво" и за измислиците ѝ, заради които е на съд. Добър човек, както ти я определи, не би направил подобно нещо. И твърдението, че не била зла, отива на кино с тази информация. Някой НЕ зъл, не би вадил медицинско за случайна синина, с което после да изнудва

Общи условия

Активация на акаунт