Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 048
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 660
В този ред на мисли и аз не харесвам поведението на Йордан.
  Аз не понасям Милена и смятам,че сама си е виновна за отношението,което получава.Ако бяха един-двама,да речем,че е завист и злоба.Ама то никой не я понася, освен единия мозък, но  те толкова си могат.
   Аз не съм чула какво е казал Ангел, но сигурно си има предистория.Чисто човешки ми стана мъчно за Милена,как седеше пред камината сама,но съвсем за малко.Първо и основно правило е да научиш децата си да се фукат.Не да имат вяра в себе си  и възможностите си,не да са подплатени със знания и можене,а да се фукат???!!!

Според мен искрено се разплакаха за макето, то и на мен ми стана тъжно пред тв.
   Антония,Антония,защо  и ти си толкова плитка,защо?Не че съм имала някакви очаквания,аз не я познавам,но все ми се искаше млади ,хубави момичета да бъдат и умни.
  Ангел на моменти ми е забавен,но понякога и доста простее.Иначе ги развесели снощи,и всички се смяха на имитациите.Значи ги приемат като забавна закачка.

# 661
  • при късмета
С Милена не са се държали лошо като цяло, с изключение на Ангел и Мария, просто я игнорираха. И това трябва много да ѝ говори и трябва да е наясно, че сама си го направи. Капака беше изказването за Боби и пазара и тези, които бяха неутрални настрои с/у себе си. Не ми идва да я съжалявам, по тези 2 причини.
Мария, ако не беше толкова импулсивна и нервна можеше да я постави на място. Казва много верни неща, но не и с подходящия тон и спокойствие. На Надежда е ясно, защо не обръща внимание.
На мен ми се струва, че Жанет с никого няма шанс, дано е така. Бавна, физически слаба, изобщо не съобразява бързо, единствено издръжливост до сега не сме имали възможност да преценим.
Уф, Шопски фъфли вече цяла седмица в "преди обед", седмичен коментатор е. Разбира се и фермата коментира всеки ден, що глупости изплещи, не е истина
Скрит текст:
Това понеже твърдеше, че не чете по форуми, ама се оказва, че се прави, че не чете само негативите за себе си. Малкото положително го представя за безапелационнна истина Joy
Ангел чисто си пада по Милена. Тия постоянни закачки, пусканици, заядливи циркчета си е чиста симбиоза. Само дето трудно ще му върже Милена, ама знае ли човек..... е това ще е голямата бомба, ако нещо стане. Другите са предвидими.
Според мен, Ангел просто е злопаметен. Тя го насоли още първата седмица, наравно с Кустев и той още тогава каза, че ще ѝ го върне. Започна още с ратайството при нея, което доналя масло точно в този огън

# 662
Ох, бе, Катрала, ще ме умориш от смях, много развинтено въображение имаш! Joy Hug

# 663
Който не иска да чете спойлери да не отваря Smiley
Скрит текст:
оп--> цък
Скрит текст:
Ако по онази снимка наистина става ясно, че Жанета е вън, много ще се радвам Grinning Предполагам ще предложи Ангел за фермер и от там за ратай отива шефката Ф:bowtie:

# 664
Понеже познавам лично Милена и съм си патила от нея доста, ще кажа , че за мен тя е с НЛР. Тук има статия , която много точно я описва: https://psychology.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0% … D0%B8%D1%80%D0%B0. Интересни неща, които ми направиха впечатление вчера:
Всички се разплакаха за Миро, само тя не.
Обясняваше на Асен как знаела, че ще стане много известна след предаването, но не и по време на. Всички само за нея говорели и че винаги е била обект на много внимание от страна на околните.
Всички понасят смешките на Ангел , само тя не.

# 665
  • London
Ох, бе, Катрала, ще ме умориш от смях, много развинтено въображение имаш! Joy Hug

Да ме викнат за сценарист там, поне няма да ви е скучно тук.Stuck Out Tongue

# 666
  • при късмета
Седмичния коментар на Фермата в "преди обед" в момента, с Екимова, Митко от миналия сезон, Миро и йогата.Обсъжда се основно истерията на Жанет. Само Миро каза, че не е трябвало да е дуелист Жанета, ратай да, да се научи, но не трябвало да я  пращат дуелист. Йогата каза, че се тръшкала защото не можела да си носи дрешките. Екимова и Митко единодушно обявиха, че е комплексирана. Екимова разказаотново случката с фризьорката, която подчерта, че ѝ е приятелка и каза, че Жанет търси внимание със скандали и фасони и в реалния живот. Митко също беше на мнение, че всичко е заради търсенето на внимание.
Сега обсъждат дали Боби ще загуби или ще спечели от това, че е разкрил, че е ром и въпроса на седмицата

# 667
  • София
Даяна стана повод за развода на Ники Илиев и Саня. Сега - ако започне връзка с Данчо, който е обвързан - ще си създаде образ, който самата тя няма да харесва. Разбирам, че много мъже я намират за красива и неустоима. Тя е. Но ако цената на нейното щастие се заплаща със сълзите на друга жена - това ще е много жалко.

# 668
  • София
Доколко Даяна е станала повод не се знае, много се тиражираше верията, че Саня не искала деца и затова се били разделили с Ники. Айде да не извъртаме нещата.

# 669
И на мен нещо не ми харесва в Даяна. Не знам какво точно, но да...сякаш много се напряга да се покаже какво мъжко момиче е.

Дана от самото начало ми е неприятна. Много глупаво същество. Хаби толкова енергия да се пали и пеняви за глупости и после на битките окапва като зряла слива.

Милена много ме забавлява с пълния си дебилизъм и отказ да си признае грешките. Точно добре си проличава злобичката на пчеларката.
А Ачката...не е необходимо да имам личен конфликт с него, за да не ми допадат майтапите му. Имам алергия към такива типажи.

# 670
Да бе,тя Даяна е опряла нож в гърлото на Ники Илиев . За това са нужни двама.Не искам да я защитавам, има неща в нея,които не ми допадат,но идеални хора няма.

# 671
  • Вестерос
Милена има много дразнещи паразитни думи - "нали" , "така" , де факто" , "в смисъл".... И как се хвали, че възпитавала децата си да са "фукльовци", за да успяват в живота. После що е пълно с фукльовци без покритие.
Aз им викам хвалипръцковци. За мен не е ок такова поведение и самохвалство.

# 672
Малко странно ми се видя,как цивреше Даяна докато се караха двете кобри.

Е, нали е актриса?! И тя да се изяви! Македонеца си тръгна, вика, вие се карате. Моля ви, спрете. Хихихихихи Joy

# 673
Аз това не съм го видяла. Даяна не ми е любимка, има нещо в нея (или по-скоро няма), което не ми харесва. 🤷🏼♀ Все едни политически коретни изказвания прави, като някоя зубърка ми е. Сива мишчица-гризанка. Изобщо не си отиват с фокустника. Супер странни са ми.

Даяна е свръх осъзната за впечатлението, което оставя у околните и и е много важно то да е добро. Доста сполучливо го изиграва за да изглежда естествено - виждам бая народ е заблудила. Но всичко се прави от страх да не я дислайкне някой и да я обиди или изложи публично. За нея целият свят е сцена и си играе чудесно спектакъла. Лошо няма де. Явно има и данни в предаване като фермата да участва. Но като знам с какво се е занимавала в Америка явно не е съвсем цвеКе, но пък тук успешно създава впечатление на порядъчна жена. Но пък е скучен участник

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:16 от Не се сърди, човече

# 674
  • Sofia
Едва ли заради Даяна се е случил развода, той Ники Илиев така и не си намери "подходяща за него" жена. Нали има и една Силвия в Италия, която участваше в Биг Брадър и има дете от него, но пише. че са я "накарали" да стои далече от него. Той е с влиятелни родители ...

Общи условия

Активация на акаунт