Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 093
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Аз харесвам Даяна и много се радвам, че спечели имунитет! Милена е мазна, двулична и с огромно самочувствие без покритие! Можела да се покатери по въжето, ама друг път ! След като се тупаш по гърдите - покажи! Ама не можа! И не си признава! Не обичам такива хора! Дано Жанета да отпадне! Няма какво повече да покаже! Ние я видяхме какво предствлява! Съжалявам, че Миро отпадна!

# 676
И като не си признава Милена, трябваше всички да гракнат и да я накацат като лешояди ли? Ами, ако ще да прегракнат от врякане, тя като си вярва в уменията, никой не може да й вмени насила, че е лузър. И когато това предизвиква още повече агресия на фона на нейното спокойно държание - колкото и да не е права, по-антипатични ми стават агресорите.
Мария всъщност не просто говори на диалект, а говори просташки - толкова грубо, че дори и да има някакъв чар като жена, в момента, в който проговори, всичко се изпарява.
Зурльо и той няма търпение да мачка. Това показва и той, и останалите Нади, Марии и пр. самите те колко са комплексирани, та нечий чужд провал толкова много да ги опиянява. Наистина на техния фон Боби, ако ще не циганин, ами най-черния чернокож да беше, бял ми се вижда, с ореол около ушичките.
За Макето и на мен ми е неприятно, че напуска заради контузия, но всеобщото оплакваческо настроение ми дойде в повече.

# 677
Даяна ми фалшивее. На колко години е, че все още се доказва на мама и тати. Не знам дали е истина за Н. Илиев, но има такива жени, които не си хващат сингъл мъже, а винаги нарочно се бутат при заетите. Те изпитват удоволствие да "извоюват" мъжа от другата жена. Доказват се или избиват комплекси. Като успеят, вече този мъж спира да им е интересен и го зарязва.

С Ачката много се забавлявам😆

# 678
Даяна сега я харесвам все повече, доста по-възпитано се държи от другите.
Ангел все по-рядко ми допада като поведение, това с убийството на змията беше излишно, грубо и грозно.
Мъчно ми е за Миро, беше доста работлив, позитивен и хармизматичен, хареса ми това, че смята инцидентът за знак от съдбата и иска промяна, да си разшири хоризонтите.

Милена отначало я харесвах, много беше смела, аргументираше се добре, но виждам, че не умее да си признава грешките. Отблъсна ме още в момента, вкойто обикаляше и агитираше да гласуват за нея за фермер. Ако е чак толкова добра, щяха да гласуват за нея и без уговорки. Просто доста ниско падна.

# 679
Никито Илиев като цяло ми е толкова индиферентен, че все си мисля, че която не е рекла, тя не го е избройкала. Но явно за сериозна връзка е странен. Много особен тип. Красив, но неприятен.

# 680
Не знам коя ми е по неприятна - Милена или Дана. Май и двете еднакво. И двете мрънкат до безобразие. Едната все много знае, всичко може, другата пък от всичко е недоволна и все ощетена.

# 681
Жанетка е била на поклонението на Хр.Сираков.

# 682
  • Вестерос
Понеже познавам лично Милена и съм си патила от нея доста, ще кажа , че за мен тя е с НЛР. Тук има статия , която много точно я описва: https://psychology.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0% … D0%B8%D1%80%D0%B0. Интересни неща, които ми направиха впечатление вчера:
Всички се разплакаха за Миро, само тя не.
Обясняваше на Асен как знаела, че ще стане много известна след предаването, но не и по време на. Всички само за нея говорели и че винаги е била обект на много внимание от страна на околните.
Всички понасят смешките на Ангел , само тя не.
На всичко това съм се смяла вчера. Много си вярва Grinning

# 683
  • Sofia
Малко гледах снощи момента със змийчето...мм каза,че това било слепок,който така се разкъсвал сам,както опашката на гущер...

# 684
Да, слепокът не е змия, а е гущер без крака  и си откъсва опашката като другите гущери. Значи незаслужено обвиних Анго, явно не е убил животинчето.  Simple Smile

# 685
  • London
Сега гледам запис на скандала Милена/Надежда.... е Надежда е като някоя циганка буквално ( да ме прощава Боби ). Бабаитства, плюе  на арената, никакви обноски. Злобаааа ръси.... никой за нищо не я пита тя захапва веднага Милена. Мисля, че ми е с една идея по-неприятна от Милена. Жена да плюе/храчи....това не го бях виждала на живо, с тази жена не бих имала абсолютно никакви допирни точки.

Аз не схващам.... защо някой трябва да казва пред всички ''Аз не се справих?????''????? За какво й е на Мария да чува тези неща от Милена и какво я вълнува какво казва?  Ми не им е длъжна Милена нищо да им казва и в този ред на мисли аз например изобщо няма да се трогна кой какво казал преди битка, дали казал, че се провалил..... това пак е признак на злоба и елементарност от страна на Мария. Няма такава селяндурка. Та ето от Милена.....по-противни са ми Надежда и Мария, чак после е тя..... и натам класацията още не ми е много ясна при жените.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:55 от La Catrala

# 686
О, да, това с плюенето беше отвратително. Надя ми прилича на потиснат човек, който във Фермата дава израз на злобата, която е таил през годините. Още повече, след като е търпяла години на ред бившия си мъж да я бие, очаквам до последно да заема страната на мъжете, докато те не й духнат под опашката.

# 687
  • София
Написах, че Даяна беше ПОВОД, а не причина за развода на Ники и Саня.
Какви са били проблемите в двойката им - не знам. Винаги има една последна капка, която прелива чашата. В случая това може би беше Даяна.

# 688

Даяна е свръх осъзната за впечатлението, което оставя у околните и и е много важно то да е добро. Доста сполучливо го изиграва за да изглежда естествено - виждам бая народ е заблудила. Но всичко се прави от страх да не я дислайкне някой и да я обиди или изложи публично. За нея целият свят е сцена и си играе чудесно спектакъла. Лошо няма де. Явно има и данни в предаване като фермата да участва. Но като знам с какво се е занимавала в Америка явно не е съвсем цвеКе, но пък тук успешно създава впечатление на порядъчна жена. Но пък е скучен участник

Какво толкова е правила в Америка Даяна?
      Изобщо не смятам,че ако е разделила Ники и жена му,то това е станало въпреки неговото несъгласие.
Както и отношенията с Йордан- ако той не поддава,няма да се случи нищо.Петър как отряза Жанета?Айде стига вече с тия лоши жени,крадли на мъже.

# 689
Катрала, много ясно, че Надка няма да пропусне да злорадства, че Миленчето не се е справила с нещо, за което изрично се е похвалила, че умее, че  И специално е тренирала за него - получиха "идеален" повод да я захапят селяндурките. Мара след това продължи - вече на масата, където пък Надка се направи на велика с думите - "Недей, така я храниш" , но Мара като почне, не може да спре, ужас е.
Миленка можеше достойно да излезе от положението, ако беше седяла и ги гледала/слушала усмихната, без да казва нищо, но и тя не умее да се владее достатъчно. По-добре пълно мълчание, отколкото да се мъчи да им отвръща, запъвайки се - както винаги. А тя наистина на никого не е длъжна да дава обяснения в случая.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 13:19 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт